Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 13

• 42 077
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
И твоята е толкова пораснала- много женствена.
Боже, все едно вчера се деркахме чутовно  за яслите и захранването с био храни Wink и изведнъж са млади дами на прага на гимназия.

Такъв потник ( мой от преди 15 години Найк) облече миналото лято за почивките и плажа за последно.

Аз имам много хубави маркови спортни и не само спортни дрехи от преди да я родя, които все пазя като си върна формата някой ден, и тя периодично си харесва неща и вече й ги дадох всички на нея, но не носи полите Лакоста или тенис роклите,  а набляга на шорти и спортните топове.

Имам подаръчни ваучери от модни магазини, както и тя на стойност от над 450$ и се надявам есента като се върнем от Бг да си купи нови дрехи с тях.

И на Бг и Лондон се надявам да променят вкуса й леко.

# 316
  • София
Днес бяхме в мола с моя приятелка и дъщерите ни, които са си приятелки от бебета. Влизаме в един магазин и аз много харесах едно потниче. Показвам го на Кати - тя само извъртя очи. Другото дете ме поглежда и тихо ми прошепва - Тони, това не е в тренда! Joy
Блу, показала съм я като малка, тя тогава беше с много къдрава коса. И сега е с къдрици, но си изправя косата след всяко къпане. Аз мило и драго давам за къдрици, но който каквото няма, това иска.

# 317
Дайте някоя къдрица насам Sunglasses
(задява се с батко си при снимките на бала...)

Моето девойче си обича роклите... В детскоградинска възраст все беше с клин и туника... Роклички слагахме по повод. Но отпреди две-три години лятото си предпочита (като мама) с лека рокля, най-прохладно й е.

# 318
А моята девойка е свръх суетна. Обожава рокли. Купили сме някакви неща за гримиране и тя експериментира, може половин ден да стои пред огледалото.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 00:02 от cardhu

# 319
И нашата девойка  се харесва с къдрици. При специални случаи я правя, умира от кеф. Приятелката и пък се изправя, а има много красива коса на едри къдрици. Рокли носят много, но и къси панталони, тесни топове, нежни цветове... много ме радват. Банските тази година също са по-женствени. Вече има 3 нови чифта, ще е интересно лято. Все още не се е гримирала.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:51 от Mößbauer-Effekt

# 320
  • София
Показвам и снимка с естествената й коса. Grinning

# 321
Показвам и снимка с естествената й коса. Grinning

Страхотна!

# 322
В моят род 90% от жените и голяма част от мъжете са къдрави. Аз съм с чуплива коса, мм също, та и щерката.

Като малка беше с чудни къдрици и в пубертета бях сигурна, че ще стане къдрава и по- висока от мен, но засега не е така. Просто е по- чуплива.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 23:41 от Анонимен

# 323
  • Варна
Аз успях да нявия щерката да подкъсим малко косата. И двете се родихме направо. То голямо слугуване беше. Коса до средата на дупето, права, гъста, здрава и бързо растяща. Плитката й беше колкото китката ми дебела. Сега е на пластове и до средата на гърба. И на двете ни олекна.

П.п. Проблемът със сърбежа и лющенето на скалпа го решихме с едно гелче след посещение на дерматолог.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 06:38 от HighSpeed

# 324
Какви са ни хубави децата, нали?!

# 325
+1 за немомичешкия стил. Грим и други подобни не я интересуват. Преди време покрай к поп музиката се беше пробвала с очна линия, бях й взела дори тип молив, да й е по лесно, но бързо мина мерака, и за мен по добре Simple Smile Има хубави руси кичури, които много си харесва, като малка дори са ме питали аз ли съм й ги правила 😆

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 23:12 от Feliche

# 326
Какви са ни хубави децата, нали?!
Много ❤

Особено когато от бебета ги “познаваш”, растели са и са се променяли с майките им из форума!

Всички са станали такива красиви млади дами, а вчера си бяха бебета.

# 327
  • София
Много хубави девойки! Hug

Сега ме налегна една носталгия по детските й години, когато беше нон стоп усмихната...

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 14:56 от Тонка*

# 328
Нали? Сега е по- често намръщена или въртяща очите, а беше най- слънчевото бебе и дете до миналата година.

Ще се върнат към себе си пак, вярвам го.
 За нас сила и по- силни напитки и повече търпение.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 23:41 от Анонимен

# 329
  • Sunshine state
И нейната коса е чуплива - права отгоре, но започва да св закъдря към края. Сега е просто едно гнездо, понеже нали е бунтарка.. 🙄

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 13:26 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт