Забавачница!

• 16 148
  • 336
  •   1
Отговори
# 135
Ах, пожелавам момченцето на Иве да се оправи бързо, бързо и спомен да не остане.
Криси, към теб въпросче. Абе, решила съм да се подмажа на свек..... та я ми припомно къде се разкрасява за рожденния си ден и дали правеха и масажчета на тялото. МОля те помагай, че.....

Момичета, супер сте на наградите! А аз будалата даже не съм разбрала!

# 136
verty обади ми се на 812 00 20 да ти обясня къде е . имат и сайт. Една винотерапия ще и дойде добре, но е 45 лв цялата процедура, само масажа трябва да видя колко е, но мадамата, която го прави е уникална. Сега ще ме биете, но не съм имала време да си доизразховам наградата и незнам дали важи още.
По тоя повод къде се изгуби Ани - Charr newsm78
да не е сърдита за нещо newsm78

# 137
Чудя се да почвам ли посред нощ да го правя, или да оставя за утре? Crossing Arms
Joy Joy Joy Ще ме уморите бе.
Утре ще забъркам някакъв сладкиш или сладки да ви вдъхновя за Коледа  Heart Eyes  Hug

Ивка, какво е направила малката  newsm78
Днес нямах време да пиша,че преди малко се прибираме от Варна.Водихме Боби на очен лекар,изписаха ни очила и ще се налага да носи лепенка на едното оче със очилата.Ако няма подобрение,ще се налага операция.Въпреки,че ще е рутинна,ако недай си боже се наложи,много се разстроих.

За Преславка,снощи ни изкара ангелите на мен и на татко си.Тръгнахме ние със Боби да купуваме Коледни украшения,че лъжа детето от сума време,а и от боти имаше нужда.Та тръгваме ние и оставяме Преславка на татко и да се гледат.Аз друг път все всичко на високо качвам,ама тоя път пропуск съм направила,и калпазанката докопала кутията със цигари.Докато татко и успее да я хване една четвърт,погълнала от цигарат.Прибрахме се ние,уж нищо и нямаше,ех след около час това дете,като каза сега ще повръща напарво изправиха ни се косите.През пет минути като фонтан и една такава неадекватна и мека като кашкавал.Хукнахме да я водим при лекарката.Докато се приготвим да се облечем вече беше живнала малко,ама въпреки това,решихме да я заведем да я видят.Слава богу нищо и няма.Сложих свещичка против повръщане и една ампула глюкоза дадох,та коремчето и спря да се бунтува,ама си легна гладна милата. Mr. Green
Сутринта още по-първи петли,се събуди,изяде си кашата и се караше за още,явно не и беше стигнало. Mr. Green
Малкият дявол беше,ама много се уплашихме.
Дано това да е първата и последна цигара в живота на Преславка! HugМомичета,да ви кажа за концерта снощи-на батко Браян- НЕВЕРОЯТЕН!!!Беще страхотно,незабравимо,!!!  newsm44 newsm44

# 138
  • sofia
verty обади ми се на 812 00 20 да ти обясня къде е . имат и сайт. Една винотерапия ще и дойде добре, но е 45 лв цялата процедура, само масажа трябва да видя колко е, но мадамата, която го прави е уникална. Сега ще ме биете, но не съм имала време да си доизразховам наградата и незнам дали важи още.
По тоя повод къде се изгуби Ани - Charr newsm78
да не е сърдита за нещо newsm78

Ани е командировки и ще е на линия от утре или другата седмица Wink
Криси,не знам дали важи,дано Ани каже Praynig

# 139
Етоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=80618 малко снимки от снощи-не са перфектни,защото съм ги правила с телефона си. Embarassed

# 140
# 141
  • София
неблагородната завист позволена ли е?

# 142
Абсолютно всякаква завист е позволена! Wink

# 143
Ох, аз сутринта като една луда  Crazy.
Оставям синковеца в градината и гледам три девойки, които стоят пред Дома Св. Параскева..гледам, гледам и си викам "Трябва да разбера какво правят там и дали са от наш`та кръвна група!!!". Реших, че не съм разбрала за някое посещение в дома. Те девойките си говорят нещо и си пушат, а пък мен ме гризе отвътре (нали сърце не трай Wink) и си мисля че са от Движението. Реших да ги питам (а закъснявам за работа  Rolling Eyes). Отивам и питам: "Вие от ДБМ ли сте и какво правите тук?", а те милите ей такива очи опулиха  Shocked Shocked Shocked...и ми казват и рапортуват като пред полицай: "Ами не, ние имаме работа в детската градина...кандидат даскалици сме и сме на стаж". Ей, умрях от срам....извиних се и така потеглих Grinning
Постоянно заподозрявам някакви хора в някакви благородни неща  Mr. Green

# 144
  • София
  Hug   bouquet  Hug   bouquet Ти си слънчице  Hug
Аз не ви казах момичета (старост нерадост  Crazy), но точно СТЕЛИНА (Тони) направи визитките на тези които си нямаха иредактира останалите преди печата за което МНОГО БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet

# 145
Ох, аз сутринта като една луда  Crazy.

Joy Joy

Доброто заразява ,и те ще  дойдат ,рано или късно ....

# 146
МНОГО БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet

Айде и ти сега Embarassed Heart Eyes...нали и аз трябва да правя нещо  Hug

А от теб искам да снимаш (може и да ни почерпиш) пак някоя вкуснотия Wink Peace

# 147
Стелина, благодаря за визитките!

Момичета, страхотни неща творите! Дано поне мога да купя колкото повече, толкова повече:)

Иве, пак има непозволени неща в салатките! Сиренцееее  smile3518

# 148
МНОГО БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet

Айде и ти сега Embarassed Heart Eyes...нали и аз трябва да правя нещо  Hug

А от теб искам да снимаш (може и да ни почерпиш) пак някоя вкуснотия Wink Peace
Знаеме ,знаемееее, ти си нашето слънчице Hug

# 149
да ви покажа как либовно се гледат снаха и свекърва Joy
и да поясня ,че свекървата е препила с червено вино Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт