Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Хубаво, че е мила. А от процедурата доволна ли си.
Гледам някои са лекари в едни салони, в други са козметици само.

Хич не разбирам от лазерна епилация, различните уреди и такива неща.
Четох и че някой центрове уж лазер предлагали, а се оказва фотоепилация. А тя доколкото се информирах, не е толкова качествена.
Сега разглеждам и Лазер център.

Лазерът е александритен на Кандела. Аз преди и след тази процедура се правя с по-новия лазер, за мен ефектът е много добър.

# 436
  • София
Някоя от Вас има ли впечатления от лазерите на G point (салоните на д-р Лилия Гюдюлева)
Аз ходя там, до момента имам само 2 направени процедури и съм доволна. Преди това не съм ходила на лазерна епилация за да направя сравнение, но виждам добър ефект.
Бихте ли споделили с какъв апарат работят? Никъде е успявам да открия информация.

Това, което съм си записала е, че работят с апарат ElysionPro - диоден.

# 437
Момичета от 6th Sense са пуснали 50% отстъпка при поръчка на пакети с промокод happy1 няма я промоцията в сайта им, получих емайл Simple Smile ако някой иска да се възползва, аз си правя цяло тяло при тях и съм изключително доволна от резултатите, които имам

# 438
Само следете за хигиената там ! Имайте едно на ум!

# 439
Очертава се слънчево време. Последната процедура ми беше преди седмица на интим и мишници. Дали днес ще мога да посъбера малко тен? Тази година все още не съм се пекла и нямам търпение. Пека се без бански, защото не харесвам разликите. Налага ли се да облека едно долнище за всеки случай, ако реша да се пека?

# 440
Е, то всеки си преценява... Аз лично не се излагам на пряко слънце до 4 седмици след процедура. Откритите части ги мажа фанатично със слънцезащита, SPF 50, на всеки 2 чАса.
Не ми се образуват пигментни петна лесно, нямам проблеми с кожата, просто обичам да се презастраховам.
Никога не бих тръгнала да се пека умишлено седмица след лазер-сесия.

# 441
Благодаря. Вече времето се развали и сигурно ще завали.

# 442
  • Mediterraneo
Седмица преди и седмица след спазвам аз общо взето.

# 443
За излагането на слънце, в медицинския център, където ходя аз на лазерна епилация ми казаха, че няма проблем примерно днес да си направя процедурата, а утре да тръгна на море.  Но и аз мисля да мине поне седмица - две.

# 444
Здравейте,

Някой доволен от Secrets aesthetic. Не намирам никаква информация за тях.

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 445
  • София
Аз да дам отзив за Derma lase, отидох на ръце там преди 2 седмици, не съм ходила на процедура ръце от около година като съм бръснала само между процедурите, така че ми бяха тъмни космите.
Нямам абсолютно никакъв ефект.
Повторих в др студио онзи ден
Хвърлих си прите на вятъра с derna lase

# 446
За първи път чувам да се правят процедури през две седмици.

# 447
  • София
Едната ми дъщеря, към момента все още на 16 г, беше вече три пъти на лазер на ръце в Борекс. През два месеца мисля ходеше. Чакам сега след третото ходене да видим дали има някакъв резултат. Лятото няма да ходи, тъй като е нонстоп на почивка и на слънце и не ми се рискува. Ще преценя къде и кога есента да подновим посещенията.

# 448
  • София
За първи път чувам да се правят процедури през две седмици.
Не правя процедури през две седмици никога, просто в случая след лазерната епилация във въпросното студио космите ми въобще не паднаха  и си пораснсха черни твърди, пробвах да ги дръпна да видя дали не  “фалшив растеж” - не беше, и затова се наложи да повтпря процедурата в др студио тъй като е неуспешна. А не смятам да правя през две седмици. Просто първата беше все едно не съм правила.
С лазерна епилация съм почнала преди 4 години така че мога да преценя веднага ако има проблем, тук просто споделям за да предпазя някой да не си даде парите на вятъра като мен

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 12:01 от Не се сърди, човече

# 449
Сега ми стана ясно. Нямах идея, че може да се направи втори път, ако космите са си останали.

Общи условия

Активация на акаунт