Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 60 315
  • 390
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

Как се справихте с пътуването след трансфер? Притеснява ме дългият път, предполагам, ще го вземем за 3 дни на връщане. Имам една загуба в 7-8 гс в следствие на хематом и дълго пътуване. Знам че има разлика с предната ситуация и сега, след трансфер, но се тревожа. Благодаря ви!

# 361
Здравейте,

Как се справихте с пътуването след трансфер? Притеснява ме дългият път, предполагам, ще го вземем за 3 дни на връщане. Имам една загуба в 7-8 гс в следствие на хематом и дълго пътуване. Знам че има разлика с предната ситуация и сега, след трансфер, но се тревожа. Благодаря ви!

Зависи от коя част на България сте. Ние го правихме с 2 нощувки. Гледахме горе долу на 2 ч да спираме да се поразтъпчем малко. Всичко беше наред, даже имаме малък малчуган Simple Smile
Успех!

# 362
Здравейте,

Зависи от коя част на България сте. Ние го правихме с 2 нощувки. Гледахме горе долу на 2 ч да спираме да се поразтъпчем малко. Всичко беше наред, даже имаме малък малчуган Simple Smile
Успех!
Или останете един, два дни след трансфера и тогава тръгнете.
И ние бяхме с едно приспиване.
Всичко ще е наред...те след процедурата те друсат повече от половин час ,за да те приберат ,така че няма да е проблем.

# 363
Здравейте,

Успех!
Или останете един, два дни след трансфера и тогава тръгнете.
И ние бяхме с едно приспиване.
Всичко ще е наред...те след процедурата те друсат повече от половин час ,за да те приберат ,така че няма да е проблем.

Аз даже и не лежах 20-30 Мин след трансфера. Точно влизах за манипулацията и обявиха тревога, та веднага след това се облякох и ме свалиха долу. Simple Smile Тръгнахме да се връщаме на следващия ден. Важно е Вие да сте спокойна.

# 364
  • София
Ние останахме 1 ден и след това пътувахме - автобус до Полша и самолет до България. Сега вече гледам почти 9 месечен бебок 🙂
Важното е да сте спокойна и да имате вяра.
Успех!

# 365
Интересувам се дали има някои неуспял в Биотекском със свежи яйцеклетки и ако има- моля да сподели установили ли са причините за това?

# 366
Здравейте, момичета. Знам, че темата е деликатна, но моля, ако някоя е ползвала сурогатна майка в Биотекском, да ми пише.
Просто искам малко информация от първо лице, иначе съм разговаряла с клинилата и съм изчела всичко, което намерих. Решението така или иначе е взето, но ми трябва малкл кураж.
Благодаря и успех на всяка Simple Smile

# 367
  • Be realistic - plan for a miracle.
Интересувам се дали има някои неуспял в Биотекском със свежи яйцеклетки и ако има- моля да сподели установили ли са причините за това?

Мила Дивина, аз не съм от хората, които споменаваш, но си позволявам да ти пиша, за да ти кажа следното: при перфектни условия, млади клетки, разкошна среда на матката и родители под 30 годишна възраст шансът да се случи зачеване при всеки опит е средно 20–25%.
На всеки, които влага толкова средства и сърце в опитите с донорска яйцеклетка му се иска да стане веднага и когато не става - търси отчаяно причините. Но истината е по-горе, в процентите. Това е рулетка и шанс и не всичко зависи от лекарската ръка.
Пожелавам успех на всички пишещи в темата и извън нея. Yellow Heart

# 368
Да, разбирам го, но имам и едно питане ембриони 3 Ав като цяло читави ли са? Имала съм трансфер със замразени на 4АА и неуспешни...

# 369
  • София
Първият ми трансфер в Киев беше с 4АА ембриона и беше неуспешен. Преди това съм трансферирала 4-5 мои ембриона - неуспешно, 4 с отлично качество съм изследвала с ПИД - всички бяха с по 2-3 тризомии. Качеството е морфологична оценка - важно е, но не е гаранция за успех.

Приятелката ми има син от АВ ембрион.

Както казва Preggo - дори при млади жени на 20, с перфектни условия, качеството за износване на здраво дете е около 25%.

# 370
Някой към момента пътува ли до Киев ,и как ?

# 371
Има пътуващи до Киев. Всеки пътува с транспорт, с който му е удобен.

# 372
  • София/Дружба
Някой към момента пътува ли до Киев ,и как ?

Ние пътувахме преди 1 месец, с кола.

# 373
Как е обстановката там , има ли чести бомбардировки ,как се процедира в тези случаи ? 

# 374
Здравейте, момичета. Знам, че темата е деликатна, но моля, ако някоя е ползвала сурогатна майка в Биотекском, да ми пише.
Просто искам малко информация от първо лице, иначе съм разговаряла с клинилата и съм изчела всичко, което намерих. Решението така или иначе е взето, но ми трябва малкл кураж.
Благодаря и успех на всяка Simple Smile
Здравейте, моля ако получите някаква информация да ми пишете и на мен.
Като цяло обичат да дават информация за цялостната процедура, но на парче някак са по-лаконични. Та и аз бих се радвала на информация от първоизточник за сурогатно майчинство като отделна услуга.

Общи условия

Активация на акаунт