Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 397
  • 421
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте, момичета.
Понеже утре ще трябва да поставя блокиращата инжекция (Диферелин), но не мога да я открия. Дали някоя от Вас разполага със същата инжекция, за да си я закупя или да знаете от къде мога да си я набавя.
Предварително благодаря!

Вижте Декапептил, същото активно вещество е, само съобразете дозировката.

# 301
  • София
Здравейте, момичета.
Понеже утре ще трябва да поставя блокиращата инжекция (Диферелин), но не мога да я открия. Дали някоя от Вас разполага със същата инжекция, за да си я закупя или да знаете от къде мога да си я набавя.
Предварително благодаря!

Аз бях със Золадекс. Питай дали щом не може да откриеш твоята може заместител, който да се продава в България.

# 302
Здравейте, момичета!
Отдавна чета и следя публикациите в темите тук, събирах мнения, попивах информация... Много съм благодарна на всички, които са отделили от времето си, за да дадат така систематизирано всичко необходимо като информация! Всъщност темите тук и разговорът с една мама, която е успяла в Украйна ми помогнаха да взема решение. Предстои ни пътуване - на 4 и 5 август сме на първичен преглед и ще стартираме процедура - вярвам, че ще е успешна! Сега е лято и виждам, че няма много пишещи тук, дано се заредите с положителни емоции и да има още успели, които да се похвалят скоро! Аз вече нямам търпение да отидем!

# 303
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Предварително благодаря!
Здравейте, изкоментирайте това с Виктория. Тя ще обясни и насочи най-правилно. Успехи!

# 304
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Vas91, здравей 👋
сподели с какво ще пътувате до там.
Вие ли си организирате и ако моля те сподели.
Стискам 🤞 палци.

# 305
Vas91, здравей 👋
Стискам 🤞 палци.

Да, сами си организираме, ще пътуваме с личен автомобил. Така ще имаме свободата да спрем за почивка където и когато искаме. Не е най-евтиният вариант, но ще сме независими, а и мъжът ми е абсурд да изтрае във влак или автобус толкова часове! Simple Smile
Нещо мобилните оператори дават доста солени цени за роуминг и разговори в Украйна, та да попитам вече ходилите да споделят нещо по въпроса. По-добър вариант ли е да си вземем тяхна карта от там?

# 306
Ние винаги използвахме СИМ карта на местен мобилен оператор. Но последното ни пътуване беше преди да започне войната. По-добре да Ви отговори някой, който е бил в Украйна скоро.

Успех!

# 307
Нещо мобилните оператори дават доста солени цени за роуминг и разговори в Украйна, та да попитам вече ходилите да споделят нещо по въпроса. По-добър вариант ли е да си вземем тяхна карта от там?
Виваком има безплатен роуминг в Украйна, както е в европейските държави т.е. ползвате си телефоните според тарифния план, който имате. Само трябва да се заяви роуминг предварително, ако не ви е вече включен. Не е нужно да е специално за Украйна, просто си важат същите условшя като за Европа. Нищо не сме плащали допълнително. За другите оператори не знам.
Също така на първата бензиностанция може да си купите украинска карта, не са скъпи и имат достатъчно интернет за престоя. Украинските карти работят и в Румъния. Не е нужно да се подписва договор или да се активират, почват да работят веднага след слагането.
Също така можете за всеки случай да си свалите тази част от Гугъл Карти, която ще ви трябва за пътуването и така ще можете да я ползвате оф лайн, дори и да ви спре интернета или да не намерите веднага от къде да купите сим карта.

# 308
  • Милано
Vas91, здравей 👋
Стискам 🤞 палци.

Да, сами си организираме, ще пътуваме с личен автомобил. Така ще имаме свободата да спрем за почивка където и когато искаме. Не е най-евтиният вариант, но ще сме независими, а и мъжът ми е абсурд да изтрае във влак или автобус толкова часове! Simple Smile
Ние си взехме тяхна карта.

