На пазар във Варна - тема 69

• 44 817
  • 752
  •   2
Отговори
# 720
Момичета, къде да търся хубави тенджери от неръждаема стомана?
Имам малка такава от Икеа и съм ного доволна.
О, да, и аз имам и харесвам икейските. А днес видях, че имало Икеа и във Варна вече. Много благодаря!

А тази Икеа е голяма и истинска, с налични стоки, не само мостри, нали?

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 00:38 от Блу

# 721
О, да, и аз имам и харесвам икейските. А днес видях, че имало Икеа и във Варна вече. Много благодаря!

Съжалявам че трябва да те разочаровам но нито е голяма нито имат наличност на повечето неща.

# 722
  • Варна
Посуда имат доволно в ИКЕА, налична.

# 723

Съжалявам че трябва да те разочаровам но нито е голяма нито имат наличност на повечето неща.
Икея във Варна не е голяма като в София, но не е и само мострена зала, както беше преди. Като за Варна си бива, на два етажа е, в Делта мол.

# 724
  • Варна
Чух реклама по радиото - Лили имат -15% на цялата сметка на 13, 14 и 15.08 по повод празника на града.

# 725
Някакъв телефон на Лидл за контакти различен от 029060444, че този директно ме изхвърля. Ако е за рекламации още по-добре

# 726
Някакъв телефон на Лидл за контакти различен от 029060444, че този директно ме изхвърля. Ако е за рекламации още по-добре

0800 14 141 - в приложението 0700 този номер се води като някаква гореща линия на веригата

# 727
  • Варна
Момичета, от къде си купувате хубав зехтин?

От магазина за маслини на пазар Чаталджа

# 728
Здравейте!
Магазин за хубави платове къде има?

# 729
  • Варна
Къде да върна хартия в по-голямо количество,  тетрадки, учебници? Контейнерите за хартия в района постоянно са пълни, пък и като цяло рядко ги извозват и не ми се обикаля да търся празен.

# 730
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние с детето едва миналата неделя се престашихме да влезем в топлата точка на Икея Simple Smile

# 731
  • Варна
Спиди дали ще работи в понеделник?

# 732
А банките работят ли в понеделник?

# 733

Икея във Варна не е голяма като в София, но не е и само мострена зала, както беше преди. Като за Варна си бива, на два етажа е, в Делта мол.

Няма общо с която и да е икеа която съм посещавала по света ( не само в Европа). Съответно, ако си посещавал истинска икеа ще останеш разочарован. Дори тенджера не можах да си купя веднага от "голямата" икеа в делта планет. Трябваше да чакам доставка.

# 734
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Спиди дали ще работи в понеделник?
Спиди трябва да работят. В най-лошия случай да са със съботно работно време.

Общи условия

Активация на акаунт