Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 13

• 42 032
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Буквално за последните няколко години комуникацията на децата стана много по-интензивна онлайн и у дома паднаха всички ограничения. Въобще не коментирам, че дори за училищни цели често е нужно да има интернет. За добро или за лошо не го ограничавам тийна...

# 571
  • София
Късмет и то мен на всички деца днес! Нека бъдат много доволни от представянето си! Purple HeartFlowers Four Leaf Clover

# 572
Стискам палци на висчки деца, които са на матури! На майките кОраж❤

# 573
Стиснати палци и от мен на всички деца!

# 574
Паднал се е вариант 1, дано всички ги приемат на първо желание

# 575
Такава?
https://eur.shein.com/SHEIN-Toddler-Girls-Ribbed-Knit-Dress-p-10 … knit_20dress~~~~0
Поръчах на дъщеря ми от Shein, въпреки, че  е доооста далеч от възрастта на вашите момичета.
Чакаме я другата седмица.
Точно такава, благодаря.
Дъщеря ми много иска дрехи от този сайт, но видях някаква страшна цена на доставка и се отказах.
Сега погледнах- около 8 лв. е цената на доставката за България( което не ми се струва твърде много); да не би да пропускам някаква такса?

# 576
  • София
Толкова е, а като поръчам и за трите винаги хващам и безплатна доставка.

# 577
Внимавайте с размерите, четете реални отзиви. Много поръчки имаме от там, все сме уцелвали, без един бански, който уж С ми става на мен почти. Като качество са супер банските специално

# 578
  • Варна

Точно такава, благодаря.
Дъщеря ми много иска дрехи от този сайт, но видях някаква страшна цена на доставка и се отказах.

Пожелавам успех на всички седмокласници. Дано имаме повод за радост и ги приемат там, където искат.
Доставката е почти винаги безплатна над 19-20 евра и редовно има купони 10-15-20% намаления. Вече 4 поръчки правя за дъщеря ми и приятелките ѝ.  И аз като R@N ще препоръчам да внимавате с размера. Иначе биват, като за цената си.

# 579
  • Sunshine state
С размерите на Шийн наистина трябва да се внимава, защото всичко идва от Китай, а както знаем там с размерите са скарани. Иначе имат сполучливи неща. Аз последно плажни рокли си бях поръчала, едната нямаше общо с тази от снимката, а другата си е супер.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 13:51 от Pupitka

# 580
Ох, сега заради вас и аз ще заръчам некоя рокля Simple Smile До адрес ли идват или до офис? Като от Алито ли се бавят? Аз искам тюрбан плажен. А Жаки някакви чоукъри😅

# 581
Какво е чоукъри?

# 582
Герданчета плътно по шията:) Има едни като еластични не знам как да обясня.

Това горнито:

Има и с цветни мъниста

# 583
  • Варна
Ох, сега заради вас и аз ще заръчам некоя рокля Simple Smile До адрес ли идват или до офис? Като от Алито ли се бавят? Аз искам тюрбан плажен. А Жаки някакви чоукъри😅
До адрес. От Алиекспрес не съм поръчвала, но от Shein обикновено 2 седмици+- някой ден.

# 584
Успех на всички набори на щерката! Да влязат в желаното у-ще и да минат спокойно, уверено и леко през изпитите!
Сили на майките им и честито завършване на 7ми клас!

Поръчвали сме от Шейн- цените са ок, но доставката се плаща още веднъж допълнително (мито) след като пристигне и размерите са една идея по-малки.

Общи условия

Активация на акаунт