Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка към нашите предсказатели

• 25 099
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
Въпрос и от мен:
Правя опити за забременяване, ще успея ли скоро да забременея?

# 196
Мира!Добре дошла, отново! Желая ти здраве и сили занапред! Благодаря ти, че помагаш на всички нас!Бъди благословена!
1.Много ще се радвам, ако е възможно да ми дадете отговор на въпроса, дали ще забременея в рамките на 3 месеца. Имам 2 неуспешни бременности, но при последния прегледм ми казаха, че всичко е наред, освен тромбофилията, за която ще ползвам лекарство, при евентуална бременност.
И имам ли здравословни проблеми и от какво естество са, ако се вижда  ?
2.И ще се наложи ли да сменя работата си, тъй като нямам подходящ превоз до раб.място? Каквото виждате за ситуацията като цяло, моля да споделите.
Благодаря!:heart:

# 197
Здравей, Мира.
Моят въпрос е: Зълва ми и съпругът й добронамерени ли са към семейството ми или има някаква завист към нас?

# 198
Здравейте,
Дали ще си купя собствено жилищен скоро в София?

# 199
Здравей , Мира.
Какво е отношението на Жени към Цвети?
Има ли някакъв проблем?

# 200
Здравейте Мира и аз искам да задам въпрос , ще успея ли да започна нова работа в близко бъдеще и малко да се успокоя емоционално,тъй като се чувствам ужасно зле и депресиран?

# 201
Здравейте,
кандидатствам за работа на няколко места. От едно място ме потърсиха, но нещо ме притеснява, може и да греша в преценката си.  Дали да изчакам и др.предложения,  или да обърна внимание на сегашното.
Какво ще ме посъветвате? Благодаря.

# 202
Здравейте 🙂Въпроса ми е -имаме ли бъдеще със Стоян на 46,аз съм Вили на 37години.

# 203
Здравей, Mira Ra!
Добре дошла отново сред нас!
Въпросът ми е как ще се развият отношенията ми с Христо?
Благодаря Heart

# 204
Здравейте, MIra Ra!  Нямам представа защо комуникацията с колеги и шефове ми е нарушена! Уж всичко правя както трябва, дори и в повече! Ще имам ли подобрение? Ще мога ли да се разделя с колежка , с която работя вече две години и я нося на гърба си?

Ще прехвърля въпросите си тук!  Радвам се ,че се завръщате! Пожелавам Ви всичко да е наред !

# 205
Аз тамо да питам дамата Мира на лични съобщения ли отговоря,когато види,че й е зададен въпрос

# 206
Здравейте, искам да попитам как ще се развият семейните ми отношения със съпруга ми? И  как ще се развие професионалната ми кариера? Благодаря!

# 207
Здравей Mira,  мъжът когото харесва Емил, ще започне ли отново да ме търси и да се виждаме? Бистра. Благодаря!

# 208
Здравейте Мира!! Ако може да ми отговорите, с бившият ми приятел Иван сме разделени от 10 месеца, ще се съберем ли отново? Благодаря!

# 209
Здравейте, Мира.
Със съпруга ми сме разделени отскоро. Ако може да ми отговорите дали ще се съберем? Какво мога да направя по въпроса?
Имената пускам на лични.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт