Премахване на бенка – стандартна манипулация (със скалпел) или с лазер? – Тема 3

• 33 554
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • В.Търново
Гледах тази докторка. В сайта ми дава, че няма часове до края на януари, след това не съм гледала, че е бавен сайта. Дали не е бъг или наистина няма свободни часове дълго напред във времето?

# 271
Водих дъщеря ми за една бенка при доктор Попов. Изключително добро отношение, но белег и остана. Един на един см е големината. Стои като квадратче. Може би всичко зависи от кожата на човек. Вие мажете ли с нещо против белези  и колко време след операцията?

# 272
  • София
И аз гледах безумно бавният сайт и докрая на годината няма места при нея. Затова им писах да питам така ли е или има проблем със сайта, но засега нямам отговор. Изобщо не обичам да звъня, но в краен случай ще се обадя.
Миналата година бях намерила мисля пак от темата някакъв номер на лекарката, звънях няколко пъти, но или не е бил верен номера или е била заета, но нито ми вдигна, нито ми върна обаждане.

# 273
Аз мазах моите белези с Витасин, на лицето се сви бързо белега ,чак не мога да повярвам, беше голямо колкото грах, и продължава да намалява.

# 274
Аз мазах с Контрактубекс. Белега ми почна да нараства нагоре, а беше на равно с кожата. Останах много доволна. Стопи ми това нарастване и пак се изравни с кожата и почти не си  личи вече. В предвид че е на лицето ми, като мацна и малко грим, абсолютно не се вижда повече.

# 275
  • В.Търново
Аз мазах моите белези с Витасин, на лицето се сви бързо белега ,чак не мога да повярвам, беше голямо колкото грах, и продължава да намалява.
Странно. Този крем е козметичен продукт с цел хидратация.

# 276
Не знам какво му е действието, не можах да видя състав и показания . Взех го защото ме сърбеше белега сега в горещото като хващаше коричка ,и забелязах как ми действа .

# 277
  • София
Здравейте, може ли актуални цени за премахване на бенки, защото миналата година платих 280лв за едничка, без нужда от хистология, а имам стотици бенки по тялото и няма да мога да си позволя да следя и премахва други.

# 278
  • Sofia
Стотици бенки ще премахваш хирургично? Flushed

Нали разбираш, че ще ти останат стотици белези, при това положение?

# 279
Кой от двата ползва? Странно, но и в реала случайна позната ми каза същото, и много се чудих как е възможно (поради причината, която и Русалка спомена). Та розовият ли ползва или другия?

# 280
Моят е с розова капачка, с гераниево масло. Какво ще рече това,че хидратацията ще разшири белега ли, при мен зарастна, беше кръгла раничка и постепенно ръбчетата се събраха едно към друго. Понеже ми хареса ефекта, понякога вечер си мажа цялото лице след като съм взела душ.

# 281
Да, и моята позната същия похвали. Ще го пробвам, благодаря.

# 282
  • София
Стотици бенки ще премахваш хирургично? Flushed

Нали разбираш, че ще ти останат стотици белези, при това положение?

Ами, не... няма нужда да ги махам всичките, но всяка година се очертават поне 2-3-4 за махане.

# 283
Здравейте! Към кой лекар бихте ме насочили в София за премахване на бенки? Чета за добри отзиви за д-р Литов, д-р Тодор Йорданов,  д-р Ботев.    Много се притеснявам от това дали ще бъде извършена добре процедурата и да не се появят бенките отново с усложнения. Благодаря предварително!

# 284
За Пловдив бихте ли препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт