Nail art 7

• 19 919
  • 399
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна, а по празниците в Ямбол
lubopitko , аз бих намацала още нещо по ноктите.... Embarassed Нали все искам да ми е шарено и натрапчиво!!! Mr. Green Инъче си се справила отлично - 6 точки си !!! Да не си помислиш, че се правя на голяма специалистка...   Embarassed

mominasalza, а от твоите моделчета си харесах 2-ки -
на втората палитра - бяло-синьо - мокър ефект и
на третата палитра - белите маргаритки на зелени листа!!

# 226
Тя все още не е допълнена.Но тия дни ще я допълня и ще започна други, но все още нямам идеи.Все цветя, цветя, цветя.Трябва и дядо Коледовци да нарисувам.

# 227
Не мога да си кача снимките в Photobucket  newsm78 #Cussing out Crossing Arms

# 228
lubopitko , аз бих намацала още нещо по ноктите.... Embarassed Нали все искам да ми е шарено и натрапчиво!!! Mr. Green Инъче си се справила отлично - 6 точки си !!! Да не си помислиш, че се правя на голяма специалистка...   Embarassed

Аз бая се чудех дали да сложа още нещо. Пробвах да оцветя листата в по- светло зелено- не ми хареса. После им сложих брокат- пак не ми хареса.  Joy И така си останаха... Очаквам предложението ти- в снимкова форма  Hug. Мерси за комплиментите, това  е най- сложното нещо което съм си правила сама по ноктите. Започнах ги, когато даваха "Такъв е животът" и ги свърших към средата на "Море от любов"...  hahaha

# 229
Аз май съм вече на коледна вълна след като ми дойде тази идея:

# 230
  • На погрешната планета
Роди, това е страхотно Peace! Аз току що направих една приятелка, моделчето е старо, но нали трябва да попълним липсите Mr. Green:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1688345

# 231
Ехеее, Роди, как го нарисува това пък?!?!?!?!  Shocked... Ега ти и красотата!!   bouquet
---------
Мери, пак ме изпревари с 4 минути!!! Тези  ти цветя много ги харесах като изпълнение, ама не обичам холограми.... дали вече не го казах в изтритите постове някъде.. или съм мислела да го казвам  newsm78  Heart Eyes

lubopitko , аз бих го освежила с нещо бяло, за да го отвори, не се получи идеално на Фотошопа, но ще схванеш идеята:

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 00:10 от katyadjin

# 232
 Здравейте! Ето нещо и от мен. Съжалявам,че снимките не са особено добри. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82982

# 233
  • София
Ех какви красиви нещааааааааа...
Роди и Любопитко - много красиво и коледно. (Идеята на Катето с белите точки ми харесва и на мен. Наистина мисля че ще освежат и "отворят" декорацията )
Момина сълза - и от твоите палитри си харесах няколко модела.
Катеееееееееее - мноооооооогооооо слънчево - така си ги нарисувала тези слънчогледи че ако не се загледаш не се вижда разликата в ноктите  bouquet
Ето нещо и от мен:

За второто колежката каза че и приличали на сперматозоидчета или попови лъжички Mr. Green Аз и казах да си мисли за пламък и това е!
Уточнявам че тези декорации съм ги правила по повод коледния купон на фирмата

# 234
Ех какви красиви нещааааааааа...
....
Катеееееееееее - мноооооооогооооо слънчево - така си ги нарисувала тези слънчогледи че ако не се загледаш не се вижда разликата в ноктите  bouquet
Ето нещо и от мен:

За второто колежката каза че и приличали на сперматозоидчета или попови лъжички Mr. Green Аз и казах да си мисли за пламък и това е!
Уточнявам че тези декорации съм ги правила по повод коледния купон на фирмата

Явно съм доста сънена, ама не разбирам какво искаш да ми кажеш с този Добронамерено-Любовен пост  newsm78  Heart Eyes В каъв смисъл не се вижда разликата - че единия е къс, а другия по-дълъг ли??!! newsm78

И по повод втората ти рисунка - на мен ми харесва!!! Но преди 3-4 години, когато рисувах първите си мостри и не работех и по цял ден рисувах, рисувах... та имах нещо подобно нарисувано и вечерта аз тръпна любимото да се прибере от работа и да му покажа колко съм продуктивна и му показвам точно този модел и той казва: "МММ  newsm78 И защо точно сперматозоиди реши да нарисуваш??!!
Моите тогава бяха в оранжево и синьо, запетайките де... При мен бяха запетайки, а при теб са пламък... Laughing Ама така сме ние творците - НЕРАЗБРАНИ!!!

# 235
  • някъде там
Майка Зайка, Супер се е получило....много ми харесва,ама много Heart Eyes
Кате много си готина/на аватара имам предвид/ Hug Hug Hug

# 236
Майка Зайка, Супер се е получило....много ми харесва,ама много Heart Eyes
Кате много си готина/на аватара имам предвид/ Hug Hug Hug

.. А и по принцип съм, не само на аватара !!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Laughing

# 237
  • някъде там
Кате,разбрах го вече. Heart Eyes
Нали не съм те виждала до сега.....
Как я отгледа тази коса??? Hug
Исках да ти кажа,че съм ти видяла снимката.....

# 238
  • София
В каъв смисъл не се вижда разликата - че единия е къс, а другия по-дълъг ли??!! newsm78
ДА.

Ама така сме ние творците - НЕРАЗБРАНИ!!![/i]
Абсолютно - както и с прекрасната ти пеперуда, която я бъркаха с цвете  bouquet

# 239
  • На погрешната планета
Още не съм си отворила очите и ме карате да се хиля, като идиот с вашите сперматозоиди Joy! Кате, каза ми миналия път, че недолюбваш холограмния Mr. Green, ама аз пък много го харесвам Heart Eyes! Който я види тази декорация веднага иска нея, в краен случай квадратите, нали и те са с холограмен hahaha!
Да ви се похваля, снощи взех първите си пари от маникюр bowuu!

Общи условия

Активация на акаунт