Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Е то по принцип нямаше ли такова правило, че лазерната епилация е само за тъмни косъмчета и за руси не е подходяща?

# 631
И мен най-много ме боли на интима. Simple Smile На другите зони не усещам почти нищо.

# 632
И мен, не сте само вие.
При мен от първата доста дълго време не поникваха, после тръгнаха, но леко разредени и някак по-тънки. Сега имам вече втора на интим, на 28 октомври ми е третата.
На краката обаче е по-хубав ефекта.
Може би аз там ще продължа още 2--3 и на мишници.
За интима ще видим.

# 633
  • София
Имам 10 процедури на подмишници. И още си имам, но вече са мъховидни и като дръпнах няколко с пинсета - с неособено пигментиран корен. Което реално е от значение.
А косата и самите косъмчета без намеса са ми черни черни по дължината, но...

# 634
И да потъмнее, пак не е сигурно, че лазер ще го хване, това поне съм го пробвала на бедра, просто не става. Бръсна се и това е, явно оправия няма.

А дали си забелязала поне промяна в растежа? По-бавно ли растат в сравнение, когато само си използвала бръснач? Дано нямаш против, че минах на ти. Flowers Hibiscus

# 635
На 30 дни е твърде често ми се струва. Аз ходя на 50-70 дни. Днес направих трета процедура, разликата е огромна- останаха ми косми само най- отвътре, там са непокътнати. Аз съм тип 2, руса и луничава. Планирала съм следващата краят на ноември и имам още две след това. Не ме и боли, а нямам праг на болка. Дали да не пробвате различен лазер?

# 636
  • Варна
Момичета, правя си лазен на интим и вече съм направила 7 процедури ( на 30 дни по една ) Проблема е, че ефект почти няма и не знам дали има смисъл да продължавам да го правя и ако да още колко процедури. Косъмчетата ми са руси и не мога да Ви опиша колко много ме боли, направо се гърча от болка.
Сменете лазера с диоден и опитайте. Аз също съм ходила на лазер, който болеше зверски, но сега ходя на диоден, където евентуално се усеща на сгъвки като боцване. Интима се повлия, не на 100 %, но и това ме устройва, тънки бавно растящи косъм чета, нищо общо с преди.
И освен това, на 30 дни е кратък период.

# 637
Аз скоро започнах да правя интим и мишници. На ръце и горна устна проблема го реших с фотоепилатор още преди две- три години и съм сравнително доволна от резултата. Там повече няма да пипам засега. Искам да направя и крака, но имам повърхностни и болезнени разширени вени. Знаете ли дали е противопоказен за вените лазера  или мога да действам?

# 638
Мислех че само аз едва издържам интима. При мен засега единствено там не се повлиява особено, но и го правих с по 3 месеца пауза, което според мен е много… най-вероятно ще сменя студиото, за да видя ще има ли ефект и по-поносима болка.

# 639
Не е много 3 месеца, а таман. Да не кажа, че и на 4 може.

# 640
Здравейте момичета, обмислям да започна лазерна епилация, като студиото, което ми е най-наблизо извършва епилациите с Soprano Titanium. Звучи глупаво въпросът ми , но като четох за него в интернет останах с впечатлението, че е диоден лазер ? Мислех, че е най-добре чрез Александритен? Зоните ,които искам да се "работят" на първо време са интим и подмишници.

# 641
И аз почнах с интим и подмишници, първо с диоден. След няколко процедури и един куп ба вятъра (че отидох на много скъп лазер), видях, че ефектът е много слаб и минах на александритен. Още с първите процедури забелязах разликата.
Тъй че - съветвам те, Teddy Bear, да търсиш друг вариант за александритен. Не гледай само локацията, ами отзивите, защото все пак няма да е само веднъж, то са необходими процедури поне 2-3 години, за да има по-траен ефект, като се има предвид, че се правят през, да кажем 50-60 дни и евентуално се пропуска лятото (за интим и подмишници аз това не го спазвам, но за ръце и крака - да). Аз лично пътувам до другия край на София, изобщо не съм се водила дали ми е близо или не.

# 642
Да, съгласна съм. Въпросът ми беше, дали наистина въпросният лазер е диоден?

# 643
Диоден е, да.

# 644
Благодаря, значи обезателно ще търся друго студио.

Общи условия

Активация на акаунт