*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 660

Айде ето още папарашки снимки😁

Леле леле какво виждат очите ми Grinning понякога ти се иска да си Кайла хаха
написали са и статия  Ч. е искал да развърже връзките на банския и Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 13:44 от Yanica_

# 661
Решили са да играят професионално 🤣🤣🤣
Като ще се правят на двойка, да има нещо за снимане. Ако Ч. не може да го изиграе, язък му за пеперудите 🤣🤣😎

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 14:01 от 6brn

# 662
  • au bout du monde
Професионална работа 🤣 Казал си е айде да им дадем храна за размисъл, че ще умрат от скука. 😆
След цяла зима само гледане, изкапаха му очите на човека 😆 сега ще иска и да пипне 🤣

Вчера нали казах, че искам видео като това на Дениз и мъжа й и ето, че днес се появява 😆 целувката чакам само 😆

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 14:48 от La Libellule

# 663
И на мен ми харесва Дениз. Не е грозно слаба, много си е добре🤷🏽‍♀️

# 664
  • au bout du monde

По отделно били отишли на кея.
Ето я статията.
https://m.haberturk.com/caglar-ertugrul-ile-kayla-manukyan-tatil … 3472662-magazin/3

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 15:09 от La Libellule

# 665

Направо си я е шляпнал по д-то. 🤣🤣🤣 Пред камерите. Като нищо може сам да го е организирал 🤣🤣🤣
И отговорът на Дениз 🤣🤣🤣

# 666
  • au bout du monde
Колко хубав отговор е дала 🤣

И 2ч по-късно Ч. вече е харесал снимките й, мъжът й все още не е. Вчерашното изпълнение с Езги също го е харесал, докато мъжът й не. 🤔
Снимките са правени вероятно вчера.
Изглежда страхотно😍

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 16:32 от La Libellule

# 667
Значи фотографа е Езги😂 интересно, че Баръш не е пуснал лайк хаха сигурно после ще навакса

# 668
Интересното е, че и Кайла не харесва снимките на Ч.
В статията се отбелязва, че Ч. и Кайла не са отишли заедно на плаж. Може би тагава Ч. е уговарял видеото 😎

# 669
Ако не я следваш Кайла не можеш да разбереш дали ги харесва или не.

Върнали са се от Бодрум

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 19:57 от Yanica_

# 670
Чаалар в реклама на Турция с последни снимки от Бодрум. Без шарени ризи 🤣🤣🤣

Всъщност можеш да видиш дали човек, когото не следваш, е харесал нещо - през търсачка на името 😎 в списъка с харесали.

# 671
Ако не го следваш името не излиза, излизат само тези, които си последвала.

# 672
  • au bout du monde
Много хубави снимки. Дениз вече ги е харесала.
Явно по работа са били там. Колко дни седяха 3 -4? Предполагам дългата почивка ще е юли месец.

Всички лайкове може да се видят. На мен ми излизат хора, които не следвам.

Видях, че са ги снимали отново. Той пак изглежда някак замислен.

Да видим новата седмица какво ще донесе 😀

# 673
Мисля си,
Как може някой да е ок, когато преди месеци казват, че се е скарал с половинката си, сега пак е с нея. И двете страни.
Аз така не мога и не бих търпяла, та, кой ще да е този, дето се цани да е с мен избирателно+ ако чак толкова ги тревожи известността или папараци или рейт, какво се пънеше Кайла преди време да е до него.

# 674
Значи... аз ако не искам да ме видят, няма: 1) да отида на медийно събитие и 2) да се тагна къде съм та и тези, които не знаят за събитието, да разберат. И няма, след като съм видяла, че ме снимат, да правя шоу пред папараците на следващия ден. 🤣🤣🤣 Това си е съвсем търсен ефект. Освен това, ако Ч. беше с бяла риза на събитието, нямаше да е толкова лесен за откриване на видеото 🤣🤣🤣

Колкото до модела "иди си-ела си", има хора, и мъже, и жени, които толкова са вманиачени по някого, че са съгласни на всичко. Моя колежка от предишна работа живееше с мъжа си и любовницата му. А, както много пъти сме обсъждали, на Ч. явно му е удобна. Защото аз любов не виждам, поне от негова страна. Отишли по отделно на плаж, шляпа я публично по д-то. Това говори за секс, не и за любов. Но Кайла не е малка, може да си прецени и плюсовете и минусите на ситуацията и да избере иска или не тази роля. Тя явно я иска. Така че - всичко е точно.

Общи условия

Активация на акаунт