Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 598
  • 426
  •   1
Отговори
# 195
на почти 43 години съм, а ембрионите са 3. Не мисля, че ще мога да ги износя. Но може би е най-добре ако правя да се върна в Киев. Тук изчетох доста и все негативи!

# 196
Мое мнение, че три ембриона са много и трябва редукция. И както е опасно за вас така и за тях.
Ако имате възможност и пътувате с автомобил най - добре в Киев отидете.
А за тук чувала съм, че доктор Калчев е много добър оператор.

# 197
  • София
Редукция в България знам че се прави в 13гс. Калчев го препоръчвам с две ръце за операции, лека ръка има. А за износването - аз на 45 си износих близнаци, и не съм единствената. Но 3 са много, бързо ще им стане тясно. Успех, каквото и да решите. 🍀🍀🍀

# 198
  • София
Моя близка прави редукция в Киев, там и препоръчаха само на единия ембрион да се направи, и добре, че беше така, защото в последствие втория спря развитие и остана само един.

# 199
И аз се върнах в Киев за редукция. Не си рисквай живота на бебчетата в БГ.

# 200
Благодаря Ви момичета за отговорът! Аз се върнах в Киев, в четвъртък ще е редукцията. Реших да не рискувам! Знам, че има риск и самото дълго пътуване, но рискувах! Да се надявам, че е за добро!

# 201
Браво! Всичко ще бъде наред!

# 202
Vellina, в добри ръце си, пожелавам всичко да е наред и по път!

Има ли някой да се връща за процедура през ноември?

# 203
Малко се извинявам за закъснелия отговор, но Виктория се разболя и угорката ни отпадна. Днес вече се чухме и ми каза, че условията за инвитро със собствена яйцеклетка и материал от мъжа ми са абсолютно същите, като с ДЯ. Единствената разлика е, че престоя е по-дълъг, като най-вероятно това ще е заради стимулациите.
Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших да питам вас. Имате ли информация дали правят инвитро със собствени яйцеклетки и мъжки фактор? Ако някой има опит с мъжки фактор в Биотекском ще се радвам да сподели.
Точно преди пандемията писах и изпращах документи по същия повод.
За съжаление отговор така и не получих.
Моля да ми пишете, в случай че на вас ви отговорят  🙏🍀

# 204
Малко се извинявам за закъснелия отговор, но Виктория се разболя и угорката ни отпадна. Днес вече се чухме и ми каза, че условията за инвитро със собствена яйцеклетка и материал от мъжа ми са абсолютно същите, като с ДЯ. Единствената разлика е, че престоя е по-дълъг, като най-вероятно това ще е заради стимулациите.
Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших да питам вас. Имате ли информация дали правят инвитро със собствени яйцеклетки и мъжки фактор? Ако някой има опит с мъжки фактор в Биотекском ще се радвам да сподели.
Точно преди пандемията писах и изпращах документи по същия повод.
За съжаление отговор така и не получих.
Моля да ми пишете, в случай че на вас ви отговорят  🙏🍀
Много благодаря за информацията и късмет на вас 🍀❤

# 205
Здравейте момичета!
По препоръка на д-р Игнатиевна, трябва да направя хистероскопия и биопсия при д-р Калчев. Има ли други с такава препоръка и някой правил ли е при него тези манипулации? С упойка ли работи, боли ли?
Ще съм благодарна да споделите!

# 206
  • София
Да, аз правих хистероскопия с биопсия при Калчев (при него ходех още преди да тръгна за Киев, така че изборът си беше мой). Да, с упойка беше, не боли. След това трябваше да изчакам 2-3 месеца преди трансфер. Вторият ни опит в Киев беше успешен.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 00:52 от delisardeli

# 207
И аз правих Хистеро и биппсия при д-р Калчев. Не беше по препоръка на д-р Игнатиева. Сама реших да е при него. И вторият ни опит в Биотекс (след хистероскопията) беше неуспешен. Успяхме след това в друга клиника. Много съм доволна от д-р Калчев. И аз бях с упойка. Възстанових се бързо.

# 208
Чудя се след като бих блокиращата, колко ли време ще отнеме до пътуването към Киев за процедурата? Имам едни очаквания в главата си, но дали са точни или нещата може да се разтеглят във времето...?

# 209
Чудя се след като бих блокиращата, колко ли време ще отнеме до пътуването към Киев за процедурата? Имам едни очаквания в главата си, но дали са точни или нещата може да се разтеглят във времето...?

Привет, мисля, че е около 2 седмици плюс-минус. Скоро се прибрахме от Киев и при мен от блокиращата инжекция до пътуването отне толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт