Варненска благодейност VІ

• 9 033
  • 222
  •   1
Отговори
# 195
Моля ви срещата да е във ВТОРНИК - 17:30, ако може, че и аз да дойда  Praynig В понеделник не мога. Разбира се, ако болшинството иска Понеделник, няма проблем, ще се информирам какво сте решили от темата.   bouquet

# 196
Здравей,Силве ,как ще те забравя ! С удоволствие ще ти гостуваме отново,като се надявам да привлечем повече хора за каузата ,както сама виждаш тя си заслужава!

На мен ми е удобно всеки ден ,само да е след 17.30!

# 197
На мен ми е възможно всеки друг ден освен понеделник, а вторника ми е идеален  Whistling

# 198
На мен ми е удобно и в двата дни. Както решите.

За посещението не знам какво да напиша, този път ми беше много мъчно  Sad. Всички дечица са толкова сладки и мили. Такива добри деца.......Просто искам да са щастливи......

# 199
Трябва им олио, брашно, сирене../това най-важното/

аз ще купя 20л олио и ще ви го донеса където кажете в понеделник. ако ви се струва излишно или не на място, или ако е по-добре да дам пари, кажете. просто на мен ми се иска да вложа малко повече труд, затова предлагам да купя нещо.

# 200
Stelt ... супер  Hug
Следващото ходене ще е на 13ти, та може и тогава. Аз от 8ми няма да съм тук, моля те дръж връзка с монда или катюша, за да се разберете как да ги вземат.
Благодаря   bouquet

# 201
Трябва им олио, брашно, сирене../това най-важното/

аз ще купя 20л олио и ще ви го донеса където кажете в понеделник. ако ви се струва излишно или не на място, или ако е по-добре да дам пари, кажете. просто на мен ми се иска да вложа малко повече труд, затова предлагам да купя нещо.

Добре, че прочетох форума, защото се уговорих с Монда да купя ОЛИО  Crazy Щяхме да ги храним 2 месеца с олио Simple Smile Стелт, аз ще купя брашно тогаз Simple Smile

# 202
свързвам се катюша на лс за олиото, тук само потвърждавам, за да няма дублажи!!!

# 203
Добре, че прочетох форума, защото се уговорих с Монда да купя ОЛИО  Crazy Щяхме да ги храним 2 месеца с олио Simple Smile Стелт, аз ще купя брашно тогаз Simple Smile
Я не бързай и с брашното, че имам надежда от едно място да ни подарят  Praynig
Има време, нека видим кое може да вземем като дарение, а останалото ще купим   bouquet

# 204
  • Варна
Вземайте олио Peace! Много се "харчи" и никога не им стига.

# 205
Не се карайте, за всички ще има... Laughing

Имат нужда още от - картофи, замразени зеленчуци, домати  консерва, ...Катюш  е по- наясно още какво имаше нужда.. Rolling Eyes

# 206
  • Варна
Чакай да давам идеи:
Тенекия сирене тежи много, ама е хубав подарък...
А сухо мляко какво купуват? Сигурно и от него се нуждаят? Трайно е?
Тоалетната хартия и тя пари струва, откъде се снабдяват знаем ли? С какво ги бършат тези бедни деца? Ако знаете как се радваха на влажни кърпички... Ама радост, ама бърсане, ама еуфория!!  Crazy
Мед нямат. Някой не произвежда ли?

# 207
Аз говорих с един производител на мед. Ще ни даде тенекията на най-ниската за него цена - 70 лв. На мен ми се стори цифра и затова не споделих по-рано. От друга страна аз си нямам никаква представа колко струва кг мед, а със сигурност знам, че неговият е качествен и чист.

# 208
Тенекията със сирене е от мен  Peace!

# 209
Тенекията със сирене е от мен  Peace!
Ок, аз чакам резултат от една мандра, та поне да е на възможно най-ниска цена.

Общи условия

Активация на акаунт