Премахване на бенка – стандартна манипулация (със скалпел) или с лазер? – Тема 3

• 33 586
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Враца
Доктор Елмира Павлова се оказа докторката, при която майка ми си махна бенки. Не знаех името, но по адреса се сетих (живех наблизо и зная къде ходеше майка ми). При нея няма много видими белези от премахването.
Наистина с часовете е сложно и за много напред се записва. Сега, чак за 4-5 месеца напред. не зная дали е вярно или бъг, но майка ми беше записала преди 2-3 години поне два месеца предварително.
И не работи по каса, само платено.

# 286
Моля за насока къде да заведа дете на 6 години за консултация в Пловдив ? Има 2 бенки със съмнителен вид,които пораснаха последните 2 години двойно. Удрям на камък за преглед на дете 🤔

# 287
  • София
Доктор Елмира Павлова се оказа докторката, при която майка ми си махна бенки. Не знаех името, но по адреса се сетих (живех наблизо и зная къде ходеше майка ми). При нея няма много видими белези от премахването.
Наистина с часовете е сложно и за много напред се записва. Сега, чак за 4-5 месеца напред. не зная дали е вярно или бъг, но майка ми беше записала преди 2-3 години поне два месеца предварително.
И не работи по каса, само платено.
Мерси за информацията. Аз като цяло нямам проблем да си запиша и след половин година час при нея, но на сайта изобщо нямаше свободни часове на нейното име? Някой знае ли как става записването в този случай? Може би по телефон?

# 288
  • Враца
Опитайте по телефона, да.
Сега не мога да се чуя с майка ми, в чужбина е.
Но ако не бързате ще я попитам когато има възможност да говорим.

# 289
Моля за насока къде да заведа дете на 6 години за консултация в Пловдив ? Има 2 бенки със съмнителен вид,които пораснаха последните 2 години двойно. Удрям на камък за преглед на дете 🤔
Препоръчвам Ви д-р Гигов в Св.Георги.

# 290
  • Sofia
За пластичния хирург Гигов ли иде реч? Че тоя човек има ли свободен час в идните години?

# 291
Здравейте, какви препарати/ мехлеми ползвате за заздравяване на раните след премахнати бенки?
От дермазин получих обрив по тялото.

Общи условия

Активация на акаунт