Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 42 227
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
На админа не и изнася и блокира доста жени и ги отстрани от групата. Решила е, че е вкъщи и ще има ред и дисциплина Simple Smile Прочетете публикацията й от снощи просто и ще разберете Simple Smile

Здравейте дами, заповядайте в новата групата във фейсбук - https://www.facebook.com/groups/1295602594296791/?ref=share Blush

А защо има нова група?

Това с болкана при мен вече мина и сега търча с детето и ходя на работа. А имаше един момент бях взела бастуна на баба ми.

# 436
Аз не пиша в групата във фейсбук, но и аз бях потресена вчера от отношение, не само от последния й коментар... Добре сте направили Grinning

# 437
Мен така и не ме приеха в онази групи, може би защото си написах термин 15 август. Но с 2 бебета нищо не се знае. Термина е просто дата в документите Wink

# 438
Пробвайте се в тази, не съм аз админ, но дано ви приемат. Simple Smile
Мен така и не ме приеха в онази групи, може би защото си написах термин 15 август. Но с 2 бебета нищо не се знае. Термина е просто дата в документите Wink

# 439
  • Велико Търново
Happyday, честита да ви е прекрасната госпожица! ❤️

Аз тази сутрин като влязох и видях какви дискусии са се водели и даже обмислях да я напусна тази група. Вместо да се подкрепяме, се натоварваме.

# 440
Аз така и не разбрах защо е драмата в тази група, ама нещо на болно его и комплекси ми мирише.

# 441
Не е ясно на дамата какъв точно и е проблема.. явно са и в повече хормоните и по-малко акъла Simple Smile
Аз така и не разбрах защо е драмата в тази група, ама нещо на болно его и комплекси ми мирише.

# 442
Момичета, планирате ли да си вземате колани за след раждане за прибиране на корема? На какъв вариант сте се спрели?

# 443
Happyday, честито сладко бебче!

Относно тази фб група, аз почти не ползвам facebook, но се включих май миналата седмица. Ами честно казано видях 100 поста как да си кръстиш детето и масови коментари на заяждане за каквото може, та не съм особено впечатлена и май ще я напусна скоро.

# 444
Както тук, така и там са с цел да си помагаме и да сме съпричастни една с друга.. наистина имаше доста заяждане, ако решите заповядайте в новата група Blush

Относно тази фб група, аз почти не ползвам facebook, но се включих май миналата седмица. Ами честно казано видях 100 поста как да си кръстиш детето и масови коментари на заяждане за каквото може, та не съм особено впечатлена и май ще я напусна скоро.

# 445
Момичета, планирате ли да си вземате колани за след раждане за прибиране на корема? На какъв вариант сте се спрели?

Аз поръчах ето този:
https://visvitalisbg.com/product/lanaform-otslabvasht-anticeluliten-kolan-dynamic

Иначе ми препоръчаха MASKATEER, но нещо не ми се даваха толкова пари за нещо, което не съм сигурна колко ще ползвам - https://www.maskateer.com/bg/maskateer-body-perfection-подаръчен-комплект

# 446
Момичета, не си спомням дали е коментирано по-назад, но имам питане относно прането и сушенето на бебешките дрешки. Мисля да ги пусна да се перат на програма ръчно пране 30 градуса, че ме е страх да не се свият много. На повечето на етикетите пише ръчно пране 30-40 градуса. В интернет чета, че бебешки дрехи се перяли на по-високи температури - минимум 60, което ми се струва, че ще ги прецака. Освен това обмислям после да ги пусна в сушилнята на една програма, която имам Baby protect. Никога не съм я ползвала, но се надявам да е подходяща и да не се свият. После евентуално гладене, въпреки че ми се струва супер трудоемко. Вие как процедирате? Може да е малко глупав въпроса, ама нямам опит и чета разнопосочни мнения...

# 447
  • София
Аз ги прах на 60 градуса и после в сушилнята. Не съм ги гладила след това. Не са се свили.

Момичета, не си спомням дали е коментирано по-назад, но имам питане относно прането и сушенето на бебешките дрешки. Мисля да ги пусна да се перат на програма ръчно пране 30 градуса, че ме е страх да не се свият много. На повечето на етикетите пише ръчно пране 30-40 градуса. В интернет чета, че бебешки дрехи се перяли на по-високи температури - минимум 60, което ми се струва, че ще ги прецака. Освен това обмислям после да ги пусна в сушилнята на една програма, която имам Baby protect. Никога не съм я ползвала, но се надявам да е подходяща и да не се свият. После евентуално гладене, въпреки че ми се струва супер трудоемко. Вие как процедирате? Може да е малко глупав въпроса, ама нямам опит и чета разнопосочни мнения...

# 448
  • Замък сред облаците
Аз пуснах на 30 ръчно, чисто нови са все пак. Високите градуси ще пускам за нааканите 😂 За сушилнята не мога да помогна.

За фб групите - аз поначало не се присъединих, честно казано доста са скучни и се въртят едни и същи неща, форумът ми стига за обмяна на инфо.

# 449
аз прах на 30 градуса и после ги минах с ютията. те са мънички и като се набере скорост, става доста бързо, а и после стават съвсем като нови изгладени - някои от дрешките ни са ползвани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт