Забавачница!

• 16 209
  • 336
  •   1
Отговори
# 210
Евче, снимката ти е страхотна. Heart Eyes

# 211
  Весе, ко пиеш бе? Три бири ще пийнеш, нъли? Party

# 212
Еее, не се научихте, че съм въздържателка! Flutter
Вярно, че при последното ни виждане се бях натаралянкала като за последно, ама то не се брои, нали?! Blush

# 213
Само няколко дни бях офф и днес не мога да разбера изобщо какво става.  ooooh!
Много сте хубави всички на снимките, но защо сте ги сложили така изведнъж и вкупом?!  newsm78 Да не би да агитирате от сега да се трупат само на вашия щанд?! Simple Smile
Сигурно сте успели да сортирате и подредите всичко. Аз отпаднах, защото родителите ми вместо в 9, дойдоха в 13...
Но за базара се надявам да няма изненади и да съм на линия. Съвсем близо до НДК има чисто нов детски център, така че можем и на него да разчитаме, тези които ще сме с децата...
В крайна сметка ще правим ли някакъв график?

# 214
Графикът го правя аз! Peace
Ще има ли деца ме интересува, наистина?! Thinking

# 215

ще има ми-нали ти ще си там Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216

ще има ми-нали ти ще си там Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3516

# 217
  Аз съм плътно и двата дена от сутринта до вечерта. Колегите ми питат да идват ли в събота сутринта за хамалската част?
  Какито може и да я взема, ще преценя в неделя сутринта.

# 218
Еее, няма да ме оставите да ви питам на лични и това си то. Crossing Arms
В момента обработвам резултатите. hahaha И до няколко часа ще съм готова с графика, но от сега да кажа - очертава се да има по повече от 7-8 човека и за двата дни. То така е по-добре, защото винаги е възможно в последния момент да изникне нещо непредвидено и някой да не успее да дойде. Peace

# 219
Аз да си кажа, бройте мен и кумата ми от събота на обед до неделя вечер. Мъжът ми е обещал да гледа Михаела! Да ни има в графика - чухте ли, аааааааааааааа Hug Hug Hug Hug Hug

# 220
Напусках ЛС-та като за световно! Party Даже и на хора, които не са заявявали тук желание да участват - може пък да нямат възможност да пишат тези дни. Wink
Очаквам скорострелни отговори. Praynig

Моля, ако имат възможност - на лични да ми пишат - DesislavaDim, Mama Stela, Samorasliche и Вifana.

Подготвила съм таблица разграфена на през 2 часа! Crazy Луда работа! Blush

Верти, чух те ... записвам ви от събота, 13 часа, до края! Peace

# 221
Днес Дамаянти и красивото и име имат имен ден!!!!!!!!!!!
Иве скоро си говорихме за името ти - мисля, че е много красиво, мисля, че много отива на темперамента ти, иска ми се да ти носи много щастие и радост. Целувам те и още веднъж - честит имен ден!!!!!!!!!!!!!

# 222
ама последно кой има имен ден newsm78
Дамаянтите или Ивелините Joy
ИВЕЕЕЕЕ,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА,ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА,УСМИХНАТА И ДОБРА ДУШИЧКА
ЦУН ЦУН ЦУН ЦУН ЦУН Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
  • София
Shocked Shocked Shocked Благодаря ви за пожеланията Hug  bouquet Heart Eyes, ама за първи път чувам, че днес имам имен ден  newsm78 Какъв ден е днес???Аз по принцип празнувам на Ивановден  Laughing

# 224
Shocked Shocked Shocked Благодаря ви за пожеланията Hug  bouquet Heart Eyes, ама за първи път чувам, че днес имам имен ден  newsm78 Какъв ден е днес???Аз по принцип празнувам на Ивановден  Laughing

ИВЕЛИНА днес има имен ден, знам го от скоро, а ми го припомниха и по радиото - даже в Радио Веселина даваха голяма награда за първата Ивелина, която им звънне. Така че - ще черпиш пилееееееееееееееее Crazy Party Party

Общи условия

Активация на акаунт