Риткащи ФЕВРУАРСКИ човечета, гушат се в на мама коремчета!

• 10 677
  • 209
  •   1
Отговори
# 120
  • Bapнa
оххх Maktub "Да си призная и мен ме гложди да си накупя основните работи по-рано, защото дори да няма  основание за покачване на цените, търговците като нищо ще си го измислят... че влизаме в ЕС, ала бала....
май си права  Money. а аз имах уговорка с мама и свеки да пазаруват като отида да раждам  Thinking... сега обаче се замислих сериозно дали да не побързам и аз ... newsm78

# 121
Добро утро от мене!
Добре дошли на новите мами  bouquet!green_dawn,знам че е трудно да не обръщаш внимание на разни роднински приказки,защото и самата аз се дразня от разни приказки,но тегли им по една....и гледай да ограничиш допера си поне за сега със всички дразнители-аз поне така направих и сега съм по-спокойна-не стига ,че аз и съпруга ми се борим самички с живота откакто сме женени(10год вече)ами и сега се намират хора които да ни мрънкат и да ни нареждат какво да правим-абе майната им на всички "доброжелатели". Hrisito,покупките са страхотни-честито.
Колкото до ваничките аз също мисля да взема обикновена.
За цените почти съм сигурна,че след Нова Година търговците ще ги понадуят-няма как такъв ни е манталитета-винаги при някакви промени цените се вдигат,и винаги се намира оправдание за това,а ние си търпим ли търпим.Моля се само разликата да не е фрапираща-че като си помисля докато бях бремена с Йосиф и докато родя каква разлика имаше само в цените-и колко трудно се гледахме...Та аз съм малко понаплашена и чакам с нетърпение да приключваме с покупката на апартамента-и да купувам по-големите неща,че сега ако ги взема после ще трябва да го местим и тях.
Приключвам,че нещо се поулях в писане Grinning
Лек ден на всички!

# 122
Добро утро и от мен Simple Smile

Добре дошли на новите мами Simple Smile.
 AniPa радвам се, че всичко с бебо е наред.Вчера с майчето ми ходихме по магазините, но само гледахме, какви бебешорски дрешки ми харесаха.....,но нищо не купихме.За ваничката решихме да е обикновена. Аз не знам дали ще взимам допълнителна поставка, защото сигурно всеки ден около мен ще има баби и дядовци Simple Smile не знам още не съм решила.
А на вас с какво ви мерят и ви казват колко тежат бебчетата ви?Аз като отида ме пита само дали имам някакви оплаквания, мери ми кръвното / преди ми мереше и килограмите ама сега нали не работи кантара!!! /, след това ме гледа на видеозон и накрая ми слуша тоновете и съм готова.Мисля си, че доста бързо ме преглеждат поне до колкото съм чела, че прегледът о седмия месец мисля, че беше трябва да става до 20 - 30 минути.Сега като отида ще видим колко ще ме преглежда!!!
Майчета сетила съм се да ви питам - някоя от вас има ли проблем с очите?Или ако знаете нещо дали има значение това при раждането и такива неща.Казах на доки и тя ми каза, че последните един два месеца задължително пращала на изследвания за очите някакви такива специални и та сега ще я питам кога точно да ходя.
    И днес май пописах малко повечко Simple Smile
    Лек и успешен ден на всички newsm51

# 123
  • София
Добро утро на ранобудните мами и от мен Simple Smile и добре дошли на Пресияна и Лони при нас.
Аз тази вечер за пръв път от 2 седмици насам спах по-добре и успях да се наспя.
Sier относно легебчето. Имам 2 приятелки, които си бяха взели анатомични, ползваха ги само 2-3 пъти и после си взеха обикновени. били много неудобни и убивали на бебоците. за обикновените взели по едно шезлонгче и готово. даже на мен ще ми дадат сега едното шезлонгче и аз ще си взема обикновено.
КОлкото до поскъпването след Нова година - това не може да стане изведнъж.ще има известно поскъпване, но по-скоро се очаква след време не веднага и ест като минем към еврото, което разбрах няма да е по-рано от 2009г. така че не се притеснявайте засега. разбира се, ако има разни промоции по Коледа за детски неща и аз мисля да се възползвам. гледах много хубави столчета за кола има в Метро, ама трябва да отида да ги видя.
Приятен ден от мен на всички.

# 124
Добро утро и от мен,

Да се оплача аз че снощи едвам спах. Първо се събудих към 1.30 и не можах да заспя до 3, после като заспах всеки път като се обърна на дясно и бебо направо провеждаше боксов мач в корема ми и трябваше да сменям позата та така на пресекулки спах до към 7. Joy След това пък трябваше да изпратя милото по работа и то нямаше накъде повече да се спи. Сега ми е едно отнесено ама ще гледам през деня да си почивам.
Green dawn съчувствам ти за този роднина наистина, но наистина хората са казали да си нямаш работа с роднини за бизнес и услуги. Той човека сигурно си мисли че като живеете в неговия апартамент и трябва да определя как точно ще живеете. Naughty Просто друг път като ти говори си мисли за нещо хубаво и от едното да ти влиза от другото да излиза. Относно това женени или не само вие с мъжа до теб може да решите това и не мисля че външни хора могат да диктуват какво да правите. Има мъже които са женени с по няколко деца и пак изоставят жените си така че ако ме питаш с брака не се приключват нещата а тепърва се започват изграждане на отношения както и при съвместното съжителство. Успех ти желая и не се връзвай на чичото. Peace

# 125
  • София
Добро утро,

Благодаря за всички за милите думи за вчера.
galq86, относно очите изследват се очните дъна - прави се наистина към 8ми месец. Аз имам проблем - имам астигнамизъм и лениво далекогледо око. Доки каза, че не би трябвало да имам проблем, но ще ме прати за всеки случай на лекар.

# 126
Добро утро и от мен,

Да се оплача аз че снощи едвам спах. Първо се събудих към 1.30 и не можах да заспя до 3, после като заспах всеки път като се обърна на дясно и бебо направо провеждаше боксов мач в корема ми и трябваше да сменям позата та така на пресекулки спах до към 7. Joy След това пък трябваше да изпратя милото по работа и то нямаше накъде повече да се спи. Сега ми е едно отнесено ама ще гледам през деня да си почивам.
Green dawn съчуствам ти за този роднина наистина, но наистина хората са казали да си нямаш работа с роднини за бизнес и услуги. Той човека сигурно си мисли че като живеете в неговия апартамент и трябва да определя как точно ще живеете. Naughty Просто друг път като ти говори си мисли за нещо хубаво и от едното да ти влиза от другото да излиза. Относно това женени или не само вие с мъжа до теб може да решите това и не мисля че външни хора могат да диктуват какво да правите. Има мъже които са женени с по няколко деца и пак изоставят жените си така че ако ме питаш с брака не се приключват нещата а тепърва се започват изграждане на отношения както и при съвместното съжителство. Успех ти желая и не се връзвай на чичото. Peace

# 127
galq86, на моя колега жена му роди секцио заради проблем с очите. Тя има висок диоптър и докторите се притесняват от напъването да не се отлепяла ретината. Тоест има някой заболявания на очите, при които се препоръчва да се ражда секцио ,а не нормално. Дали твоят проблем е такъв, трябва да каже доктор.

За пазаруването още малко ще поумувам - пусто суеверие  newsm78

Bibi2202, на мен пък надясно бебето ми опира в ребрата и не мога изобщо да спя, интересно ,че наляво нямам същото усещане..

# 128
А май нещо се повторих, съжалявам но интернета ми играе номера днес. Blush #Cussing out

# 129
  • София
hrisito,
страхотни покупки, че ти си съвсем готова вече  Wink
за очите, знам че не е хубаво когато са високи дьоптрите, тогва може да има пробем. въпреки че едно време кръстницата ми си е родила нормално с 5 дьоптера и астегамтизъм и не е имало проблем след това.
блазе им някои сега са на лекцията на 9 месеца, а други сме още на работа Sad. нищо и за нас ще има време.
днес изпращам брат ми за ЮАР, той доскоро си живееше там де, сега пак се връща. каза че може да се върне за Нова година, ама едва ли има само месец дотогава. поне обеща да се върне за  раждането на бебето, дано да е така
желая ви много усмивки днес  bouquet

# 130
Radostche казват че бебетата обичали да застават в тази част на тялото в която им е по-широко и има теория че както лявата и дясната страна на мозъка е различна така и лявата и дясната част на тялото също се различавали. Не знам до колко е вярно, но като гледам всички бебчовци май си имат предпочитания към определена страна на корема и все там се навират. А ние като се завъртим и ги постесняваме и затова явно протестират. Но може и да греша разбира се. Grinning

# 131
Софи къде за ЮАР заминава брат ти? Поне идва на топличко, времето тук става все по-хубаво, но на мен ми липсва ужасно много снежната Коледа. Rolling Eyes

# 132
  • София
Радостче, аз пък не мога наляво да спя. изобщо като се завъртя и не мога да дишам, а и бебо ме подритва като съм наляво в слабините. зависи какво място са си намерили нашите бебоци и в зависимост от това ни правят неудобно положението.

# 133
Да се похваля-току що се връщам от аптеката-бях си поръчала вчера колан  и сега си го взех Laughing-много съм щастлива- надявам се сега по малко да ме боли кръста и да не получавам толкова болки като ходя-не знам вие как сте но аз нося много ниско-вече ме питат дали не ми е време да раждам,че ми бил паднал корема-и ми писна да обяснявам,че аз така си нося.

# 134
  • София
Софи къде за ЮАР заминава брат ти? Поне идва на топличко, времето тук става все по-хубаво, но на мен ми липсва ужасно много снежната Коледа. Rolling Eyes
Той живее в Йоханесбург. аз бях при него преди 3 години, естествено и Cape Town посетих. много ми хареса там. качвах се на Table Mountain возих се на корабче и около нас плуваха делфинчета. а ходих и до как се казваше Аквариум "Two oceans" ли беше. ти откога живееш там?

Общи условия

Активация на акаунт