*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 332
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • au bout du monde
Много точно, ако не искаш да те видят не пускаш снимки и тагове. То се знае, че ще ги снимат и дебнат. Според мен са преценили риска, така да се каже. По принцип, когато наистина си почива не се тагва, така че всички да разберат къде е. В този хотел бяха по работа. Трябваше да се направи реклама😏

Много вероятно изобщо да не са се разделяли. 🤔
Не е лесно като си известен да си намериш партньор. То по принцип си е трудно.
Ако са на приливи и отливи, ами явно всеки намира това, което търси.

Пак някакви полемики в туитър защо я бил шляпнал 😄 как можело да прави така, защо ги били снимали. Аз не виждам никакъв проблем. Това, че Сердар само гледа и от гледане очите ще му изкапят, не означава и че Ч. прави така. 😆

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 01:30 от La Libellule

# 676
Ч. наваксва с фитнеса (по-бързо стигане до бюфета)

Дениз отива на някаква сесия може би. Тагнала е мениджъра си

# 677
  • au bout du monde
Бяхме се притеснили, че е загубил форма и ей го на, днес ни се показва. Той направо си ни чете тук 🤣

Дениз пак почивка йок. Радвам се, че ще снима нещо и ще излезне навън😀

# 678
Фотосесия. Но не ни пускат достатъчно задкулисен кадър - Дениз не се вижда

Има "ново" видео на Чаалар от кампанията срещу детския труд. Ново с кавички, защото е от 12 юни, но фен профилите са го открили днес. Има превод на английски.
https://www.instagram.com/tv/CesUqDkvUuQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 679
  • au bout du monde
Нормално е да крият. Скоро ще излезнат снимките, предполагам в началото на юли в някое списание.

# 680
Уау какъв клип. Не само ние си мислим разни работи, така като гледам
https://www.instagram.com/reel/CfUJce7IjqC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 681
Наистина уау. 😍
Всички са наясно с химията между тях 😎

# 682
Феновете твърдят, че Дениз е последвала списание Гардероб и най-вероятно фотосесията е за него. Езги наскоро имаше сесия за Гардероб

# 683
  • au bout du monde
Списание Гардероб 🤣

Нищо не разбрах от клипа, много бързо премина 😆

# 684
Прегледах списанието, хубави фотосесии правят. Дано този път е с хубав тоалет, грим и прическа.  Винаги за списания я обличат ужасно, това още не мога да го преживея + профилната и в инста

# 685
  • au bout du monde
Фотосесията за Шамдан беше странна. Ама те винаги са странни.

Такааа, нова новина. Вероятно майката, която ще се появи е на Сердар.

Но моето съмнение е, че това не е било истинското му семейство. Та не знам коя майка ще се появи фалшивата или биологичната?

Измина почти месец без сериала.

Вчера пак гледах последния епизод и се зачух как ще взривяват хотел пълен с цивилни Anguished Нали преди ги пазеха, а сега хайде да гръмнем хотела. Като гръмна бяха повече от 2 етажа.
Според мен онези дори не са били в залата. Щом имаше предател и им изпратиха снимките, някои е предупредил и лидерите и те са се изнесли преди това.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 22:32 от La Libellule

# 686
Има логика и двамата му родители да са живи, ако баща му наистина е жив. Въпросът е дали и сестра му ще се появи (нали беше сестра?). И, изобщо, кого са убили в онази къща в Германия и убили ли са някого.

Има логика и да са неговите родители, а не тези на Зехра. Нейните досега ги нямаше никакви, дори внучето си сираче не гледаха, та ще е странно да цъфнат в трети сезон, когато детето вече си има майка.

Като говорим за кошмари - ризите на Ч. са на първо място. Има и една лилава фотосесия, където изглежда... от махалата, да го кажа учтиво 🤣🤣🤣

Бррр. Не че профилната му снимка е поносима, но в стравнение с тази фотосесия е направо бонбонче 🤣🤣🤣 или с ризите 🤣🤣🤣

# 687
  • au bout du monde
На мен ми харесва профилните и на двамата Laughing Laughing
Шарената блуза не ми харесва иначе.

На Зехра семейството не е интересно, няма смисъл да се появява.

Ама и до 9то коляно на Сердар не искам да гледам Laughing Дано да не станат досадни.

# 688
На мен ми харесваха мисиите им, особено по-завързаните, за които ги преобразяваха и играеха всякакви роли. Надявам се да не направят новия сезон Фазилет номер 2. Ако чрез родителите на някой от двамата ще има изненади и заплетени ситуации, съм ок. Ако ще се месят и дават акъл - не, благодаря.
Фотосесиите за списания са доста еднотипни. Малко са тези, в които има идея и закачка.

# 689
  • au bout du monde
Драми няма да има.

Мисля си, че Зехра няма да стои тихо и кротко и просто да си страда. Ще иска отмъщение и ще търси причините за провала им, може би и така ще разбере, че вероятно той е жив.

Общи условия

Активация на акаунт