Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
И аз се интересувам от мнения за G point.
До момента имам 5 процедури на мишници и интим в Body Aesthetics. Доволна съм, но не мисля, че пакетът от 6 процедури ще е достатъчен. Ще трябва да си купя още. За съжаление имам и доста бенки и ще се налага и кола маска, когато приключа с лазера. 😂😂😂 Но няма нищо общо с преди. Още след втората процедура забравих що е то врастнали косми, пъпки, раздразнения в зоната.

Иска ми се тази есен да започна с краката, но към момента не мога да си позволя цената в Body Аestetics и затова търся коментари за G point. Заливат ме реклами, но някак цената е нереално ниска.

# 571
Точно. И мен това ме притеснява.
Даже доста други реклами на още по-ниски цени се появиха като реклами.

# 572
  • Mediterraneo
Не разбрах защо ще се налага кола маска след лазера заради бенките.

# 573

Защото имам доста бенки, заобикалят ги при процедурите и имам снопчета косми там.

# 574
И аз се интересувам от мнения за G point.
До момента имам 5 процедури на мишници и интим в Body Aesthetics. Доволна съм, но не мисля, че пакетът от 6 процедури ще е достатъчен. Ще трябва да си купя още. За съжаление имам и доста бенки и ще се налага и кола маска, когато приключа с лазера. 😂😂😂 Но няма нищо общо с преди. Още след втората процедура забравих що е то врастнали косми, пъпки, раздразнения в зоната.

Иска ми се тази есен да започна с краката, но към момента не мога да си позволя цената в Body Аestetics и затова търся коментари за G point. Заливат ме реклами, но някак цената е нереално ниска.
Отново пиша. Оказа се, че ако се регистрираш в сайта получавам 1 безплатна процедура. И получих.
За края на октомври ми е часа, та нататък мога да дам отзив.

# 575

Защото имам доста бенки, заобикалят ги при процедурите и имам снопчета косми там.

Това е много странно, как така заобикалят? Не слагат ли бял молив? При мен е така, даже за татуировките, нищо не заобикалят. После пада голямо триене, но такъв е животът.

# 576
  • Mediterraneo
Ехеее, как татуировка ще минават?! Имам на прасеца, покрива се с бял молив, отделно се опакова и изобщо не се доближава. А си ми е голяма.

# 577
Ехеее, как татуировка ще минават?! Имам на прасеца, покрива се с бял молив, отделно се опакова и изобщо не се доближава. А си ми е голяма.

Моите са си мънички, та за това няма много за зобикаляне. Grinning За това ги сравних с бенките. За големите е ясно иначе.

# 578
Това е много странно, как така заобикалят? Не слагат ли бял молив? При мен е така, даже за татуировките, нищо не заобикалят. После пада голямо триене, но такъв е животът.

Слагат бял молив върху бенките, но още на първата процедура ми обясниха, че се минава около тях с лазера, а не през тях, с цел безопасност. Нямам представа как се процедира на други места. Това са ми първите процедури лазерна епилация. Така казаха, доверявам се. 😂😂😂

# 579
Здравейте, нова съм, правя си процедури на лице и тяло и след 3 процедури на лице, мацката в Нирвана каза, че нямам нужда от още, а аз платих пет по техен съвет Simple Smile Мисля да ползвам останалите ми две процедури за поддръжка евентуално някога. Правих и мишници - там след две процедури съм си ок, имам още една платена и мисля да не продължавам. Дано Simple Smile

Въпросът ми е, че искам да си направя процедури и на подбедрици, но се чудя, дали да си платя пакет 3 сега зимата и ако има нужда другата пролет още или да си платя една, да видя как ще ми се отрази и другата пролет да решавам. Съвети? Благодаря Heart

# 580
  • Mediterraneo
Силно се съмнявам, че с 3 процедури на лице и две на мишници си приключила. Особено лицето, което е хормонална зона и по принцип изисква доста повече работа. Можеш да разредиш процедурите, то ще си покаже, но поддръжка на този етап не е. Аз поддръжка го смятам веднъж на година и половина - 2.

# 581
  • София
Хаха това за Нирвана няма как да се вържа. Имам 7 процедури на ръце там и все едно не съм правила. Приключих с тях, а спазвах и интервали и всичко. Хормонални проблеми нямам (пусках изследвания преди месец), нито свръхокосмяванв

# 582
Тарти, на прасеца ти е татуировката и писа, че не я минават с лазер. Т. е. там косми продължават да растат и ги махаш с друг метод, или?

# 583
Здравейте! Някой има ли мнение по въпроса за лазерна епилация при тийнейджъри? Дъщеря ми настоява за такава, но не знам до колко наистина е безвредно?

# 584
  • Mediterraneo
Тарти, на прасеца ти е татуировката и писа, че не я минават с лазер. Т. е. там косми продължават да растат и ги махаш с друг метод, или?
Баш. Много ме е яд, че не съм я направила по- късно. Там ги махам с епилатор, подкожни косъмчета, ужас ми е, много се дразня.

Общи условия

Активация на акаунт