Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 980
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Да и стана ясно със сигурност защо само положителни отзиви под постовете им - няма ми го коментарът от вчера. Ми ок, да си живеят в розовия балон, да продължават все така, той ще се спука рано или късно с тази стратегия.

# 211
Това с триенето на коментари не говори въобще добре за тях. И то коментари, които са си градивна критика, а не някакви обидни. Не че им пука на тях, но за мен хора, които жадуват да са денонощно обсипвани с комплименти и ласкателства и не търпят критика, определено не са израстнали като личности.
Иначе и мен днес ме приеха най - накрая в групата им. Нищо интересно няма. Пуснах пост за търсене на зелената рокля, да видим кога ще го одобрят.

# 212
Питах Мими в инстаграм кога да очакваме чантите и тя ми отговори, че съвсем скоро. 🙂Така че… да видим.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 09:08 от kalina_pehlivanova

# 213
Чудя се тези чанти от каква материя са. Дали са само за плаж или стават и за ежедневни, съчетани с някоя дрешка в същия принт. Жълтата я бяха качили на стори от близо снимана и ми се стори някак че прозира. Аз съм хвърлила око на синята. Дано да не са само за плаж Simple Smile

# 214
Дойдоха спортните сандали, за които се чудех от известно време. Много са хубави и изглеждат удобни за сега, като почна да вървя не знам как ще са. Но пак се чудя и съм 50:50, заради надписите. Какво мислите? За 135лв как са? Мързи ме да търся от други сайтове, я си нацеля номера, я не, пък да връщам, да чакам, а вече с маратонки и чорапи вънка става непоносимо да се излиза и не ми се чака....най-ми е лесно всичко от Алеса да си поръчам, но надписите са доста и с това велкро някак ми е странно, като бяхме малки ни купуваха обувки с лепки, че не можехме да се връзваме и може би заради това съм възприела, че лепките са само за детски обувки..😃 Кажете мнението си, може би то ще наклони везните! 😊

# 215
На мен ми харесват и добре ти стоят.

# 216
Наистина ти стоят добре. Тези сандали лично за мен са груби и с много надписи , затова и не би стоял добре на всеки крак , но на теб ти стоят чудесно !
Ако са ти удобни , задръж си ги.
Надписа има ли как да се махне или да се обели?

# 217
Море, на мен ми харесват. Аз ги забелязах още докато излязоха миналото лято, но имам много близки по модел като тези - кожени, леко повдигнати и изчистени и не ми се дават толкова пари за нещо, което да ми е като повтарящо. Но бих ги задържала ако съм на теб Simple Smile

# 218
Наистина ти стоят добре. Тези сандали лично за мен са груби и с много надписи , затова и не би стоял добре на всеки крак , но на теб ти стоят чудесно !
Ако са ти удобни , задръж си ги.
Надписа има ли как да се махне или да се обели?
Не могат да се обелят за съжаление, всички бели елементи по сандалите са релефни и гумирани и не се махат. Между другото още от сега усещам къде ще ме убиват, отпред каишката, която ми се допира до палеца. 😃 Май ще си ги оставя да ви кажа, но все пак ще си помисля още малко.

# 219
Качиха нови предложения , но отново с един и същи десен и различни разцветки ! Така ,че не е много ново.

# 220
Море, много добре ти седят. 🙂
И аз от доста време ги заглеждам.
Кой номер са твоите?

# 221
Благодаря, тези са 37 номер, аз поръчах 36 и 37, за да си избера, но в случая мисля, че си отговарят. Не са като други сандали, които са ми в 36 размер.

# 222
Искам да попитам, сега като прочетох Море какво е писала.
Знаете , поръчах S размер цял бански . Нямам възможност да поръчвам още един размер М , и после да се занимавам да връщам единия.. , а знам ,че те не са съгласни да пратят и да им върнеш . Държат да се плати.
Та мисълта ми е , има ли вариант примерно за искам доставка до офис на Спиди или Еконт и в пробните да пробвам моя бански и новия и на място да реша кое ще задържа и по този начин да върна веднага единия бански, без значение кой размер е , тъкмо и няма да плащам,  а само доставка евентуално ще поема ?

# 223
  • Варна
Дойдоха спортните сандали, за които се чудех от известно време. Много са хубави и изглеждат удобни за сега, като почна да вървя не знам как ще са. Но пак се чудя и съм 50:50, заради надписите. Какво мислите? За 135лв как са? Мързи ме да търся от други сайтове, я си нацеля номера, я не, пък да връщам, да чакам, а вече с маратонки и чорапи вънка става непоносимо да се излиза и не ми се чака....най-ми е лесно всичко от Алеса да си поръчам, но надписите са доста и с това велкро някак ми е странно, като бяхме малки ни купуваха обувки с лепки, че не можехме да се връзваме и може би заради това съм възприела, че лепките са само за детски обувки..😃 Кажете мнението си, може би то ще наклони везните! 😊
Стоят ти добре, защото пръстчетата ти не са толкова навън както на модела. Не харесвам обувки с които пръстите са почти целите навън и именно затова никога нямаше да си ги поръчам. Но при теб не стоят така.
Относно това дето си говорихме онзи ден, че е тъпо, че никой не си изказва реалното мнение под постовете им, ще се окаже, че може би всъщност много хора го правят, защото едно време имаха между 1000 и 3000 коментара под всеки пост. Сега имат по 10тина..

# 224
Можеш да пробваш в офис, да. Но стария не можеш веднага да го върнеш, трябва да имаш заявка за куриер от тях.

Общи условия

Активация на акаунт