Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Глазури, марципан, покрития за торти, фондан, фигурки за торти 3

  • 94 037
  • 284
  •   1
Отговори
# 1
  • Мнения: 3 805
 Peace

Честита Коледа на всички
сръчни ръчички!

# 2
  • Мнения: 883
Имам още много торти да правя, затова се записвам!
Честита Коледа на всички и много щастлива Нова Година!!!

# 3
  • Мнения: 1 050
Да се запиша

# 4
  • Мнения: 3 271
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet

# 5
  • Видин
  • Мнения: 6 976
Записвам се  Mr. Green.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 681
Записвам се!

# 7
  • Мнения: 357
И аз се записвам   chef

# 8
  • Мнения: 373
Какво точно е Cream of Tartar
моля ви кажете ми!

# 9
  • Мнения: 491
з
Какво точно е Cream of Tartar
моля ви кажете ми!
Това е някакъв подобрител, рускините го използват - срещала съм го в техните рецепти. Става и без него - от опит ти казвам.

# 10
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 689
Cream of Tartar - винена киселина или лимонтозу. Може да не го слагате. Peace

# 11
  • Мнения: 373
много ти благодаря  bouquet

# 12
  • на брега на Дунав
  • Мнения: 1 566
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
И за мен.   bouquet

# 13
  • София
  • Мнения: 1 088
Абонат   bouquet

# 14
  • Мнения: 186
И аз се записвам. Голямо вдъхновение сте   bouquet
И за мен.   bouquet
И за мен също.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт