*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 339
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • au bout du monde
Определено е суетен. Но си обича такива ризки, в испански стил 😆 мисли си че е в Куба 😆

Праща поздрав на Дениз. Виж какво изпускаш 😆

Дениз откакто се омъжи само с мъжа си  и никъде не излиза без него. Според мен тя го ревнува. Макар че в интервюта каза,  че си давали свобода не изглежда да е така 😄

Моят ме сюрпризира, че си купил риза с цветя и сега тръпна в очакване да я видя 😬🤣

# 646
Като скорпи ще кажа - ние не обичаме да привличаме допълнително внимание. И без това винаги ни забелязват 🤣🤣🤣

Мога да се обзаложа, че има повече черни тениски, отколкото шарени ризи - типичният скорпионски гардероб е черно, черно и черно 🤣🤣🤣 и колкото и да е горещо в Урла, вече демонстрира две различни черни тениски - на Найк и на Адидас (видяха се емблемите).

Имам сериозни съмнения, че нещо се е случило между двамата ни главни герои. И след това имаме старателна демонстрация на дистанция. И понеже Баръш ревнува, Дениз демонстрира чакаща съпруга. А Чаалар демонстрира Кайла и шарени ризи. Демонстрират та се пукат по шевовете. И понеже Дениз не следва Афра, трябваше да види селфито 🤣 И влюбените човечета. Иначе новата му татуировка прилича на Дениз. Според мен. 🤣🤣🤣

# 647
Това за нещото между двамата, отдавна и аз го твърдя. Ми като я е взимал Баръш ги е знаел предните й връзки. Да я бе спрял за Teskilat. A сега какво в затворник ли я превръща? Той честния ни лук ял ни мирисал, бей някакъв там. По- добре Кайла отколко Баръш, просто няма др такава антипатия.
Честно, чудя се как изобщо тя работи, тъй де нали той печели достатъчно. Глупости.

# 648
  • au bout du monde
Да не са стоплили отношенията в Анкара 🤭 бая студенко беше там.
Той все я гледа като са в една компания. Доста пъти са го улавяли.

И Дениз много набляга на черното.

Точно за нея ще е сторито и то с такива човечета...може да е някакъв таен код 😆

Тя, ако не иска няма кой да я върже вкъщи. Б. го няма по цял ден и вероятно и нощ. Тя може да си ходи, където си иска. Вероятно тя не иска и за това демонстрира каква добра съпруга е. Трябва да се учим от нея, ей. Ако започне и да показва как му готви и го чака вечер със салатата и ракийката ще я призная 🤣🤣🤣 ама май е скарана с готвенето.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 01:06 от La Libellule

# 649
На татуировката му има цифри, на полата на мацката, която би трябвало да е съдбата. 26, 35 и 37 (по-трудно се вижда, но е 37). Също и едно 7. И тук става по-сложно, защото в началото на Фазилет Дениз е била на 26 (2017), когато се гаджосват с Кайла, тя също е на 26 (март 2018, според данните в интернет). Наесен той става на 35.
И аз мисля, че стоплянето на отношенията им е станало в Анкара. И Дениз правеше доста демонстрации как си прекарва времето с двете Езги и другата Дениз (съпругата на Сердар). Вече не си публикуваха шеговити снимки един на друг. И това, че пусна на стори точно поздравите на Кайла и момичето от Фазилет си беше нейна демонстрация към него - все негови "прикрития".
Освен това Чаалар е доста активен за човек, който твърди, че би си изтрил профилите, ако това не му беше работата. И много държи да съобщи - пристигнах в Урла, поздрави от Бодрум, планирам Крит. Все едно очертава "опасна" и "безопасна" територия.
Ставаме за детективи 🤣🤣🤣

# 650
А Дениз целенасочено отслабва или е нещо друга причината
Замислих се, то вече нездравословно ми идва

# 651
  • au bout du monde
И на мен татуса ми прилича на нея и в туитър го коментираха.
Кога е пускала сторита, по какъв повод? Не си спомням.
Изведнъж спряха с общите снимки, но може би е било заради филма. Аз си мисля, че може на нея да са й направили забележка да внимава какво пуска, че хората говорят.
Спомням си още в началото октомври как беше пуснала неделното селфи и след малко пусна и с мъжа си 😆

И на мен тагването ми изглежда на това. Да се знае къде са, за да не се засечат или ела ме намери 😆

Можем да скараме хората и да ги разведем с нашите измишльотини 🤣

Много хора отслабват при стрес и напрежение.🤔 На мен ми действа обратното, започвам да ям повече.

Пуснала е песен в туитър, все още не спи. Френска песен - Formidable. Чудих се кога ще дойде отговора на неговото стори 😆

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 01:22 от La Libellule

# 652
И Чаалар отслабва. На снимката от бръснарницата е направо грозно слаб.

И наистина на селфито от тази вечер не е щастлив, влюбен, всъщност го няма. Нищо че се вижда пръст от обичайния му металски жест.

Селфитата им с Дениз са различни, с различна енергия. Дори прословутото пиянско селфи от рождения ден.

Ако питаш за сторитата с мацките - пускаха си закачки с Езги. Дори започнаха в един момент момичетата да си пускат инфо от общия им чат. И вместо спящ Чаалар Дениз пусна спяща Езги 🤣🤣🤣

Честно казано, при такова развитие има логика Чаалар да се колебае за нов сезон и Дениз да го убеди. Само ми е интересно, какво ще стане, когато той навърши 35, за какво си го е татуирал.

Текстът на песента на Дениз - ти беше чудесна, аз бях жалък, двамата бяхме чудесни... тя знае ли за мен... Гадничко. И в обратния вариант - кой е бил великолепен, пак е гадничко.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 01:37 от 6brn

# 653
  • au bout du monde
Какво съвпадение, че лирическата героиня е омъжена 😆

Пиянското селфи от рождения ден много ми харесва🤩

# 654
Такива неща сте писали, аз не стига, че се съмнявах, че е имало нещо между тях, ама сега и сякаш съм убедена Grinning Като тийнейджърите си пускат сторита да се дразнят хаха. Иначе много правилно-когато са двамата заедно настроението и емоциите са други и на селфитата си личи.

Относно следванията на Дениз. Феновете бяха писали, че и се прецакал профила и всичко се изтрило. Иначе следва Фазилет, Нил, Фара и Ясемин Grinning останалите ги следва в туитър - Афра, Толга. Само Алп не следва никъде Grinning

# 655
  • au bout du monde
Песента й няма нищо общо с него най-вероятно, но ....фенския мозък какво ли не мисли.. голямо съвпадение 😄
Интересно ми е развитието на летния сериал.
От утре Баръшче почива, да видим какво ще правят. Ще имат 5 дни почивка, аз бих мрънкала на моя да отидем някъде, няма да искам да стоим вкъщи. Дано Дениз да ни осведомява къде са, че ще се притесня 😆

# 656
Колкото и папарашки снимки и кадри да пуснат на Чаалар и Кайла (тези са от партито след вечерята), няма да заприличат на истинска двойка. Не знам, това лято с приятелите си изглежда по-близък, отколкото с уж гаджето си

И стоп кадри от видеото

Както казваше майка ми, тези за прецакания профил ги разправяй на старата ми шапка 🤣🤣🤣

Баръш има пауза между концертите, но май следващият е в Инсбрук, така че може да забегне натам сам, както ходи сам в Париж. Впрочем, странно ми е това негово самостоятелно ходене в Париж. Аз бих мрънкала много. Едва ли е толкова трудно Дениз да си извади виза. Няма вид на човек, на когото биха отказали 😎

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 11:33 от 6brn

# 657
+ е в пълна почивка в момента.
Не странно, а ужасно.
Както онези двамата приятелствуват, така и тези двамата съжителствуват. Избирателно по време и място.

# 658
  • au bout du monde
За един ден ходене до Париж или някъде другаде, не знам колко си заслужава. То ще е само път и приготовления за концерта, после се събира багажа и си заминават. 🤔
На 2ри юли ще е в Инсбрук. До тогава на почивка с Дениз да иде 🤣

Дениз трябваше да иде с Ч и К на почивка, ей така тримцата 🤣😂 нали Кайла й е приятелка.

Айде ето още папарашки снимки😁

Той обаче наистина е загубил форма, мускулите са му изчезнали.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 12:46 от La Libellule

# 659
В момента, Кайла е доста по-добре в тяло отколкото Дениз, дори дребна.
Ми нека си почиват щастливи хората.

Общи условия

Активация на акаунт