Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 739
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
+ 1 за казаното от Гърненцето.
Никога не бих взела предплатен пакет за лазерна епилация.
Имам и аз една процедура на интим във въпросното студио в Младост в Бизнес парка и при мен беше абсолютен провал.
За протокола, беше ми 11 на интим и 4 или 5 лазер, който пробвам. Точно щото много го похвалиха тук реших да направя една пробна и там. Ефект нула. Ама хайде, аз съм частен случай нали съм рус ангел 😂
Продължавам си с процедурите в Лазер център в Студентски и съм доволна. Определено техният александрит работи при мен Wink

# 301
Относно предплатените пакети, аз реших да стрелям, след кратко проучване и през май 2022 си взех 6 процедури цяло тяло за 1650 лв. Лазерът беше Elysion Pro, в едно малко студио в София.
Доволна съм - под мишниците нямам нищо, горна устна има 2-3 косъма, по ръцете  имам останали, но са изключително светли, но аз не си ги епилирах така или иначе. По триъгълника и краката останаха малко и записах час за 7-ма процедура. Аз съм с много светла кожа и косъм и всякакви други епилации ми обрзуваха белези и пъпчици. Лазерните процедури са ми спасение - през лятото, между 2-ра и 3-та процедура го оцених. Hands V

# 302
  • Тра-ла-ла
Отзиви за Инканто Дрийм? Гледам, че имат пуснати пакети "Плащаш 1 - получаваш 3".

От скоро се замислям за лазерна епилация и честно казано не знам на какво да заложа. Да се ориентирам към определени центрове и да разчитам, че там винаги има читави специалисти.... или да търся конретна похвалена козметичка? Не искам рандъм девойки да се учат върху мен с променлив успех...

# 303
Здравейте. Има ли дами от Варна, които ходят в Ефекто и могат да споделят впечатления?

# 304
Вчера мина процедурата ми в 6th Sense, Момичето което работи там беше много отзивчиво и ми обясни в детайли всичко, праивх цели ръце, цели крака интим и подмишници, единствено на интима усетих дооста повечко:D на другите зони почти не се усещаше леко боцкане и затопляне. нямам как да имам впечетление от резултата, но ще видим като направя и следващите процедури и ще пиша

# 305
  • Mediterraneo
Аз започнах с отделни зони и после взех предплатени процедури. Гледам да са на добра оферта, освен това в моето студио има препокриващи се зони, както и мога да споделям пакета с още един човек.
Т.е. купувам пакет 10 зони. Мога да направя 5 процедури на цели крака. Или 10 на половин. Или 10 мишници и пр. Дъщеря ми е закачена към мен и ходим, когато която има нужда. Трябва да купя пак пакет за нея, ама нещо с финансите съм закъсала запоследък.

# 306
Да ви споделя мнение за Варна ❗Посетих Beauty Derm на ул. Иван Вазов изключително много съм доволна. Направих лице и подмишници и има определено ефект, момичетата там са супер любезни и те предразполагат да се чувстваш много удобно. Имах леко колебание заради цените, но качеството и професионализъм е на лице! Ако се колебаете препоръчвам с две ръце!

# 307
Мацки, появявам се с въпрос. Направих си първа лазерна епилация на крака през юни 2022. По принцип имам много здраво, тъмно и гъсно окосмяване по краката (ммм...), което непосредствено преди това бръснех почти всеки ден. Ефектът на лазерната епилация се задържа цяло лято, но през цялото време черните малки подкожни точки така и не изчезнаха, а от време на време ми се налагаше и да бръсна известно количество косми (може би един път на 10 дни). Така се случи, че заминах за чужбина и ми беше финансово невъзможно да направя втора процедура през септември, както беше по график. В резултат, през есента големите, гъсти, противни космаци започнаха да растат като луди отново. И малко след това... изведнъж окапаха!?! В момента не съм се бръснала от 15-20 дни и има само тук-таме някой заблуден мекичък косъм. Също така, дразнещите черни точки вече ги няма. Трябва ли това да ме притеснява или просто от студиото са си свършили работата много добре. Най-вече ме тревожи фактът, че космите възобновиха растежа си и изведнъж, от нищото, това се промени.

# 308
  • София
Аз лично не разбирам много от принципа на растеж на космите, но съм чела, че в даден момент само определена група косъмчета растат. Затова и се ходи поне няколко пъти през няколко месеца, за да се хванат всички. Предположението ми е че ти си унищожила едната група, после е изникнала другата група, но и е свършило времето на живот естествено и сега пак трябва да са тези, които са унищожени. След известно време ще избият отново тези, които не са били хванати от лазер. Тоест тогава ще  е подходящо отново да отидеш на лазер ако имаш възможност.
Аз да споделя, че се реших и записах едната близначка на лазер на цели ръце и вече отиде веднъж. Взела съм и пакет от три процедури, намалени в студиото, където и аз правих подбедрици. Тя е с подобни на мен косми и се надявам да има ефект. Тази година ще направи 17 г, цикъл редовен има от 4-5 години.

# 309
И аз имах абсолютно същия проблем с черните изгорени косъмчета, които много продължително не падаха (имам три процедури на крака). Какво ли не опитах, махнаха се, като започна новият растеж.
Консултирах се с лекарката, която ми правеше процедурите и според нея е свързано с това, че кожата ми е много суха, което в действителност е така. Не съм сигурна обаче дали това е единствената причина, защото първите пъти не се получаваше така. При всички случаи е ужасно досадно, защото изглежда все едно си с наболи крака.

Ефектът на лазерната епилация се задържа цяло лято, но през цялото време черните малки подкожни точки така и не изчезнаха

# 310
Привет, момичета.
Един бърз въпрос- може ли да се прави лазерна епилация на лице непосредствено преди инвитро процедури(ще има хормонални стимулации)?

# 311
  • Mediterraneo
За моженето- може, ама няма да има ефект според мен.

# 312
Здравейте! Въпрос към дамите с много бенки по тялото, как ви се отразява лазера? От няколко месеца се чудя дали да започна процедурите и това,което ме спира са предразположената ми кожа към бенки. Страх ме е да не се появят повече. Козметичката ми (която посещавам от години) ми каза,че ги минава с някакъв маркер. Но мен има да ме рисува направо.

# 313
Здравейте с александритен лазер какво е усещането? Щипане, бодене, болка или нещо като кола маска?

# 314
Еднозначен отговор не може да се даде, защото всеки описва усещането по различен начин. Освен това, от огромно значение е на каква мощност е настроен да работи лазерът - на ниска степен може да не чувстваш и нищо, а на висока - да умираш от болка.
С диодните лазери нещата стоят по идентичен начин.

Общи условия

Активация на акаунт