Отговори
# 75
Нали по 4лв. за 2часа на дете се плаща а др.? така четох май newsm78
Моята кума се гласят и те да дойдат нали няма проблем да сме 4-ма възрастни, може да седнат на друга маса дали ще има места newsm78

# 76
  • София
Али, много се радвам  Hug
Лилу, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet

# 77
  • София
Лилу честит ти рожденик!Да е жив и здрав и много да го слушаш!
Хот как е нашата отличничка Емма?
Нансен как си?Вярвам,че черната серия е в миналото вече,а ти си заредена предколедно с хубаво настроение!
За тортата:Днес проверих казаха ми,че и в събота мога да я поръчам,но мисля утре да го направя за да няма изцепки,трябва да се разбера и за сертификата.Цената е 16.80-17 лева. От тортата трябва да  излезнат 16 стандартни парчета,защото цената на едно парче е 1.20 лв.Евентуално за опаковка,ако искат още нещо.
И така аз преброих 13 възрастни+още трима,които не са сигурни.
В тази връзка да попитам Сиси и&Роси включила ли си кумовете в анкетата за бройката?Мисля,че може да се поръча и торта с повече парчета /правоъгълна/,да го правя ли?Много моля за някаква по-конкретна бройка на възрастните до утре не за друго,а да не би да не стигне.На мен от сега ми потичат лигите дето не обичам сладко.Но ако не ви хареса да не ме биете  ooooh!!
И да повторя за децата подарък унисекс до 10 лева,а на мамите коледна играчка,нали така беше?

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 21:06 от Многознайница

# 78
Лилу, много късмет и щастие пожелавам на рожденика. Весел празник. Laughing

Ние сме болни. По-точно аз още не съм се оправила напълно и мъжа ми се разболя. Някакъв вирус пак. Сега чакам включване от Дари. Дано да няма, но нещо киха много Rolling Eyes

# 79
Аз пак набързо...извинете.

Лилу, Честит Рожден Ден на Камен, да ви е жив и здрав и много щастлив с чудесната си съпруга и прекрасните ви дечица  bouquet!

За тортата-ние сме двама големи ядящи торта т.е.2 парчета и благодарности на Многознайница, че се сети за торта Hug !
И да повторя за децата подарък унисекс до 10 лева,а на мамите коледна играчка,нали така беше?

И аз така знам!
Цунки

# 80
Добро утро!

За тортата сме двама големи и Роси, кумовете ми не искат - не ги включвай Многознайнице Hug
Хайде с нетърпение очаквам да се видим

# 81
  • София
Добро утро и от мен между изпълнението на домакинските задължения  #Cussing out!
Вече ставам банална с тортата,но да попитам децата Ви консумират ли торта т.е. да ги броя ли,защото моето не консумира и съм предвидила само родителите?

# 82
Добро утро и от мен между изпълнението на домакинските задължения  #Cussing out!
Вече ставам банална с тортата,но да попитам децата Ви консумират ли торта т.е. да ги броя ли,защото моето не консумира и съм предвидила само родителите?

Не моята щерка сладко много рядко яде така че не я брой само нас 2-ма Peace

# 83
  • някъде ... тук ...
И Гого само опитва по няколко трохи от торта/паста - брой само мен Simple Smile

# 84
Здравейте Simple Smile
От офиса  не мога да пиша, а от тук Ники ме дърпа да ставам  Laughing изобщо не мога да си поседя като хората във форума.
Лилу, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви глези и обича Simple Smile
Нана, бързо възстановяване.
Многознайнице:) честит нов имидж Simple Smile За тортата ни брой 2-ма Simple Smile. На Ники не му даваме такива неща все още. Ако мога с нещо да помагам казвай. Днес не съм на работа.

Ние сме добре. Ники ми се глези малко повече от нормално, но сигурно е заради ходенето на работа. Лошото е, че май ще трябва да го дам на ясла, а хич не искам Sad . Но гледачката не може понеделник и петък, а аз ще трябва да се върна нормално на работа. Та сега го мисля това.

Това от нас Simple Smile  Hug за дечицата

# 85
Много благодаря за пожеланията, много приятно си изкарахме, а най вероятно в събота вечер ще черпим приятелите. Вече ме порицаха за това, че ще работя събота и неделя.

Ще чакам снимки от партито, няма да се измъкнете!

В нашия квартал майките са решили да се събираме в един парти-клуб, но понеже е средата на седмицата на обяд ще пратя майка ми с тях.

# 86
  • някъде ... тук ...
Я да ви покажа как стихоплетства нашето Съкровище newsm10 - Януарска приказка
БРАВО Гале  smile3501

(има и други приказки там)

# 87
  • София
Съкровищнице, браво   bouquet  smile3501 Наистина имаш талант!

Многознайнице, аз съм на диета, но така съм се наточила на тази торта  eat newsm22, няма да й се размине  Mr. Green. Брой ни двама, на Еммата не й давам. Забравих - включи и Мона и мъжа й.

Емма е пишкала днес на гърне, да ви се поФаля  Flutter. Досега никога не съм я слагала, но явно й е интересно като гледа другите деца. Първата седмица в яслата мина успешно, даже и календари успяхме да направим.

# 88
  • София
Поръчах тортата за неделя!Ще бъде от 16 парчета!Преброих в анкетата 15 възрастни и има още трима несигурни.Мислете дали ще стигне,ако не докато е време да помоля да я направят правоъгълна примерно за 20 парчета.
Правя този списък,ако някой ще идва,но съм го изпуснала моля да ме извини.Чакам корекции за бройката.

Хот-2
Сетони-2
Сиси&Роси-2
Мона-2
Ериа-2
Многознайница-1
Сънчо-1
ЕлиТ-1
Бубанка-1
Нансен-2
Браво на Емма за гърнето!Абе Хотче като си на диета ква торта,кви 5 лева  Laughing?
Сега Ви оставям,че съм малко в градска отпуска!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 20:02 от Многознайница

# 89
  • София, център
Уф, Али, аз не смея да се обадя да не ни мине котка път!

Гласувах с дете и двама възрастни, така че Nansen - 2

Общи условия

Активация на акаунт