Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 616
  • 783
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И на мен ми харесват и ги гледам 😄 ама сега не ми се дават пари за маратонки и се въздържам. Иначе са много яки.

# 31
  • София
Имам черните маратонки с никеловия синджир. Хубави са, имат по-лека подметка от предишни техни модели.

Роклите от плетиво - имам розовата. Шарките  по деколтето и ръкавите са слабо забележими и няма усещането за мартеничка, както би се получило при червената. Роклята ми харесва за неделна разходка, удобна е и е идеална за пролетта. Смятам обаче, че цената ѝ е завишена.

Дългата пола, която коментирахте в по-горни постове, е само в синия принт. Никога не я е имало в бежовия вариант. Имам я, много е хубава, лека и ефирна материя. Бежовата рокля е изключително ефектна и лично аз съм влюбена в нея. Веднага щом се появих с роклята, привлякох погледи и получих комплименти 😀
Имайте предвид, че и роклята, и полата са доста дълги и трябва да се скъсят. От остатъците от плата, шивачката ми направи 2 скрънчита Simple Smile

Някой има ли тази пола-панталон?
https://alessa.bg/no-risk-no-story-pola-pantalon?current_category=short-pants
Интересува ме дали платът е плътен и за кой сезон е по-подходяща (пролет или лято).
От същия модел имам черната в размер М и ми е добре, а буклето в същия размер ми е огромна. Всеки път се чудя как ги шият тези дрехи - един и същ модел, един и същ номер, а имат разлики в размерите….

# 32
Аз да се похваля, че поръчката най-сетне ще дойде, 20-Тина дена по-късно, но и в това си има тръпка🤣(старая се да намирам позитивното в нещата)

Тази година си разходих 2 от рокличките на морето и съм щастлива, седяха ми от преди да родя в гардероба и все не оставаше време, или подходящо тяло за тях🤣

Иначе, тази city-light рокля изглежда супер, но аз вече не се харесвам с прилепнали рокли - явно остарявам…

# 33
Имате ли този блейзър ? Много му се чудя , но искам да видя как стои... https://alessa.bg/alessa-bear-t-shirt-ekryu?current_category=new

# 34
Страхотен блейзър/сако
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%83% … 09&v2=2025498
Никакъв смисъл не виждам за 2 ленти да се дават 100 лв отгоре. Аз по принцип не харесвам принт, който говори за марката. Освен, ако не се цели това..

# 35
Разликата между Алеса и Зара в това как изглеждат, как стоят и как се усещат, е от тук до Луната.🙂

# 36
Разликата между Алеса и Зара в това как изглеждат, как стоят и как се усещат, е от тук до Луната.🙂

В чия полза?

# 37
Навремето поръчвах и от Зара, с една от последните поръчки 4 от 5 неща изобщо не можах да ги нося…, лоша кройка, лош избор, както искате го наречете.. Та тогава се отказах от Зара безвъзвратно…

Навремето Зара беше за мен символ за качество, в наши дни качеството им падна много, поне според мен…

Та така де, всеки си в различен , всеки си има вкус, на мен Алесите ми харесват, харесва ми и Авин, но никига няма моят размер, та поне аз съм си обвързана с Алеса, засега Simple Smile

# 38
На мен вече ми дойде дънковата пола-панталон, после ще я взема от офиса 😊

# 39
Aз имам дрехи и на Алеса, и на Зара , и на Авин. И при трите марки има както страхотни неща, така и пълни недоразумения. Напоследък Авин и Зара са ми фаворит в много отношения, заради по-изчистения дизайн и комбинативност . Алеса ми е по- скоро навик поръчването. Преди не ми се е случвало да връщам нищо. Напоследък от 5-6 неща си оставям 2-3 максимум. Рязко смениха таргета на потребителите си, на някой неща качеството, а абсурдното чакане е супер изнервящо. Искам дрехи , които са красиви , стилни и отличаващи се, но не и такива , които крещят от километри : "Вижте имам пари за тениска от 70 лева". Според мен красивите и стилни дрехи си личат и без да си накичен с принтове и лога. Това е едно от нещата, които най- много не ми харесва в Алеса напоследък. За сравнение в старите колекции почти липсват надписи, принтове, лога. Явно гонят вече друга  група, която на всяка цена държи да се покаже, че имам необходимите средства за дрехите им. Все пак преценката е тяхна какви дрехи да правят, а дали ще ги купуваме е наша, но да се твърди  , че между Зара и Алеса разликата е от тук до Луната, не съм съгласна. Малка вметка само - Зара носят и множество кралски особи, а Алеса си ги знаем май само в България. Simple Smile

# 40
Имате ли този блейзър ? Много му се чудя , но искам да видя как стои... https://alessa.bg/alessa-bear-t-shirt-ekryu?current_category=new
Точно този го нямам, но очаквам до ден, два зеления от същата серия. Между друото днес покрай тържествата толкова много алеса дрехи на едно място не бях виждала! Освен това всяка 3-та дама беше със зелено сако - две на алеса и едното някакво друго. Та се замислих дали да не откажа и да си взема кафявото сако вместо зеленото....Цвета на снимките много ми харесва, но ще видим на живо как е и може да подменя.... Simple Smile

# 41
Защо ли вече са толкова бавно с изпращането на нещата , дори и налични такива ?
Толкова много поръчки ли има ?
За саката предполагам ще се намерят качествени и до 100лв , всички ми изглеждат еднакви на мен .
Кои дрехи мислите , че са им некачествени ?

# 42
Точно този го нямам, но очаквам до ден, два зеления от същата серия. Между друото днес покрай тържествата толкова много алеса дрехи на едно място не бях виждала! Освен това всяка 3-та дама беше със зелено сако - две на алеса и едното някакво друго. Та се замислих дали да не откажа и да си взема кафявото сако вместо зеленото....Цвета на снимките много ми харесва, но ще видим на живо как е и може да подменя.... Simple Smile

Очаквам снимки и отзиви 🤗

# 43

Аз си чакам синия блейзър. Това е един от любимите ми цветове и ме грабна от пръв поглед. Simple Smile
Ще споделя как е материята и кройката.

# 44
Имам кафявото сако и панталон от новата колекция. Съчетават ми се добре с бежовата чантичка. Grinning Иначе бях поръчала и зеленото сако, но го отказах, оставих си само панталона в същия цвят, че леко взе да ми писва от това зелено - много дрехи в зелено си накупих тази пролет.
Аз пък много от тениските с мечета виждам напоследък - и черната, и бялата.

Общи условия

Активация на акаунт