Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 602
  • 783
  •   1
Отговори
# 735
Аз поръчах бежовата чанта - дава ми доставка в края на седмицата или началото на другата. Изобщо не мисля, че може да се носи само с бански със същия принт. Аз имам бежов, златист, черен бански, с които също би си паснала.

# 736
  • Варна
Колата ми беше пред тяхната и докато се накумят да си съберат нещата се насладиха на IRON MAIDEN колкото силно може да свири радиото в колата! Laughing 
Абе ма.ка му ст.ра - как решиха тези женици какви музикални предпочитания имам? И какво общо има това с дрехите с които съм?
Носете си каквото ви харесва без значение от мнението на хората Simple Smile
Ти ще излезеш мой човек. И аз съм от тия дето може да съм с розови панталонки и тениска с мече, ама в слушалките ми Maiden, Megadeth, KOЯN...
Аз поръчах бежовата чанта - дава ми доставка в края на седмицата или началото на другата. Изобщо не мисля, че може да се носи само с бански със същия принт. Аз имам бежов, златист, черен бански, с които също би си паснала.
С едноцветен бански - да, ставаше въпрос, че с друг принт не може да се носи. Нормално би следвало чантата да е тази, която е едноцветна или поне не много ангажираща, за да може да се съчетава с принтове.

# 737
Аз като гледам цената на чантите, хич не ми се дават толкова за плажна. Ще си остана с една чанта подарък към слънцезащитно олио Apivita 😂
Олиото ми излезна 20 лева, значи да кажем, че чантата е била 20 лева. Пък принта според мен е много свеж, а банските са ми изчистени в цветове син и бял 😁 направо си се връзва идеално. Та ще пропусна алесените тази година. Също наистина са вдигнали цените на старите чехли. Точно преди колекцията ги гледах и бяха 149 лева, сега 169.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 10:28 от lidiya92

# 738
  • София
Плажна чанта няма да поръчам. За мен цената е неоправдана за нещо, което ще използвам 2 седмици. Отделно тази чанта как ще се почиства, дали ще може да се пере? Като знам мъж и дете как си оставят всичко в моята чанта… Случвало се и плажно масло да се разтече. На плажни чехли и чанта не ми се трепери и робува. Предпочитам практичните такива.

Да измрънкам и аз. Замените на дрехите са станали ужасно бавни. Не знам дали си спомняте, но имах зеленото сако от пролетната колекция и реших да го върна. Замених го с 2 бр. къси панталонки и топ. Дойдоха след не знам колко дни. И хоп нов проблем - умалени. Имам черните къси панталонки в S размер и са ми идеални. Съответно поръчах същия размер в цвят мока. За съжаление са умалени и то с цял размер. Талията на S размер в цвят мока е 32 см, а на черните е 34 см. Последва ново връщане и замяна с М размер. Още ги чакам.
Не мога да си обясня как един и същ модел, в един и същ размер се шие с различни мерки за различните цветове. И така наглед една проста замяна се проточва цял месец. В един момент забравям какво съм върнала и за какво съм го заменила.

# 739
  • Варна
Аз току що най-накрая заявих връщане на тоя Go for it панталон и отказах гащеризона. Тъй че някой ако го е изтървал, а пък мисли че не е за изтърване - сега е моментът. Загледах се в гащеризончетата от предната лятна колекция Stop And Stare, които не са само полиестер, а на първо място памук, освен това коланчето е включено в цената и цената е 149лв без никакво намаление...

# 740
Мо6ко и аз загледжам Spirit Of The Summer Топ С Дантела та като го получиш моля те сподели мнение и снимки.

# 741
Аз съм се разболяла. Сега като нямам какво да поръчвам и се чудя кво да правя, гледам сайта...нищо. Не знам какво да правя с живота си! 🤣

# 742
Море, и аз съм с така, но не само с Алеса, поръчвам и от други места. Ако не чакам поръчка отнякъде, нямам настроение. 😂

# 743
Море, и аз съм с така, но не само с Алеса, поръчвам и от други места. Ако не чакам поръчка отнякъде, нямам настроение. 😂
Олеее и аз съм станала така! Сега ще почвам Авин освен 🤣 ама там хем е скъпо, отстъпка нямам, хем доставки плащам в двете посоки, хем скора е кратък, аз 1 нещо го умувам по 1 месец, пък го обличам, пак го прибирам, чудя се....а там много сложно. Поне 30 да бяха дали, като във фешън Дейс. Пак горе долу ще взема решение. И доставката и връщането безплатни. В Абаут ю по същия начин, за това само тях ползвах. Но не могат да се сравняват с нещата на Авин, които са по-красиви. За качеството не могат да се похвалят, същата работа като Алеса, относно материи. Протриват се от колана на колата, от обувки, от чанти, от какво ли не, и пак полиестери...ама така е. Като се купува и това....

# 744
Мо6ко и аз загледжам Spirit Of The Summer Топ С Дантела та като го получиш моля те сподели мнение и снимки.
Непременно ще кача снимки, нищо че съм далеч от фигурите на Мая и Мими. Току-що ми се обадиха, че могат да пратят един топ от стара колекция и използвах да попитам кога ще получа новите, защото пишеше наличност средата на юли, а след завършване на поръчката края на юни така че може да са при мен скоро Yum
Море като качи снимките на бежовите панталон и рокля и ми си прииска и на мен да си купя панталона, но после като прочетох че материята е дебела и се отказах. Все пак поръчах този топ Ако някой го има да даде мнение моля Simple Smile  Дали е много къс?

# 745
Непременно ще кача снимки, нищо че съм далеч от фигурите на Мая и Мими. Току-що ми се обадиха, че могат да пратят един топ от стара колекция и използвах да попитам кога ще получа новите, защото пишеше наличност средата на юли, а след завършване на поръчката края на юни така че може да са при мен скоро Yum
Море като качи снимките на бежовите панталон и рокля и ми си прииска и на мен да си купя панталона, но после като прочетох че материята е дебела и се отказах. Все пак поръчах този топ Ако някой го има да даде мнение моля Simple Smile  Дали е много къс?
Не е дебела, ама е найлонова и спарваща и вътре на хладно почваш да се потиш сякаш, още докато мериш. А на вън направо ще ми залепне за Д-то. Даже като ходя и леко шумоли. Сега се чудя да го върна ли или да ги заменя за едни тениски, за които се чудя. Ама много тениски събрах, от Алеса главно, от Юнона две, рази други...

# 746
То докато напиша предната публикация и гледам че от някъде дошла една бройка на този топ та поръчах и него и да видим кой от двата ще ми допадне повече Simple Smile

# 747
Момичета, сега като повечето не сме доволни от новата колекция и не си купихме почти нищо, какво ще си говорим?! Ще стане тихо в групата. 😁 Аз да ви кажа, поръчах този гащеризон. Беше изчерпан, когато го забелязах, но сега се беше появила една бройка и го поръчах така за спорта. Симпатичен е, ще е удобен, само с тоалетната е малко гадно при гащеризоните. Днес го чакам, ще видя как е. И ми е малко скъпичък...

# 748
  • Варна
Ами чакаме да почнат да пускат с готиния принт нещата, споко, няма да стане тихо тука, даже май е време и за нова тема Grinning

# 749
Stop and starе имам топ, но той е същата материя като гащеризона. Страшно красив и ефектен, обаче е тип плетиво, днес съм с него и ми е ужасно горещо. Изпотява ме и се сещате като си потен и някакво плетиво ти се допира до кожата. Направо ми идва да се прибера да се проблека. Тъжно ми е, защото е много много красив, а в по-хладно време с тези тънки презрамки пък ще е студено. За гащеризона пък да не говорим:)

Аз току що най-накрая заявих връщане на тоя Go for it панталон и отказах гащеризона. Тъй че някой ако го е изтървал, а пък мисли че не е за изтърване - сега е моментът. Загледах се в гащеризончетата от предната лятна колекция Stop And Stare, които не са само полиестер, а на първо място памук, освен това коланчето е включено в цената и цената е 149лв без никакво намаление...

Общи условия

Активация на акаунт