Забавачница!

• 16 183
  • 336
  •   1
Отговори
# 180
Хапка   в склада има едни бебешки дрехи за теб, така каза Криси на плика съм написала Хапка, да знаеш Hug

# 181
  О, ще го взема още в понеделник! След като продам кучето в най-близката месарница. Вече не ми е и смешно. Митко търчи с разни поялници, пощръклял е! Получил е технически оргазъм нещо! Но слушалките все още не работят #Cussing out

# 182
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛУМИНОСКЕ !!!

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ !!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНООООГО ПОДАРЪЦИ !!!

# 183
  • София
hbday hbday hbday ВЕСЕ!!

# 184
  • в гората
Честит рожден ден, Веси! Много щастие, здраве и усмивки занапред! Hug Hug Hug

# 185
  • sofia
VESE,CHESTIT ROJDEN DEN  bouquet  bouquet  bouquet

BADI ZDRAVA I SHTASTLIVA Hug

# 186

bdbaloni Честит рожден ден и от мен Весе bdbaloni

От здраве и любов да не се отървеш Hug

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕНЦЕ!!!!

МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!! bdbaloni

# 188
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Айде и тук да се разпиша

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСИ  [/color] bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Да си много здрава,щастлива,богата ,обичана и обичаща - другото ще си го купиш като пораснеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не забравяйте,колко безсрамно малка е Весито Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

Много целувки от мен, Алекс, и нероден Петко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
  • София
Весенце,
Честит Рожден Ден   bouquet
Искам да ти пожелая много здраве и помни, че чудеса наистина има, при това не само на Коледа, чудо е дори само това, че вярваме в тях!  Желая ти всичко, което другите са забравили да ти пожелаят, което дори и ти си забравила да си пожелаеш, но всичко, което би те направило истински щастлива!  Hug

# 190
Весенце,
Искам да ти пожелая много здраве и помни, че чудеса наистина има, при това не само на Коледа, чудо е дори само това, че вярваме в тях!  Желая ти всичко, което другите са забравили да ти пожелаят, което дори и ти си забравила да си пожелаеш, но всичко, което би те направило истински щастлива!  Hug
към това искам и аз да се присъединя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
Весенце,
към това искам и аз да се присъединя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
толкова хубаво е написано,че искам и аз да се присъединя!
и още веднъж!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 192
Честит рожден ден !

Hug   bouquet  Party

Желая ти много здраве, щастие и любов !

# 193
Мило Весе,
бъди здрава, обичана и щастлива!

# 194
Момичета, искам да ви благодаря от все сърце за хубавите пожелания. От 30 минути ги чета и хлипам като идиот. Mr. Green
Благодаря на Танчето, Евчето и Митко, че дойдоха и изтърпяха студентските изцепки на колегите ми и музиката. Blush Благодаря за подаръка. Благодаря за вниманието.  bouquet Аа, картичката е невероятна. Heart Eyes
Последните 3 седмици бяха изключително трудни за мен, но вчера почти успях да забравя всички проблеми и се забавлявах наистина от сърце! Sunglasses
Имах две торти, респективно духах 2 пъти свещички - то май е ясно какво си пожелах и двата пъти. Mr. Green Сега си пожелавам и занапред да имам до себе си хора, които ме обичат и са с мен и до мен! Радвам се, че съм обкръжена от позитивни хора.

Искам само да кажа още, че "пожеланието - послание" на Дамаянти направо преобърна светогледа ми и сякаш камък ми падна от сърцето! Simple Smile Благодаря ти, Иве!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, ще пиша по-късно, по семейни причини! hahaha

А дотогава:

Общи условия

Активация на акаунт