Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 540
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
А с какво ходите облечени на лазерна епилация? Другата седмица имам час и се чудя как да се облека...

# 661
Аз не си обличам нещо специално…
Но зависи какво обличаш ти по-принцип и на каква зона.
Ако е интим - не бих си причинила тесни дънки, прашки и т.н.
За всички останали зони - не виждам проблем за каквито и да е дрехи.

# 662
Не мисля, че има някакво значение Joy Каквото ми се облича, така или иначе се събличате там

# 663
А с какво ходите облечени на лазерна епилация? Другата седмица имам час и се чудя как да се облека...

Отиваш на лазерна епилация, не не среща, бал,дискотека Grinning

# 664
  • Mediterraneo
Честно ли Simple Smile
Не съм се замисляла. Но предимно с рокли, ако ще правя крака или интим, по- лесно да се облича и съблича.

# 665
Много е мил въпроса, и аз в началото се притеснявах за всичко.

Ходя с максимално удобни дрехи. Кожата ми е доста чувствителна, реагира бурно и затова не обичам да я дразня допълнително. Поради тази причина избирам предимно по-широки и удобни дрехи. Бельо от памук като приключи процедурата също ми е за предпочитане пред изкуствени материи. А и отделно след като те намажат с кремове накрая не е най-приятното нещо да облечеш тесни дрехи по тялото, които да прилепнат съвсем.

# 666
  • София
С поли, рокли. С каквото ходиш и на гинеколог.

# 667
Никога не са ме мазали с крем след процедура. Това с каква цел се прави?

# 668
Никога не са ме мазали с крем след процедура. Това с каква цел се прави?
И мен.

# 669
Мен винаги ме намазват с пантенол, което се прави с цел да се успокои кожата максимално бързо.

# 670
Мен ме мажат с някакъв друг крем, но не знам какъв точно. Не е чист Пантенол със сигурност. И имам препоръка да не мокря зоната същия ден, въпреки че съм го правила и не е имало проблем, просто ме щипе и не е приятно като усещане.

# 671
  • Mediterraneo
Мен ме мажат с крем 50 фактор с алое, винаги. Даже още в зората на моите посещения успяха да ме изнудят да си го купя.

# 672
Здравейтее, някой има ли мнение относно Baby Pro 800 диоден лазер?

# 673
Като ви чета и чак се чудя дали изобщо правят нещо при мен.. 🙄 Мажат ме само с контактен гел при самата процедура, после избърсваш и чао. Неудобство имам от недобре подсушеното място, онова лепнещо усещане, но никаква болка, дискомфорт, болезненост или чувствителност. Отделно при първата процедура паднаха някой друг заблуден косъм от пубиса(то толкоз имаше там), но отдолу нищо не е помръднало. След втората още по-малко.
И тъпото е, че аз отдолу баш целя ефект. С кола маска епилатор съм действала досега и като цяло и отдолу само не съм успявала на 100%. А сега с това бръснене, направо по-зле става работата, вместо по-добре.
Та приемам препоръки за лазер във Варна. Имам още 4 процедури и със сигурност ще пробвам и на друго място преди да се откажа от идеята. Кожата ми е светла, космите обаче не са съвсем руси руси, та затова реших да опитам, нали уж вече са по-модерни апаратите.

# 674
Аз съм на александритен лазер, там не мажат с гел.

Както съм споделяла многократно, ефектът за мен е много по-добър от диодния лазер.

Общи условия

Активация на акаунт