Премахване на бенка – стандартна манипулация (със скалпел) или с лазер? – Тема 3

• 35 343
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Махнах две бенки на лицето при д-р Янчо Димов в Паркхоспитал в Пловдив. Анестезията беше супер, изрязоха ги със скалпел. Почти не ми остана белег, изключително съм доволна. Бих го препоръчала.
Имате ли направена хистология?

# 301
Да имах хистология, всичко беше ок.
При мен нараснаха през бременността. Имаше и нови, тези които махах на лицето бяха точно такива.

# 302
Здравейте, искам да попитам жените, които вече са раждали. Задължително ли бенките нарастват повреме на бременност (най-вече ме интересува за лице)?
Здравейте, аз съм раждала и по време на бременост бенките ми се увеличиха по размер включително и тези на лицето. Доктор Елмира Павлова ми обясни, че това се дължи на хормоналните промени и мастните тъкани и е добре към 6-7 месец да се посети дерматолог.

# 303
Здравейте, искам да попитам жените, които вече са раждали. Задължително ли бенките нарастват повреме на бременност (най-вече ме интересува за лице)?
Здравейте, аз съм раждала и по време на бременост бенките ми се увеличиха по размер включително и тези на лицето. Доктор Елмира Павлова ми обясни, че това се дължи на хормоналните промени и мастните тъкани и е добре към 6-7 месец да се посети дерматолог.

Благодаря! Притесняват ме как ще са нещата естетично просто Simple Smile

# 304

Благодаря! Притесняват ме как ще са нещата естетично просто Simple Smile
Не се тревожете, при мен не беше чак фрапиращо. Имайте предвид, че след раждане и постигане отново на хормонален баланс с времето доста от тях си върнаха старият размер.

# 305
Здравейте, да попитам за добър дерматолог (диагностик) за хистология на бенки в София? Дъщеря ми има много бенки по главата, не една две, а доста, за сега плоски и тъмнокафяви, някой с подобни?

# 306
  • sofia
Здравейте, да попитам за добър дерматолог (диагностик) за хистология на бенки в София? Дъщеря ми има много бенки по главата, не една две, а доста, за сега плоски и тъмнокафяви, някой с подобни?
Др.Гаврилова - ракова болница (има я в супер док )

# 307
Д-р Гаврилова. Нас от Пловдив ни казаха за деца да търсим само нея.

Общи условия

Активация на акаунт