# 309
Виваком има безплатен роуминг в Украйна, както е в европейските държави т.е. ползвате си телефоните според тарифния план, който имате. Само трябва да се заяви роуминг предварително, ако не ви е вече включен. Не е нужно да е специално за Украйна, просто си важат същите условшя като за Европа. Нищо не сме плащали допълнително. За другите оператори не знам.
Също така на първата бензиностанция може да си купите украинска карта, не са скъпи и имат достатъчно интернет за престоя. Украинските карти работят и в Румъния. Не е нужно да се подписва договор или да се активират, почват да работят веднага след слагането.
Също така можете за всеки случай да си свалите тази част от Гугъл Карти, която ще ви трябва за пътуването и така ще можете да я ползвате оф лайн, дори и да ви спре интернета или да не намерите веднага от къде да купите сим карта.
Не знам за Виваком - бяхме в офис и от там ни казаха, че не можели нищо да предложат за Украйна, камо ли, че има нещо безплатно... А от А1 автоматично след границата си получихме смс - 15лв без ДДС на ден, 3,99лв на ми за изходяща разговор. И просто си купихме карта с Интернет на Водафон. Не става за разговори с бг, малко лош обхват по пътя, докато я активираме, но после всичко е наред!
Днес пуснахме изследвания, утре сме на среща с докторската и ще тръгваме обратно. Украйна ни хареса, мястото и отношението също, радвам се, че дойдохме!

# 310
Привет! Направо не е за вярване кога само подпитвах в темата разни неща, а ето че вече се родиха нашите момченца, здрави и доносени в 37+1. Може би щяха да изкарат и още малко в корема, но и за мен се оказа (постфактум) оптималния момент за раждане. Сравнително лека бременност. Перфектна работа на Биотекском, дори след известни несгоди по път. Ето че нашите две чудеса си спинкат сладко - сладко в две кошчета от двете страни на нашата спалня, а ние с таткото все още се дивим на късмета и щастието си!!! 💓💓💓

Пожелавам на всички успех и много щастие! 🍀

# 311
Честито, Mama2288, Живи и здрави и да продължат така да ви удивляват с всеки ден. Браво за куража и вярата, които са възнаградени с малките съкровища. Пътят напред да е по-лек!

# 312
Здравейте. Моля ако има някой в Киев да сподели как е положението там, след атаките от днес. Има ли вода и ток?

# 313
Здравейте, тъй като търсих с търсачката във форума за "донорски ембриони" попаднах в тази тема. Искрено възхищение към дамите и семействата им, които са се решили в това рисково време за поемат по пътя на успеха в Киев!
Опитвам се да събера адекватни, истински мнения на успели хора с донорски яйцеклетки или ембриони, където и да било. Не знам какви са Вашите наблюдения, но във фейсбук се ограничават нещата само до няколко клиники в България. Така не мога да се ориентирам правилно и да взема информирано решение. Сега можело да се даряват ембриони.
В България имаме Надежда, Щерев, КИРМ, Малинов, Репробиомед, Неовитро, Ню Лайф, Стефанов Стара Загора, Станулов и Афродита, Селена Пловдив, Александров Варна, Тутракан също. Може дори да съм пропуснала някои.
Но никой не споделя мнения за тях, пише се само за едно две места основно.
За Кипър, Чехия и Украйна обикновено мненията са негативни. Не го разбирам това. Ето че тук виждам много щастливи мами с дечица от Украйна. Сигурно има във форума и в Чехия, и в Кипър.
Благодаря,че ме изчетохте.
Ако съм в грешната тема, моля за извинение.

# 314
Titkata!, има тема за инвитро с донорски яйцеклетки по принцип, където се обсъждат всички клиники и съм виждала мнения за всички изброени от теб клиники. За Чехия няма много отзиви, но за Кипър доста споделят напоследък, че успяват.
За Украйна има негативна кампания от конкуренти, затова има много негативни мнения във фейсбук. Има разбира се и там неуспели жени, но за съжаление забременяването е малко и на късмет, не само резултат от лекарските усилия.
Във всяка клиника има успели и неуспели жени, едните хвалят, другите критикуват. Малко е въпрос на късмет да уцелиш мястото, което ще бъде успешно за теб.
Иначе аз за Биотекском мога да кажа само големи суперлативи. Коректни, съпричастни, професионалисти, безкрайно съм им благодарна за това, което направиха за мен. Направиха повече, отколокто изискваше договора и професионалното отношение и то без да ме изнудват за повече пари.
Условията са много добри, дори и след войната, нямам забележки за настаняването, обслужването или комуникацията.
Пожелавам ти  от сърце да откриеш твоята клиника и да имаш успех в мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт