ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 310
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ И МАРТИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ ПРЕДИ ТЯХ, КОИТО ПРОПУСНАХ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ДЕЧИЦА НА СВЕТА!
Благодаря ви за всички за поздравите в четвъртък! Стана ми мило и приятно като си помислих колко хора мислят с добро за мен. Извинете, че не отговорих тогава, но точно бях понаписала това-онова и влезе шефката със собствениците и щеше да стане еднаа...
Иска ми се да пожелая на всички, на които им предстои да празнуват, да си изкарат незабравим и пълен с усмивки празник!  ura  bigdance2
Сега отвам да се приготвям за утре 1ironing  food002
Целувки!  Heart Eyes

# 271
Galaxy,много се радвам за Ана-Мария,дано нямате повече такива ядове!

Янич,чудесен рожден ден миличка......Леле имаме си вече тризначки...мама Зори е мама героиня!!!

Хотмама,оригинална и готина както винаги...утре весело изкарване....

Шнапи давай сни мките де!

А мама Зори даля няма снимки на бонбониерите!!!А впрочем бебетта 2 ли са или 3,защото прякорът ти звучи много двойнствено,а името Анна Мария Габриела ми се струва много дълго за 1 бебче!!!Интересно ми е Simple Smile)

# 272
# 273
Чудесно Зори!!!Свалям ти шапка.А я сподели как е с три:)) бебока вкъщи....

# 274
Доста трудно.Искат в един и същ момент едно и също.Ако неса сестар ми и майка ми щях да полодея. Ужас. Правят всичко едновременно.Но все пак е забавно. Както каза една приятелка новте Вяра Надежада и Любов.       

# 275
  • Бургас
galaxy, радвам се,че Анна-Мария е по-добре! Дано все така вървят нещата. За афтата, Инес на 5 м. се разболя и вземаше антибиотици, вследствие на което д-ра каза, че има афти в устата. Аз така и не ги видях. Идиотското в случая беше, че доктора и изписа Нестатин на хапчета.Това е една адска горчилка, която ми каза да стривам и да давам с мноооого захар. Shocked Нищо не и давах, ако е имало афти минаха от самосебе си.
алисс, аз преброих 2 бебета на новата мама  newsm78. , освен ако е пропуснала запетаята между Мария и Габриела.
zorri_twisst добре дошла и да са ти живи и здрави дъщеричките!
hotmame един глас и от мен в подкрепа на новото заглавие. Само не знам мамите, чиито рожденичета още не са празнували дали няма да предпочетат да запазим сегашното заглавие, докато минат и техните Р Дни.
yanich, Жорката е страхотен рожденик и новото возило е супер. А каката ви е една малка, чаровна госпожица!
mamamaya, желая ти бързо оздравяване и да си ок за РД на Мирелка.
Наде, честито прохождане на Криси, да е жив и здрав и много да тича из новото жилище. Благодаря ти за милите думи!  Hug
Eлси, честити ходещи крачета и на вас!
Момичета исках още да пиша, но малката ми виси на крачола, дърпа ме, приляга ми в краката и в най-скоро време ще се удари някъде, ако вече не и обърна внимание. Ако съм пропуснала някой, не е умишлено и моля за извинение. Още веднъж благодаря на всички за вниманието. Лека вечер на всички. Heart Eyes
p.s. докато съм писала - 5 нови мнения... и бебетата били 3, браво зори, страхотно!

# 276
 welcome на мама Зори   Hug Браво за тризначките  Peace И аз много ти се радвам,още повече че дъщеричката ти Анна-Мария е адашка на моята Laughing Хайде разкажи,как се гледат три моми  Wink Ако имаш снимки показвай веднага.
Харесвам заглавието на хотмамито ни  Peace,Правде помня че от миналата тема има още чакащи заглавия за първият рожден ден.Май е по добре да ги караш наред,че да не пренебрегнем някоя мама.

# 277
Снимки на компа нямам на принцесите  но ако мога утере ще кача някоя
  Доста трудно.Искат в един и същ момент едно и също.Ако неса сестар ми и майка ми щях да полодея. Ужас. Правят всичко едновременно.Но все пак е забавно. Както каза една приятелка новите Вяра Надежада и Любов. 

# 278
аз продължавам  Mr. Green
sanimama ,на нас ни каза че афтата е на гърлото  Thinking ,вдигна Т И всичко се започна от там....
И аз докато съм писала Зорито е отговорила как си ги гледа  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral
мамамая и аз ти стискам палци за бързо оздравяване  fingerscrossed
Наде,честито ви ходещи крачета  Laughing Хайде,безаварийно бягане на мъника  smile3540

# 279
мацки благодаря ви за стискането на палци дано наистина се оправа , че вече ми писна тоя грип.
Ей Зори добре дошла  Hug , ама ти си майка героиня направо супер браво на трите мацки да са ти живи и здрави. Пък и страшни имена сте им измислили. Я разкажи как се родиха , в коя седмица всичко наред ли е било много ми е интересно. Ето сега след 1 година като разкажеш на нас ще си припомниш еуфорията тогава как е било. А от къде сте ?
мами да ви пожелая приятна седмица на всички много весели рожденни дни и много щастливи бебета, но обещавам да пиша и през седмицата де след работа така и така си ви чета

# 280
Родиха се в 39 седмица бяха доста слаби
Анна Мария  беше 1.200
Габриела беше 1.400 
Мария Магдалена беше 1.150 седяхме близо 2седмици в кувиоз

# 281
Сега нямах намерение да пиша, че вече ми е заспало едно такова, обаче не мога да не отбележа ... УАУ! Тризначки! Супер! Зори, разказвай още, мила! Да са ти живи и здрави!

# 282
зории, мила мамо, как успявате с тринките??? аз може би понеже съм 100% сама (мъжа помага вечер и уикенда, ама нали знаеш) и едно дето ми виси за крачола и мрънка и се посира нон-стоп ми се вижда егати чудото, а три - при моя избухлив нрав и липса на търпение щях да съм или откачила или избягала, грях ми на душата. ама то нали всевишния дава на всеки колкото може да износи:) да са ти здравички и сладки. какъв фурор ще са само като пораснат малко!!! тук в квартала има едни тризнета също момиченца, ама още са на няколко месеца само.. Мъжът ми пита - коя е най-дебелата сега?! Също - с цезарово ли е било, и дали е инвитро (той стои до мен и се диви:)?
галакси, правде, изобщо не ме мислете - карайте по ред темите, като дойде празно пак ще се включа с някой куц опит в римуването. то ми е по наследство - баща ми като бил на 6 и стоял на прозореца и викал с цяло гърло "първи май, първи май, сваляй гащи и ми дай". не мисля, че е бил наясно какво да му дадат, ама той е скорпион, пък те са си такива, по "даването" хаха.
не знам случйно дали дават сериала Рим в БГ, но е страхотно изигран и режисиран. Малко е кърваво, но много интересно исторически, а и има готини "римляни" (все английски актьори)
Та за глупавия ми сън - мъжът ми каза, че съм му убила ищаха с името (без да звуча груба, ако някой така се казва). Иначе каза, че може и да се замисли по въпроса да си наеме една втора булка за постоянно, ако не стана по-активна в това отношение. Не мисля, че съм превъртяла откак родих, ама съм изморена почти винаги, защото ми е невъзможно да се наспивам с този мишок в стаята. Вие как процедирате? Диета няма, уви, не е таз причината да сънувам небивалици. ПОнеже постя и набивам хляб, овес, ориз и картофи като прасенце преди Коледа баш...Най-ми липсва капучиното. Като че ли по-зле се храня по постите напоследък. Други години ям повече готвено и салати, ма сега не ми стига енусиазма, нищо че имам прекрасни рецепти.
лека вечер!

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 21:47 от hotmama73

# 283
  • Добрич
Добре дошли на мама Зори и трите й принцеси! Зори, да са ти живи и здрави! Хайде утре повече ще пожелавам!  Wink
Галче, радвам се, че снахата е по-добре! Дано вече напълно се оправи, че 10,12 идва!  Laughing Hug
Честити пъргави крачета на Крис!   Peace
Майче, я се хващай в ръце и стига с тези грипове.  Crossing Arms  Wink Hug
За заглавието на новата тема, харесва ми на Хотмамето, ама викам, че до Коледа ще извъртим още една тема, така че мисля, че е по-уместно от предложенията на Зорито от предната тема да харесаме някое.  Laughing Peace

Хайде лека нощ!

П.П. Утре вечерта нашия тати ще си идва вече!  Laughing

# 284
Не питай много ми е трудно вечер в цялата къща се чуват викове
Зори  
Мама
идвам Чакай ...  
Понякога ми идва да се грамна ама е толкова забванов събота и неделя  когато тате си е вкъщи  

Общи условия

Активация на акаунт