Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 62

• 39 752
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Всъщност  и двете  стаи са доста  големи,отделно  има килер/мокро  помещение. Когато  ходихме  на оглед, се видя че не е толкова  малко  като  на снимките.

# 256
В това жилище имам чувството, че съм в пещера. Уют? Трудно ще се постигне.

# 257
На мен пък и на снимките ми се вижда доста просторно жилището. Особено спалнята ми изглежда доста голяма, рядкост за двустаен НС. Е, сигурно има и доста общи части, по традиция. Стилът ми харесва, аз не обичам уюта Grinning единствено смятам, че в кухнята има малко шкафове, няма и място за съхранение в холната част.

# 258
Всъщност  и двете  стаи са доста  големи,отделно  има килер/мокро  помещение. Когато  ходихме  на оглед, се видя че не е толкова  малко  като  на снимките.

На Вас харесва ли ви?

# 259
Още не сме сигурни,а и реално до вчера  нямаше и акт 16. Цените на апартаменти в района на шпакловка и замазка също не са ниски. Гледаме все още,ако бяхме на 100 % сигурни щяхме да го капарираме,а и ще плащаме без кредит.

На Вас харесва ли ви?

# 260
Още не сме сигурни,а и реално до вчера  нямаше и акт 16. Цените на апартаменти в района на шпакловка и замазка също не са ниски. Гледаме все още,ако бяхме на 100 % сигурни щяхме да го капарираме,а и ще плащаме без кредит.

На Вас харесва ли ви?

На мен ми допада апартамента, но явно цените верно са полудели. Локацията всъщност е най важна.

# 261
Никога не съм разбирал хората които толкова безвкусно и безлично си обазвеждат апартаментите.
На мен ми прилича точно на квартира в новата част на Равда. Никакъв уют или поне малко естетика.
Дали е удобно да покажеш обява на квартира в Равда, която е направена така. С толкова вложени пари. Забелязал съм, че хората, които най-много оплюват чуждите имоти (особено когато са хубави) живеят в доста посредствени такива. На мен това жилище определено ми харесва. П.П. Големите прозорци са ми абсолютен фаворит. Много ми харесват дневни, в които прозорците заемат цялата стена. .

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 16:29 от Мъфин

# 262
Дали вътрешният интериор на едно жилище се харесва е въпрос на субективно усещане. Съществено е друго в случая: покрива ли вашите нужди и имате ли възможност да го финансирате.

# 263
По принцип парите за апартамента ги имаме в наличност, дори и за две паркоместа в подземния гараж имаме ,но както  казах сме все още в чуденка - дали да е точно това жилище.
Дали вътрешният интериор на едно жилище се харесва е въпрос на субективно усещане. Съществено е друго в случая: покрива ли вашите нужди и имате ли възможност да го финансирате.

# 264
  • През девет планини в десета...
Те прозорците хубаво са френски, ама повече ме притеснява гледката.

# 265
Те прозорците хубаво са френски, ама повече ме притеснява гледката.
Гледката не е идеална, но има частичен изглед към Витоша, а и кооперациите наоколо са нови и симпатични. На много места в големите градове гледките са далеч по-лоши. Друг плюс е, че имота е слънчев. Изложението му е юг или лек югозапад.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 21:22 от Мъфин

# 266
А какво има пред прозореца, тераса или някакво остъкляване, вижда се и лампа.

# 267
На мен ми харесва. Бих го взела, ако имах нужда от 2ст, и налични пари. Готов, влизаш с пантофите. Ако вземеш на зелено и чакаш с години, или с години си косиш нервите с майстори, няма да си по-щастливи, отколкото сега. Ако ти е много зор, пребоядисай черната стена в бяло, и си ОК

# 268
А какво има пред прозореца, тераса или някакво остъкляване, вижда се и лампа.
Балкона е със стъклен парапет. Ако се съди по дограма и тераса сградата определено е над средното ниво.

# 269
Въпреки прозорците това нещо изглежда тъмно като пещера, сигурно защото е тясно и дълго помещение. Ако се махне тапета и се боядиса бяло сигурно ще помогне малко. Тавана изглежда нисък, не знам дали е илюзия от снимката. Аз не бих го купил това нещо освен ако не е много изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт