здравейте на всички мами и бебчовци
ние сме горе долу добре. Казвам горе долу защото гледачите ми са болни, т.е. мама и баба и за капак и аз се разболях, но слава богу Мирела за сега е здрава.Иначе си ходя на работа , а мирелката се гледаха миналата седмица два дена с дядо а от утре с мама ще се гледат. Иначе се е усъвършенствала в краденето на ядене квото може да докопа веднага го унищожава. Все още няма признаци че ще прохожда скоро, даже не се изправя в креватчето сама. Баба ми само ми говори че било притеснително това и колко била голяма вече пък не се отпускала. Аз за сега не се притеснявам, но все пак другата седмица като ходим на консултация ще питам педката, ако пък трябва и на ортопед ще идем. Но все си мисля че ако имаше проблем нямаше да иска да ходи в проходилката или дори да я държим за ръчичка и да ходи. Има ли други бебоци дето още не са се пуснали сами да правят стъпки.
Мами понеже чета малко по диагонал темичките искам да ви помоля който ще организира общия РД на децата да ми пише лично като се уговорите за заведение и час. За да не пропусна нещо, а много искам да дойда с Мирелката
Честито на патерици на именниците и на месечковците
хайде за сега толкова до довечера пак ще надникна
Борислав също не умее да се изправя в креватчето си(наблюдавам обаче,прави опити) и от сравнително скоро време се научи плавно да заема седнало положение от позиция легнал.Иначе започна да пълзи от раз пак неотдавна,ходи,но без да го държа-абсурд...А колко е пъргав и жилав ...да не ти разправям,не се кротва на едно място
Ха, пиши по-често, де. 
До сега се пускаше като го карахме с тати от единия да отиде при другия,но днес си ходеше настрани хванат за леглото и се пусна и дойде при мен без да съм му казвала!Даже не можах да повярвам! 

.
) или просто си поставяй някакви zадачки всеки ден и така като си zаета,времето Ще мине бърzо.
.
Това ме раzвесели.
Лека ноЩ