Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 529
  • 725
  •   1
Отговори
# 495

Малко опаковки и от мен. Някои не съм изразходила, но напоследък разчиствам натрупани запаси от пандемични времена и с нетърпение се отървавам от ненужните неща.

Korres Greek Yoghurt подхранващ гел-крем с пробиотик
Много ми хареса. Лек, попива бързо, освежава кожата, прави я мека. Пореден добър продукт, който опитвам от марката.

Околоочен крем Bioten Skin Defence
Издирвах го заради препоръки във форума, но за мен е твърде парфюмиран и леко ми дразни. Изхвърлям го пълен.

Barnangen Oil Intense лосион за тяло
Много приятен лосион, попива лесно, подхранва кожата (при мен е доста суха), мирише приятно, макар и малко силно за моя вкус. Прекалено икономичен, отне ми цяла вечност да го изхабя, а и аз като добавим, че не съм редовна, съвсем Joy

Uriage хидратираща нощна маска
Не е лоша, особено за лятото.

L'Alga Sealight шампоан за обем
Шампоанът е хубав - придава добър обем, косата изобщо не е утежнена, даже издържа чиста една идея по-дълго, има блясък и е мека. Минуси, освен цената, са  това, че ме сърбеше леко скалпът и миризмата (на мен ми е доста неприятна).

Estée Lauder Day Wear Sorbet
Изобщо не съм очарована - идва ми тежък, лепнещ, с някакъв безумен фактор 15 колкото да сложат кофти филтри без ефект, доста парфюмиран. За мен марката е доста прехвалена и надценена.

# 496
Кремовете околоочните са чудесни за ръце и крака.Около устните също мажа.

# 497
Проблемът е, че съм прекалила с купуването и на такива Joy Иначе да, и аз така процедирам.

# 498

Body scrub - Нищо особено не е , ползвала съм същият с какао и той не беше нищо особено , твърде фин е. Мирише хубаво.

Her choice- мирише хубаво, не е много траен, определям го като по скоро летен аромат.

Какаовото масло - влюбена съм . Хубава консистенция , чудесен аромат. Ще повторя.

Right color тонер - поръчва ми го фризьорката ми, доволна съм . Ползвам го 1 път в месеца , икономичен е .

Балсама - не ми харесва. Не видях никакъв ефект, а и за мен мирише лошо. Няма да повторя със сигурност.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:52 от Йорис

# 499

Флорална вода Ина
3/10
Не съм във възторг точно от тази. Води се иновативна и по-скъпа, а ефектът беше по-слаб от класическите им. Точно тази няма да в повторя. Като цяло не смятам, че водите Ина са с нещо по-специално от другите.

Розова вода
5/10
Тази също не ми е любима, но я има в ДМ и цената е сносна. Нищо особено, леко синтетична, но за цената си става.

Масло от шипка Икаров
8/10
Използвам редовно вечер като последна стъпка. Уж за редуциране на белези от акне. Точно по тоя проблем не прави чудеса. Но пък хидратира, успокоява и леко избистря. Бих повторила това конкретно. По принцип харесвам продуктите на Икаров и съм хепи, че вече ги има в ДМ.

Балсам за устни Диня
8/10
Много хубаво хидратира и е трайно. Мен мизирмата ми допадаше. Взимам от едно физическо магазинче и определено бих взела пак този или други аромати.

Крем за ръце
1/10
Отвратителен крем, по-гаден май не бях ползвала. Буквално ми изсуши кожата. Бонус ужас е тъпата миризма на соц козметичка. Комплимент ми беше при една поръчка на чанта Зарена, обаче нямаше нужда. Да не видя такъв повече

# 500
О, точно това масло от шипка харесах днес в интернет и щях да го поръчвам. Добре, че напомни, че ги има в ДМ

# 501
Кремовете околоочните са чудесни за ръце и крака.Около устните също мажа.
Снощи започнах да си мажа околоочния серум и по цялото лице за да го приключа бързо, че нещо не съм доволна. За Ревокс с розова вода и авокадо говоря. А остатъците от бебешки колд крем ще измажа по ръцете и краката.

# 502
  • на последния етаж
- нищо особено не е този балсам без отмиване. Децата го доизхабиха и едва ли ще купя отново.

# 503

Поредните празни опаковки от мен:

1. OGX TeaTree mint shampoo / conditioner - Дуо шампоан и балсам за почистване на скалпа и свежест.
Нито мен,нито дъщеря ми се впечатлихме особено.Аз не обичам мента(доста е силна в тези 2 продукта) и всякакви аромати с мента,затова и по това отношение не ми хареса.Стандартни шампоан и балсам от дрогерията. Шампоана измива добре,балсама е слабичък и незапомнящ се.
Не бих повторила покупката.

2. Lancome Exfoliance clarte - Нищо впечатляващо в този ексфолиант.Частиците са нежни,ухае много приятно на тропическа миризма (съдържа екстракти от папая).Изхабих го без никакви емоции,но не смятам да подновя.

3. John Masters  Haircare Rose & Apricot hair milk - Крем финиш храна за коса,който много ми хареса.Усещах я подхранена и жизнена.Придава лек блясък.
Състава е богат на масла и екстракти,без парабени,сулфати,оцветители и ГМО.
Имам го от много отдавна и затова хвърлям,въпреки че има още малко за ползване.

4. Chantecaille Bio Lifting Serum+
Със смесени чувства съм към този хидратиращ и ефект лифт серум. Безумно скъп е за това,което видях като резултат. Не,че не съм доволна,но за $300 очаквам Уау ефект и 5-6 години по-младееща кожа.Лепне при нанасяне,но след намазване на крема,тази лепкавост изчезва.
Имам едно мини от 15 мл,подарък към поръчката,което ще ползвам при някои пътувания.
Не бих купила повторно.

5. Chantecaille Gold Recovery Face Mask Много харесах маската,луксозен разкош. Много е гъста,не се абсорбира в кожата(мислих в началото да я ползвам като нощна грижа),стоя с нея няколко часа и отмивам.Озарена и свежа кожа. Лъчезарна също.Икономична е ,ползвах я 3-4 пъти седмично и ми стигна за не знам..2 месеца може би.
Всичките продукти на Шантукай съдържат ботанически екстракти и масла (откъдето и скъпите етикети предполагам).Те първа ще се опознавам с тяхните продукти,но засега съм с позитивна нагласа.

6. MZ skin Soothe & Smooth Collagen Activating Eye Complex Eye Cream - околоочен крем на непозната за мен марка за $145,които нямаше да дам ако нямаше подарък към поръчката.Така успях да пробвам нещо ново,а аз винаги съм отворена към нови продукти и марки.
Крема не е лош. Съдържа пептиди,които да стимулират производството на колаген и еластин. На мен ми действаше добре на контура на ниво хидратация. Може би и имаше лек ефект върху фини бръчки. Намирам цената за завишена и няма да купя повторно.Дори не е стандартни 15 мл,а 14. Не,че 1 мл е от значение,но ми направи впечатление и се зачудих как така са го измислили 14.

# 504
  • Някъде по Дунава
Ето моите празни опаковки:

Серум с хиалурон на inoPharm, крем за ръце от Avon, маска на Balea - харесаха ми продуктите , бих подновила.
Лосион за тяло Balea с аромат на пъпеш - тук единственото хубаво беше ароматът. Не беше гъст, но трудно се разнасяше и няма да купувам такъв повече.

# 505
Трябва да разчистя гримовете си отново.
Тази палитра много ме дразни.Купих я веднага след като излезе на пазара,много години минаха.
Почти неползвана.Някои цветове така си стоят непипани.
Кутията лепне,не знам какво се е случило с нея.Сенките правят много прах и дори с база, не са особено трайни.

Urban Decay Vice palette

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 23:14 от Adoralova

# 506
  • на последния етаж
- неоправдано прехвален продукт - твърд, неприятен за ползване и нищоправещ. Изхвърлям го почти пълен, тъй като вече мирише на гранясало. Няма да купя отново.

# 507
  • София
Моята кутия Vice изглеждаше по същия безобразен начин, а толкова съм се опитвала да я чистя. Лоша палитра за марката според мен!

# 508

7 секундната маска - вече подновена. Само тя се справя с възлите в косата ми.

Шампоан против пърхот - нищо не прави, няма да повторя, а и не мирише хубаво .

Сух шампоан - този точно е много хубав, не ме сърби скалпа, не оставя бяло по косата ми, поднових с такъв от същата марка , но различен по вид, ще видим.

Мицеларна вода - имам я отдавна, за това и я хвърлям не напълно празна. Хубава е , изтрива грим идеално. Сега пробвам друга, ако не ми хареса ще подновя тази.

Тоник за лице -2ря опаковка ми е. Първият влияеше много добре на кожата ми, за това поднових, тази втората много ми щипеше, не знам защо.

Четка за коса - вече е подновена. Обожавам я , но я имам отдавна за това и я поднових, разресва чудесно, без болка и без да къса.

Гланц на Катрис - цветът не ми хареса, а и гланца седи ужасно на устните ми, няма да купя отново.

Спирала essence - I love extreme - издължава миглите ми, бързо изсъхна, рони се. Много е хвалена, за това и я купих, за цената си е прилична.

Спирала Wet and Wild - обичам много тънки четки, а тази е с изключително тъничка четка. За жалост не прави нито обем, нито издължава, няма да повторя.

Молив за вежди essence - харесвам го, но без да искам го счупих 😄 малко трудно се работи с него , защото писецът му е с триъгълна форма, но се свиква. Бих го подновила.

Фиксиращ гел за вежди Катрис - придава цвят, но не фиксира.

Balea Plex serum - и той беше от хвалените, на моята коса лично не прави нищо , не видях никакъв ефект, аз съм изрусена може да и идва слабичък, няма да повторя , взех го от любопитство.

Спрея против косопад - Хубав е , струва ми се, че косата ми не пада толкова , икономичен е. Бих повторила .

Wella color Brilliance- мирише хубаво. И това е. Нито изглажда , нито запазва цветовете Grinning

Палитра Revolution - цветовете се ронят . Старичка е и е много измъчена , личи си кои цветове съм използвала и кои не. Аз харесвам повече матови цветове, тази е с бляскави . Подариха ми нова с цветове, които харесвам повече , за това и тази я изхвърлям.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 15:35 от Йорис

# 509
Galenic aqua infinity lotion, усещам че ще се превърне в мой любимец. Първи подобен продукт ползвам и не знаех какво да очаквам, но сега след като започнах друга марка (за него като го свърша) виждам колко добър продукт е тази вода. Оставя кожата хидратирана, изравнява тена, кожата сияе след него. Идеален за моята комбинирана, изключително раздразнителна и чувствителна кожа. Купих в мини опаковка за проба, но ще купя в пълен размер.

Ползвах го в комбинация с пяната за почистване (още не съм я свършила, но и тя е добра) и крем за лице:
Galenic diffuseur de beaute, малко ми е силиконов, но въпреки това не запушва порите, работи добре с водата за лице. Като цяло нищо уау, вероятно бих купила пак мини само за лятото, понеже консистенцията му е лека и не мазна.

Общи условия

Активация на акаунт