Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 44 945
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Замък сред облаците
Пробвах го самърсбито - скъп компот 😁😁😁😁

# 241
  • София
Това мохито е много гадно, както и алкохолното им мохито - бъкано с изкуствени оцветители и аромати, а на вкус - сироп. Миналата година се прецаках, тая няма да го поглеждам дори. Предупреждавам ви, да не се разочаровате Simple Smile Аз си карам на безалкохолната бира когато ми се припие нещо и на лимонади. Да ви кажа реших утре да ходим пак към провинцията до неделям, дано всичко е наред.

# 242
Хахахха 😂 газиран компот 😁 ариана радлер малина също ми харесва, въпреки че е повече като вода 😁😁
Пробвах го самърсбито - скъп компот 😁😁😁😁

# 243
  • Замък сред облаците
Деси, мерси за предупреждението! Иначе на Uludag много харесвам лимонадите последно.

Аз от безалкохолните варианти на алкохолни напитки засега признавам само Хайнекен 0.0 и едно австрийско, мисля, че беше, вино - Dr. Lo, радлери и прочее не са моите неща още от преди бременността.

# 244
Вчера моя съседка е родила ❤️ и днес като разбрах , изведнъж сякаш осъзнах,че вече времето наближава,тя беше месец преди мен. Въпреки че, последните дни съм на подготовка и бебешка вълна,чак сега разбирам,че бебето идва. Момичета,малко остана и колкото и да ми е трудно и тегаво последните дни,скоро ще гушкаме малките ангелчета❤️❤️❤️(малко позитивни мисли от една "пораснала "мама 😀

# 245
Моето секцио ще е някъде към 17.06 а ми се вижда много далечно. Не знам защо, но до сега времето ми минаваше бързо, а изведнъж спря. Нямам търпение, броя дните... До миналата седмица се оплаквах, че през цялата бременност усещам много малко движения, а сега е обратното (34г.с)Вместо да намалеят те се засилиха и усещам ритници почти постоянно от няколко дни.

# 246
March93, и аз съм така. Планираме секцио за края на Юни, доста след теб, и ми се вижда цяла вечност. Тежи ми, бута ме, едвам място си намирам вече.
И като ми кажат някои: ооо, малък ти е коремът… Направоооо!!! 🤪🤪🤪

# 247
Аз си попийвам безалкохолен Хайнекен, много е добро, даже се чудя трябва ли ми изобщо алкохолен някога.
Хоуп, дали 10 движения на час или 10 на ден не се знае Grinning Субективно е, някоя майка може да казва, че цял ден усеща движения, а просто да не се фокусира над това, когато липсват. Според мен се води от твоето бебе, ако по принцип имаш дни с малко движения, значи се притеснявай само, ако имаш дни с никакви движения!
Моята госпожичка днес е в почивка, поспива си. И на мен ми се заостря коремът понякога, но все си мисля, че е нейното дупе, а не контракция... Но знам ли, възможно е и двете да са.

# 248
На мен ми го казаха вчера, но в случая тя гледаше апарата с тоновете, докато се случваше и каза, че това в момента е контракция. Simple Smile

Взех да се потретвам с тия движения...
С близнаци съм и ъпсурт да имам 10 движения с две бебета за час т.е по-малко са.
По някой път ги усещам само вечер и то като се нахраня и полегна да гледам ТВ . Като споменах на никое не му харесва да му лежа на страната, а аз не мога по гръб, защото ми спира дъхът от тежестта и тогава  има нервни движения.
През деня имам изпъкване на корем обаче я от ляво, я от дясно... някой обаче писа не знам дали бе в тази тема, че акушерката и казала, че това е контракция след като е видяла корема докато чака....
Та спокойно мога да си направя харакири Simple Smile...

АА, как не съм разбрала по-рано за безалкохолното Мохити Simple Smile.  Днес бях в Лидъл, ех.

# 249

Планината в корема ми си беше бебешко дупе. Корема не се беше стегнал целия, а там на пипане се усеща, че има нещо отдолу Wink

# 250
Да и аз забелязвам от вчера, че има разлика между това е бебето и дали са такива подготвителни контракции. Grinning
И сега се сетих всъщност, че и аз май четох коментар на майка, на която като и видяли корема, и казали, че е контракция? Вече се обърквам. Grinning

# 251
M_lady, за това говоря Laughing . Имам чувството, че две ръчички ще разкъсат кожата и ще излязат Simple Smile

# 252
  • Замък сред облаците
И аз това обяснявам на ММ днес - само очаквам ноктите на Върколака да се покажат по някое време оттам. Като ви почнат подготвителните много ясно ще усетите кое е бебето, кое контракция. Допреди седмица нямаше да го кажа Grinning

# 253
  • София
Не знам за мохито 😂 ама аз си пиивам безалкохолно съмърсби, приятно е 😁

От къде го купуваш безалкохолното съмърсби? Simple Smile супер звучи.

На мен докторката всеки път ми казва да следя движенията на бебчето. И като я попитах как точно да ги следя, каза “не с приложение Simple Smile следиш ги спрямо това, което е обичайно за бебето. Ако по принцип го усещаш примерно като хапнеш или като си лежиш, следиш за промяна в това”. Аз например съм с предна плацента и хем късно усетих първите движения, хем и след това доста по-слабо и разредено усещам движенията. Така че всеки според обичайното за него движение трябва да следи. 🤗

# 254
Ние с баткото сме болни. Мен ме мъчи гадна хрема. На моменти носът ми напълно блокира и добре, че е спреят, който пръскам. Миналата нощ така се изплаших, че не мога да дишам, че мислех да будя ММ да ме спасява някакси. Ходих да ми вземат гърлен секрет сутринта. Детето пък е с ужасна кашлица, хрема, температура. Водих го при личната. Възползвах се направо да я питам дали живот и здраве ще може да запишем и бебето при нея и се съгласи.

Тези дни ми се налага почти всеки ден да излизам да свърша по нещо и трябва да мисля всякакви схеми кой ще го гледа.

Днес енергията ми е равна на 0. Имам чувството, че ще се разпадна и някой ми е изпил силите. Опитах да легна следобяд с детето, но не спря да кашля и не успяхме да поспим. А имам толкова неща за правене...

Движенията на бебето никога не съм броила, но осъзнавам, че от както разбрах за пъпната връв съм по-притеснена и дебна кога ще се раздвижи. Нямам търпение за тоновете в сряда.

За корема не знам дали се е смъкнал. Довечера ще питам ММ какво мисли.
Майка ми снощи ме пита кога влизам в 8-ми месец, а аз й викам "та аз го преполових, как кога ще влизам?!"
Една комшийка ме среща онзи ден и изненадана, че съм бременна. Ама и тя само като ми видела лицето по него знаела, че ще е момче. Grinning

При първата бременност накрая вече постоянно дебнех някакви моменти дали няма да ми изтекат водите, да ми падне тапата и такива неща. И накрая вече наистина започна да ми пада тапата, но не изцяло, а постепенно и ме приеха в болницата. Много е странно усещането да знаеш, че скоро ще гушнеш малкото щастие, а в същото време да не знаеш кога точно и как ще се случат нещата. Heart

Общи условия

Активация на акаунт