Забавачница!

• 16 198
  • 336
  •   1
Отговори
# 195
  Весе, "студентските изцепки" на колегите ти са ни убягнали. Прекарахме чудесно, само беше много кратко, тъй като сме в пенсионна възраст Joy

# 196
  • Там където е семейството ми
Честит Рожден Ден Luminosa
Пожелавам ти,много здраве,щастие и много,много любов.  bigdance2

# 197
леле Мариетке малкия Ния на живо е още по красива ( като майка си) да ти е жива и здрава и само да те радва Hug Hug Heart Eyes нацелувай я много от мен

# 198
Днес с Кика,Роси , Милена, Аз и още няколко мацки от форума, но незнам имената им Rolling Eyes, с децата бяхме в Двете фей на Коледното тържество за Св. Параскева. Wink
Голям купон стана, имаше Дядо Коледа , подаръци за малчовците, куклен театър ииии една снежанка с лилава коса, която беше малко страшничка!!!Мойта щерка като се уплаши едвам я удържахме да не си тръгнем по средата на мероприятието ooooh!

А, най-малкия гост беше бебе Велин  Grinning Гери, да ти е жив и здрав ,само радост да ви носи. Такъв пухкав бонбон ееее, толкова е кротичък!!! Heart Eyes Hug Hug Разкошно малко съкровище!!!
Ама и каката какъв рецитал изнесе на Дядо коледа Laughing
И Вики е много впечатлена от бебето, само ми говори за него и иска да го гушка....
Утре  ще се постарая да пусна снимки, че сега  ще  лягам вече newsm46

# 199
Хм, - едни се веселят, а други се трудят  Crossing Arms
 Mr. Green само срещу снимки ще има прошка  Crazy

# 200
  • sofia
Хм, - едни се веселят, а други се трудят  Crossing Arms
 Mr. Green само срещу снимки ще има прошка  Crazy

утре ще ни простиш bowuu,щото фотото май избяга Whistling

# 201
Много ви е бавно фотото  Mr. Green - нас ни вижте в благодарствената тема  Blush

# 202
  • sofia
Много ви е бавно фотото  Mr. Green - нас ни вижте в благодарствената тема  Blush

ясно ми е и без да гледам Crazy
 Hug

# 203
  Оох, тука широко! Та какво Роси, донесе си гръцки компютър? Не можа ли поне едно божество да донесеш (никой нямаше да забележи, имат ги в изобилие), маслинки нещо, узо? Корфу? Джералд Даръл? Поничка поне?!

# 204
И на мен много ссладко това с тесз картицки  Mr. Green

# 205
  • sofia
 Оох, тука широко! Та какво Роси, донесе си гръцки компютър? Не можа ли поне едно божество да донесеш (никой нямаше да забележи, имат ги в изобилие), маслинки нещо, узо? Корфу? Джералд Даръл? Поничка поне?!

Ево,ти на колко градуса северна ширина си #Silly
не,освн комп друго не можах,изгоря в пожара там Rage...........Но май само хепатита намазах tooth
неам време да си кирилизирам клавиатурата  Closeи ще ме търпиш цццццццццццъкаща Mr. Green

# 206
  • sofia
И на мен много ссладко това с тесз картицки  Mr. Green

сладко,сладко,ма ми се смеете.........пиате ли кво ми е с тиа картиццццццццки,а smile3555
не се смейте на цуждото нещастие,ей #2gunfire

# 207
  Станала съм в 6, пощурЕх вече #Cussing out. Госпозис Букис несто нервницка? Несто дзла? Не бой сеее, барон купи тебе цервило! Мазе устенца, смее се!

# 208
  • sofia
 Станала съм в 6, пощурЕх вече #Cussing out. Госпозис Букис несто нервницка? Несто дзла? Не бой сеее, барон купи тебе цервило! Мазе устенца, смее се!

aлоооооо,дзла ми е малкото име newsm26
и това spam2

лека ви нощ bg

# 209
аз да ви се оплача пак съм на работа, сутринта към 10.00 ( да не повярваш малката спа до тогава и остави и мама да поспи) звъни колега и айде пак на работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт