Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 518
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
В момента ползвам точно този крем на Galenic. Ухае добре, сравнително бързо попива, за нормална кожа е супер, но сухите участъци като че ли не ги хидратира достатъчно. В някои дни (не във всички, нямам идея защо) има склонност да образува кир ефект, а винаги го нанасям след едни и същи продукти. Независимо от това пък веднага след нанасяне има един ефект на озаряване на кожата, който за съжаление не трае дълго.

Категорично не се справя с признаците на умора и недоспиване дори в сравнение с многократно по-бюджетен продукт, който ползвах преди това. Аз по-скоро не бих го повторила след като свърши.

# 511
- не съм особено впечатлена , не бих повторила.

- страхотен аромат , хидратира добре кожата ,жалко че марката теме не се предлага.

- лйбим ми е ,веднага отворих нова опаковка.

# 512

Всичките продукти са използвани много през годините и се купуват отново, след свършването им. Това е личната ми атестация за качеството им.

# 513
За втори път прочитам за Glamglow че не се прилагат.
Виждам, че още ги има в Нотино, но ще ги спират ли?
Аз много харесвам Brightmud ексофилиращата маска, любима ми е.

# 514
Бяха ми пратили смс от магазина нa Estee , че имат голямо намаление , поне е ги изтеглят от европейския пазар . Сега ме е яд, че ме домързя и не се запасих.

# 515
Тази я има налична в Нотино. Благодаря, ще знам и аз да се запася.

# 516

1. Микса измивен гел - използвах го и аз и малката, стандартен, бих повторила.
2. Вадемекум детска паста - подновявам често.
3. Глис спрей балсам - много е хубав, но седя дълго време отворен и не можах да го изхабя.
4. Маски с авокадо на Виктория бюти - хубави са, ще подновя.
5. Здраве бебе лосион - хубав, но недостатъчен за нашите сухи кожи.
6. Пикси ретинол тоник - не знам и аз какво очаквах, но нищо не се случи. От бюти кутия ми беше, няма да повторя.
7. Гланц за устни Алекс Авиен - много хубав, бих повторила.
8. Спирала Катрис - хубава, но за момента пробвам други.
9. Крем за къдрици Литъл грийн - 1во никакви къдрици не оформяше, 2ро на опаковката пише 12 месеца след отваряне. Е 5 месеца по - късно замириса на гранясало и го мятам наполовина. Няма да повторя.

# 517

Сух шампоан Balea за светла коса. Изключително доволна съм.
Вече е подновен.
Прави много хубав обем ,"измива" косата перфектно.
Любимец.

Bioderma Photoderm Aquafluid слънцезащитен флуид с цвят spf 50+ - подновен.
Новият ми любимец за сега.
Лятото нямам идея как ,ще се държи в горещините.
С много естествен оцветен нюанс ,който се слива с кожата и я прави с кадифен отенък.
Матира без да изсушава ,хидратира перфектно и е идеален за околоочна зона. Не люти за разлика от слънцезащитните Heliocare Color и Uriage Barièsun Tinted.
Дайте идеи как да си ги изразходя без да ми люти толкова зверски на очите.
Ще попитам и в други теми.

# 518
По шия, деколте, ръце...

# 519

Bioten Skin Nutries Calming Ritual -  прекрасен лосион за тяло - лек, немазен, бързопопиващ, с неагресивен аромат. Много рядко си намирам такъв, всичко ми е или вечно мазно, или непопиващо, или дразнещо носа. 400 мл съшо са огромен плюс - страшно икономичен. Непременно ще пробвам и другите разновидности.

Swanicoco Ultra Elastic Vital Skin Toner - течна консистенция, която попива много бързо и е прекрасна основа за всичко останало. Хидратира и омекотява отлично, няма аромат и има прекрасен, силно насочен антиейдж състав. Единствен минус - кожата ми не го понесе, затова беше прехвърлен на майка ми. Нейното впечатление е същото, само че без пъпки като бонус.

Geek & Gorgeous A-Game 0.05% Retinal Serum - писала съм вече няколко пъти за него, купувам го редовно за майка ми като от време навреме намазвам и аз. Има лека, кремообразна, бързопопиваща консистенция и въпреки, че изсушава леко, далеч не е толкова агресивен колкото други сходни продукти. Изглажда и съживява кожата - след няколко поредни опаковки, наистина виждам как бръчките на майка ми изглеждат по-малко дълбоки. Резултатът не може да се мери с ботокс, разбира се, но такъв определено има. Отделно серумът е с отличен състав и съотношение цена-концентрация. Подновен.

Paula's Choice 2% BHA Liquid Exfoliant - това ми е второ мини от 30 мл, редовно го получавам в кутиите на Cult Beauty. Определено си заслужава славата - при ежедневно, вечерно ползване се справя успешно с пъпките, черните точки и прави смесената ми кожата осезаемо по-гладка без да я дразни. Единствен потенциален минус е леко мазната консистенция - отнема около 10 мин да попие - но пък се разбира добре с други продукти и не прави кир ефект. Определено бих купила пълноразмерен продукт. А количеството от 30 мл стига за изненадващо дълго време.

Armani Si Passione -  прекрасен флорално - плодов аромат, който обаче не е нищо оригинално и за капак е ужасно нетраен. И съдейки по коментарите в бг и чуждестранни сайтове, това не е само мое наблюдение. Определено е парфюм, за който плащаш заради надписа на бутилката, и не си заслужава трицифрените суми, на които го продават. Радвам се, че взех миниатюра и бих го повторила отново само на някое огромно намаление.

Ролон Eucerin за чувствителна кожа - споменавала съм го много пъти. Зимата ползвам него, лятото - този за силно изпотяване. Подновен.

L'Angelica Happy Xmas - душ гел с аромат на ябълка и канела. Купих го по време на миналогодишните коледни празници, така че виждате колкото е икономичен. Мирише прекрасно в банята, пени се без гъбка, но ароматът не се задържа по кожата. Душ гел като всеки друг. Не виждам смисъл да го повтарям целенасочено.

# 520
Малка чистка на шкафа:

Душ гел Нивея- напоследък често ги купувам, за този мога да кажа, че е типичния мъжки аромат на марката.
Тоалетно мляко Дъглас- всяка зима купувам тоалетно мляко за почистване на грим, но това е абсолютно посредствен продукт. С очите не се справя, с лицето също не почиства в дълбочина ( не нося тежък грим). Имам съмнения, че и пъпки ми излизаха от него. Така че голям минус от мен.
Пяна за коса Syoss - много я харесвам, това ми е 3-4 флакон, придава обем, подрежда и уплътнява добре по-тънки коси. Но я хвърлям наполовина, защото не я ползвах редовно и тя се втечни. Това се случва с всяка пяна за коса при мен, нямам нито един празен флакон досега.
Водоустойчива очна линия Катрис- за първи път си купувам очна линия, взех нещо евтино за да си “ пречупя” ръката, използвах няколко пъти и после капачката е паднала в несесера ми и е изсъхнала за нула време. Единственото, което мога да кажа е, че лесно се почистваше с мицеларна вода.
Спрей за тяло Eolia- беше ми подарък от кутия, точно един път го тествах. Някакъв ужасен аромат на коледни бисквитки, вкъщи всички ме гледаха странно и го изхвърлям пълен. Иначе е траен и брокатените му частици са почти невидими.
Спрей за обем Langhaar madchen- дори не съм го тествала. Беше коледен подарък за дъщеря ми и едва сега посегнах да го пробвам,а виждам, че се е сгъстил, помътнял и има утайка на дъното. Дори не искам да рискувам с моята коса, за детето и дума да не става.

# 521

Рол он Adidas
Редовна покупка. Има нежен аромат и предпазва идеално.

Heliocare Color Слънцезащитен гел крем за лице spf 50+
Оцветен слънцезащитен гел крем за лице от който ми изтичаха очите.
Ужасен е!
Парите не са му малко ,купен е за 34 лв. Абсолютно недоразумение.
Първи продукт ми е от марката и съответно последен.
Най-трудното ми е да търся слънцезащита за лице и тяло.
Харесаш си някой крем или гел и след 1-2 години ,че няма и толкова му сменят формулата.
И хайде отново започваме да хвърляме пари на вятъра.
Мостри на повечето марки няма.
За сега оставам на Bioderma като слънцезащита за лице.

# 522
Heliocare са ужас. Ползвах друг вид, не е оцветен, но ми правеше пъпки. Много омазняване и го хвърлих.

# 523
  • Някъде по Дунава
Околоочен крем на Клиник, вече е подновен.

# 524
Измивен гел на Мустела за чувствителна кожа

Много нежен, без парфюм, добре се понесе.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 14:35 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт