ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 307
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
айде и аз да попиша малко докато не сте ни забравили напълно
здравейте на всички мами и бебчовци
ние сме горе долу добре. Казвам горе долу защото гледачите ми са болни, т.е. мама и баба и за капак и аз се разболях, но слава богу Мирела за сега е здрава.Иначе си ходя на работа , а мирелката се гледаха миналата седмица два дена с дядо а от утре с мама ще се гледат. Иначе се е усъвършенствала в краденето на ядене квото може да докопа веднага го унищожава. Все още няма признаци че ще прохожда скоро, даже не се изправя в креватчето сама. Баба ми само ми говори че било притеснително това и колко била голяма вече пък не се отпускала. Аз за сега не се притеснявам, но все пак другата седмица като ходим на консултация ще питам педката, ако пък трябва и на ортопед ще идем. Но все си мисля че ако имаше проблем нямаше да иска да ходи в проходилката или дори да я държим за ръчичка и да ходи. Има ли други бебоци дето още не са се пуснали сами да правят стъпки.
Мами понеже чета малко по диагонал темичките искам да ви помоля който ще организира общия РД на децата да ми пише лично като се уговорите за заведение и час. За да не пропусна нещо, а много искам да дойда с Мирелката
Честито на патерици на именниците и на месечковците
хайде за сега толкова до довечера пак ще надникна

# 61
  • Бг-мама
Мама Мая за твое спокойствие и поздрави на баба ти.На моята приятелка детето се научи да ходи и чак след 2-3 месеца започна да се изправя в креватчето сама така че деца всякъкви така де да не ги е правил един баща та да си приличат.
А и моя е доста страхлив прави по една две крачки и като се сети пада на колене и почва да ис палзи.Така че спокойно всичко с времето си.

# 62
Мама Мая за твое спокойствие и поздрави на баба ти.На моята приятелка детето се научи да ходи и чак след 2-3 месеца започна да се изправя в креватчето сама така че деца всякакви така де да не ги е правил един баща та да си приличат.
А и моя е доста страхлив прави по една две крачки и като се сети пада на колене и почва да ис палзи.Така че спокойно всичко с времето си.

Подкрепям Ани thumbsup
Няма от какво да се притесняваш Naughty Борислав също не умее да се изправя в креватчето си(наблюдавам обаче,прави опити) и от сравнително скоро време се научи плавно да заема седнало положение от позиция легнал.Иначе започна да пълзи от раз пак неотдавна,ходи,но без да го държа-абсурд...А колко е пъргав и жилав ...да не ти разправям,не се кротва на едно място Grinning
Аз не се притеснявам,няма смисъл да го пришпорвам,рано или късно ще се научи Grinning
Днес си поспах и за двама ни(той не е искал да спи след обед)-цели четири часа Embarassed
Хайде,до скоро,пак ще намина по някое време Wink

# 63
  • Добрич
Здрасти!
Майче, тъкмо се чудих и вече си мислех, че съвсем си ни забравила с тази твоя работа.  Laughing Не се притеснявай за ходенето. Може и да реши да тръгне сама на 1,5 година. Има много теми тук за прохождане. Разглеждала съм ги и затова ти казвам, че няма място за притеснение.  Peace Hug Ха, пиши по-често, де.  Wink
Дани на Сиси, я търсих и в кюто преди няколко дни, но нямам отговор. Може да са си ходили до Шумен, знам ли?!?! Дано са добре!  Praynig
Зори, дано си взела изпита!  Peace Hug
Яни, кво става при вас?  Hug

# 64
ох Ели да пиша ама като се прибера вечер от работа и очите са ми окапали от тоя компютър там, хич не ми се седи на нашия в къщи. Аз и затова писах че чета малко по диагонал. Но ще се включвам, по редовно обещавам  Hug
айде лека вечер отивам да къпя мирела и да спи, че след нея и аз от утре пак се почва работната седмица

# 65
Да попиша и аз малко!
Здравейте! Hug
Сутринта при нас беше мъгливо,но след обяд се оправи и пекна едно слънце... и ние използвахме хубавото време за разходки!
Благодаря на всички за пожеланията!Да ви се връщат!!! Hug
Аз да се похваля....моят Ивко вече се пуска и тръгва накъдето си иска и прави по десетина крачки! newsm44 До сега се пускаше като го карахме с тати от единия да отиде при другия,но днес си ходеше настрани хванат за леглото и се пусна и дойде при мен без да съм му казвала!Даже не можах да повярвам! smile3521
И за да се убедя го пробвах...оставих го до леглото и го викнах при мама,той тръгна към мен,но аз се местя назад,назад...и той си прави крачките и върви към мен,за да ме стигне...  newsm68
Много съм щастлива! newsm53
Сега вече мога да кажа,че момченцето ми ходи! smile3539
kadrokosa ,радвам се,че Борето е добре!Дано вече не се разболява,че идва ден денчето!  smile3503
Zorie ,успех за изпита,но аз не се съмнявам и знам,че си го взела! Peace
Сега ще ви кажа чао,че съм доста изморена и отивам да се мушна в леглото при Иви!
Лека вечер на всички и много целувки на сладкишчетата!  bye  lovekiss

# 66
    mamamaya и според мен няма от какво да се притесняваш за прохождането. И аз имам познати, на които детенцето проходи доста след годинката, и сега е като изтребител из улиците Simple Smile
Zorie сигурна съм че си взела пак с отличен изпита Peace
 Ох, от утре пак съм на работа и по- рядко ще пиша Cry

# 67
Айде и аз да се отчета, че обещах  Mr. Green
Маги още не се е пуснала да ходи сама, има 2 зъба, вика "Па" на всичко - пилето, патето, котето, кучето, цветето и т.н., усилено танцува, любимите игри са гоненица и криеница.
Къдрокоса, едната половина на моето краство (барабар с мъжа) давам на Надя-Криси за нейния мъж. Другата половина я давам на този, който отвлече мъжа ми за 1 месец, че нещо съвсем съм полудяла и само му викам...
Аз се опитвам да работя и гледам дете едновременно и нито работата ми е работа, нито гледането - гледане. Магарето яде документи на поразия, аз само го навиквам и речникът ми се ограничил до "Не!, Не пипай!, Не! Нененененененене!".
Не иска да спи навън (в същност въобще не иска да стои в количката), а в къщи полудява. С това пълзене трябва да чистя поне през ден и това допълнително изнервя обстановката. Котките вече живеят върху секциите.
Айде, стига съм мрънкала, отивам да работя.

# 68
Успях да се докопам до компИУтъра най-после.
Раzходки,имахме гости,после баткото се zалепи на компа...,гладене...и пак стана никое време Tired
kadrokosa оЩе веднъж ти благодаря,много си мила smile3525.
  Дано успееШ да се раzсееШ по някакъв начин и да минат по бърzо теzи 10 дни.Иzлеz с приятелки ( на мен това ми действа много освежаваЩо yes) или просто си поставяй някакви zадачки всеки ден и така като си zаета,времето Ще мине бърzо.
  vesenceto_85 честито прохождане.
mamamaya не се притеснявай.Моя племенник проходи на 14 месеца,а на една поzната детенцето на 1г. 5м.
 mama Ilq мноого хубава традиция си имате с твойте дружки.Едно време и ние правехме такива вечери (докато си живеехме в БГ Cry) Много ги обичах,голям купон си спретвахме.А сега тук ми е скукаааа...Няма на кой да оставиме децата zа да отидеме на едно кино,пък камо ли на веселба някъде.
 Моя мъж съм го оставяла само с по едно дете и се справя доста добре.С двете оЩе не съм го оставяла,а и май не смея.Големият ми син определено го слуШа него много повече, от колкото мен.За малкия е рано да се каже,но сигурно и с него Ще е така.Мен и двамата ме правят луда #Crazy.
pachikrak и Ники не обича да седи в количката,най -вече когато не се движим.Реве и се опъва и аz съм принудена (ако сме в някоя градинка) да го вадя и си вървим zа ръчичка.Важното е движение да има Mr. Green.А докато си спеШе в количката мирно и кротко преди няколко месеца,си виках "Айде ,кога Ще проходи,че така е  много скучно Laughing" Сега си викам "кога Ще zаспи,zа да си отдъхна" Mr. GreenНЕма угодия.

Котките вече живеят върху секциите.

Mr. Green JoyТова ме раzвесели.
   smile3524Лека ноЩ

# 69
Здравете мами и бебешоци! Hug
Как сте?Надявам се да няма болни! Praynig
Ние сме добре,Ивко спи и аз превзех компа! Laughing
Къде се губите,няма никой...
pachikrak ,Ивко е същия,трябва да е в движение!Като седна да пия кафе го взимат и го разкарват из бара,мама докато изпие кафето.Много е щастлив като ходи от маса на маса и всички му обръщат внимание!Аз по принцип си ходя в едно барче,което ми е удобно за количката,не е опушено,персонала са млади и в него ходят по-младите,и затова Ивко е свикнал да му се обръща внимание и познай какво става като отидем някъде другаде,където не е център на внимание...прави ме на луда! #Crazy
Сега отивам да си изпия кафето,докъто принца спи!То обяд стана,ама...нищо!
По-късно ще надникна пак!
Цунки на сладкишчетата... Heart Eyes

# 70
Добър ден на всички!Прибирам се от изпит и направо как ме цепи главата,нямате си на идея.НО да справих се чудесно,но май можеше и още по-добре.Просто след вчерашния купон,който се спретна във Военния клуб по случай РД на наша близка позната мислите ми идваха малко със закъснение.......

car003  car003  car003 newsm01 newsm01.....МАМА НАДИ СИ ИМА АВТОМОБИЛ!,Ауди А3,с 2 врати страшно е(червено,с червен кожен салон,и доста екстри)Доволна съм от избора на мъжа ми!

И нашия Криси не иска да ходи сам.ПО едно време правеше две,три крачки сега не иска.Иначе си е пъргав и той....става ,сяда лази,пипа,вади,чупи.....абе мани.Хайде аз да се очовеча малко и ще пиша!

# 71
Наде-ЧЕСТИТО!
Да си я караш внимателно,пожелавам ти само хубави емоции с новата кола и безаварийно каране! smile3503

# 72
Надя-Криси, леко и безаварийно   bouquet

# 73
  • Бг-мама
Надя честито и от мен да си го караш със здраве добър избор на мъжа ти. Peace

# 74
Надя,честито!Да си я караш с кеф и без проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт