Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка към нашите предсказатели

• 25 132
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Здравей, Angel,

Аз от месеци не се чувствам добре - постоянна умора, главоболие. Ходила съм при невролози, ЯМР ми правиха преди години - всичко нормално уж. След раждането на синът ми се чувствах доста добре (2019), но от година насам дори отключих и паник атаки. Моля, кажете ми имам ли някакъв сериозен здравословен проблем.. Бъдете здрави!

# 181
Здравей Ангелче, имам херния, която се влоши много след втората ми бременност. Боли ме и е подута. Да се реша ли на операция и успешна ли ще бъде! Благодаря предварително!

# 182
Здравейте, Angel,
Прочетох, че се оттегляте, но нещата са много сериозни затова реших да помоля за помощ.
Ако прецените, ще съм благодарна на отговор.
Със съпруга ми се разделихме и това се отразява на здравето ми. Не мога да спя, да се храня, психически не съм добре.
Може ли да се оправят нещата?

# 183
Здравейте, Angel,
Прочетох, че се оттегляте, но нещата са много сериозни затова реших да помоля за помощ.
Ако прецените, ще съм благодарна на отговор.
Със съпруга ми се разделихме и това се отразява на здравето ми. Не мога да спя, да се храня, психически не съм добре.
Може ли да се оправят нещата?

Може да се обърнете към енергиен лечител, за да ви пречисти и зареди. И ще се почувствате по-добре със сигурност.

# 184
Betty9, от опит, пречистването и зареждането ми се отразиха много добре. Ефектът не дойде веднага при мен, даже си мислех в началото, че не се е получило. Постепенно обаче започнах да чувствам облекчение, спокойствие и бях добре. Ще съм му вечно благодарна на този човек Simple Smile

# 185
Angel_wing моля ви за съдействи както от вас така и от ММ.
Търся причината за състоянието ми ,в очите са ми страшни бодежи все едно някой ми забива игли, зрението отпадна с часове ,има някаква причина лекарите не могат да я установят.
Бактериална,гъбично ,паразитно,какво може да е.
Имам и проблеми с стомяха и червата.
Като кажа тези неща лекарите се смеят и не обръщат внимание
Може ли за съдействие.

# 186
angel_wings заразих се с херп ангина от малкия, помина нямам температура само ме мъчат гадните афти в устата, но много съм неадекватна върти ми се свят няма сили, а трябва да ходя на работа моля кажи ми има ли някакви други усложнения и до кога ще ме мъчи. Благодаря

# 187
След известен период на лични проблеми отново се завръщам и ще отговарям тук. Надявам се бързо да се ориентирам кои са все още актуалните въпроси. Поздрави на всички!

# 188
Моля Ви, синът ми ще изкара ли изпита по Горско стопанство тази седмица!?❤️

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 16:39 от bubanka

# 189
След известен период на лични проблеми отново се завръщам и ще отговарям тук. Надявам се бързо да се ориентирам кои са все още актуалните въпроси. Поздрави на всички!

Много се радвам, че се връщаш 🍀

# 190
Много се радвам Мира, добре дошла отново. ❤️
Моят въпрос е ще продължи ли комуникацията между мен и Тодор? Ще имаме ли среща до края на годината?
Какво ми пречи да си взема държавният изпит? Ще ми помогнат ли Милена и ас Тодоров да си взема изпита, ще имам ли късмет с темите. Благодаря ти предварително.
. ❤️

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 18:48 от Минзухар.12

# 191
Мира,много се радвам,че си добре.Всичко хубаво ти желая.
Ще помоля за отговор на два въпроса ,които ме вълнуват до 1 година🙏🏻
1.Ще започна ли хубава работа?
2.Има ли вероятност да забременея?Много искам трето детенце.
Маргарита и Георги.
Благодаря отново.

# 192
Здравей, Мира! Много се радвам, че си отново тук! Дано вече всичко при теб е наред. 🌺 Моят въпрос е: До края на годината очертава ли се да започна работа някъде, и тя ще бъде ли дългосрочна? Благодаря, предварително! Името ми е Деси.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 22:37 от Posledna roza

# 193
Мира, и аз с въпрос за работа..
ще остана ли на сегашната си работа или да си търся нова?

# 194
Здравей, Мира! Аз се включвам с въпрос за сина ми - как ще се адаптира в детската градина (много ми е притеснено). Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт