ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 321
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте.
Честит 11-и месец на Маги,Борко и Теди!
Мамчета,благодаря ви,че откликнахте на моите притеснения относно падането  bouquet.Снощи започнаха рекламите и той се втурна към ТВ и ние с баща му докато се усетим и той беше вече на пода по очи.Порева малко и после пак тръгна наново Laughing.
Шнапи,благодаря и на теб за бързия отговор  bouquet.Сигурно и аз ще взема от замразените или гледах на едно място с плодова глазура.Имам 8 дни за размисъл и ще измисля Mr. Green.
Сани,ние също нямаме нито една снимка на хартия,за разлика от бабите му.А колко много имаме ooooh! дори и от самото раждане имаме няколко Mr. Green.
Веси,не се притеснявай за стъпването на пръсти.Дани в началото стъпваше на пръсти и постепенно започна на цяло ходило,е не винаги,но в повечето случаи Laughing.
Зори,и аз съм голяма бъзла и се притеснявам за всякакви неща свързани с Дани.Най-се притеснявам,когато въвеждам някоя нова храна.Тогава по десет пъти проверявам да не се е обринал или пък дали няма разтройство ooooh!,аз и затова има нещта които още не съм му дала (яйца,кис.мляко,сирене му дадох в  събота за първи път Embarassed).
Сигурно нещо съм пропуснала,но сега не се сещам.
Приятен ден от мен Hug.

# 106
Честит 11-и месец на Маги,Борко и Теди!
Е,.... му изтри ми постинга!
Стъпване на пръсти- само ще си чалдиса как се ходи, просто инак няма да му е удобно. Малките изводи Simple Smile
Сега го раздаваме "страх от непознати", ама след време и не дай боже някоя шаренийка - гарда пада и страхът се изпарява. Продажни душици, сладки Simple Smile
Толкова, че още ме гризе за изтрития ми постинг.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 16:14 от Lang

# 107
  • Бг-мама
Честит 11 месец на Борко , Маги и Теди да са ви живи и здрави.!!!!!!
За снимките да кажа и аз не съм изкарвала а на баткото имаме 100 албума горкото като порастне ще се сърди ама ще се опитам да наваксам когато има парички.
Малко слънчево настроение от нас за вас.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 17:58 от Зечова

# 108
  • Бг-мама
Някой да даде идея що не се публикува снимката Thinking

# 109
Да попиша и аз малко,докато малкия спи...
sanimama ,и ние имаме такова албумче,снимам си го като навършва всеки месец и пиша мерките,снимки от празниците и важните събития!Иначе си има и дневниче в което пиша всичко,кога какво е направил,първата думичка,първото зъбче,първите крачки и такива неща-всичко ново се записва! Peace
Много се кефи като го питам "Къде е бебето?" и той отива на монитора и се милва... Joy
Има една пеперудка и днес се научи да показва къде са и очичките! Simple Smile
Новото което е при нас е,че вече стига копчетата на ТВ и цял ден е лепнат там-намаля,но като види реклама усилва,гледа и се кефи!Голям фен на рекламите е! hahaha
Най-много се кефи на рекламите на  "молфикс"(памперсите), "космодиск" и "наколенките на ливайн"! hahaha
Оххх,днес не сме си показвали носа навън!Много гадно време! Close
Какво решаваме,ще разказваме ли най-интересното от раждането?Утре имаме рожденник!
Нашия е далеко все още но аз от сега мисля как да украся,какво да е менюто,какви изненади да направя....
А идват и Коледа и Нова Година...трябва да украсяваме елхите...Иви си има 1 любима играчка от новогодишните и само с нея играе,но незнам като види украсена елхата как ще реагира....Показвам му игарчките от няколко дни и свикна с тях,ама...ще видим!
Някой беше питал кога ще украсяваме-аз всяка година си украсявам на 1.12,тази-също! Peace
Марти ,защо не му даваш яйце(жълтък де),сирене и кис.мляко?Той си е голям,нищо няма да му стане!Иви през ден яде сирена попара,жълтък му давам 2-3 пъти в седмицата,а кисело мляко яде от 3-я месец всяка вечер!Трябва да свикват с всички храни... Peace
Май се улях с писането....
Лек ден на всички,по-късно ще се разпиша пак!
Целувки на всички сладурковци от нас!!!
 55  lovekiss

# 110
  • София
Веси,мила много ме е страх с тия алергии.Сестра ми има позната и детенцето й (7-8 годишно) като бебе е получило алергия и сега яде специфични храни и най-тъжното е,че като ходи на училище и децата ядат закуски от лавката а то стои и ги гледа и само реве на майка си,как му се яло ту това,ту онова.А майка му от своя страна си бие главата в стената Banghead заради неправилното захранване.А яйца (жълтък) ще започна да му давам от 15 месец,по препоръка на педиатърката.Сигурно наистина се вманиачавам,ама какво да правя...страхливка съм си Laughing.
Чао,че днес се улях   bouquet.

# 111
Ox,pisah pisah i mi se zatri postinga Twisted Evil.A sega iz4ezna i Kredora,zatova 6te pi6a malko.

4estit 11 mesec na Borko,Magi i Tedi.  ura

Eto malko snimki ot nas (dano se polu4i):  http://snimka.bg/album.php?album_id=79766    Iskreni blagodarnosti na Kadrokosa za pomo6ta  bouquet

Mdaaa,utre e golemiq den za nas Mr. Green.Dnes obikaliah za podaraci razni Laughing.6te razkazwam posle i snimkov material 6te pokazvam Peace
  Spiram s pisaneto,za6toto znam kolko e dosadno da se 4ete na latinica.Po-kasno move da se vkliu4a pak.
         pozdravi

# 112
  • Бургас
Някой да даде идея що не се публикува снимката Thinking

Пропуснала си предпоследната скоба преди /img] , трябва да е[/img]

# 113
ЗДРАВЕЙТЕ НАЙ-НАКРАЯ И ОТ НАС newsm51
 Бях се затъжила за форумчето ни.....
Имах проблеми с компютъра и почти седмица не можех да влизам в форума защото не му работеше монитора,но най-накрая ми го оправиха и ето ме и мен atwork
Първо да ви похваля за новата темичка smile3501
После- Да се похвалим и ние с нещо......Вече от 22 ноември и ние станахме на 11 месеца Tada,Ивон тежи 8050кг. и е висока 77см.-малко сме финни ама ще прилича на мама Grinning
 И другата хубава новина около нас е че ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ 1 ЗЪбЧЕ И СЕГА НИ ИЗЛИЗА И ВТОРОТО newsm44 newsm74
Правихме прощапулка на малката защото вече се оправя навсякъде сама и не иска да я държат-крачи си смело и прави магариики из нас.......Първото нещо което хвана на проходилката беше КНИЖКА и после хвана и макара с конец Grinning Grinning Grinning
Е за сега това е от мен че ще заминаваме на рожден Ден на Свекито yesyes
Чао от мен и много целувки на всички Heart Eyes

# 114
  • Бг-мама
sanimama    bouquet  bouquet  bouquet
Нахранен и доволен от себеси че е успял да си сложи очилата сам сър Валентин .
лигавника е изцапан с пюре моля да ме извините. Embarassed

# 115
Ани,сър Валентин силно ме впечатли с тези очила thumbsup
Шнапи,и твоите юначета са големи сладури Simple Smile
Веси,браво на малкия мъж за постиженията!
Марти,жълтък въведох след деветия месец-отначало по веднъж седмично давах,после през ден редувам с месното хранене.Глутен,сирене и масло-след десетия месец.За киселото мляко съм много против да се дава до шестия месец,все още не съм дала,ще изчакам още.Аз самата съм алергична към прясното мляко и някои негови производни,за това подхождам с голямо недоверие(то не са справки,то не е чудо) и притеснение към всяка нова храна,също като теб.Захранила съм сравнително късно,но не съвсем.За сега проблеми няма.
Честито зъбче на Ивон,леко пробиване и на останалите!
Ивка,браво за мерките,аз също се бях примирила,че Бобчо ще наддава по 200грама от тук нататък,но последния месец ме изненада със цели 700 Grinning Така,че не се знае  Wink
Не е лош изборът с конеца и макарата,може дизайнер да стане-като Вергиния Здравкова Grinning
Хайде стига толкова,после пак Wink

# 116
Зечова ,голям пич с очилата... smile3521
IVKA&MIMI ,ЧЕСТИТО зъбче,дано всички други пробиват лесно! balloon
shnapy ,големи сладуранчета имаш.Да са ти живи и здрави![smilie=smile3503.gif]
Zorie ,ние нямаме проблеми с млякото(да чукна на дърво),първите месеци бяхме на Фризолак,но от него имаше колики и от 3-я месец му дадох мляко и се нахранва и спи по цяла нощ!Но всяко дете е с различен организъм...някой имат алергии.Ние се справяме добре с всяка нова храна и ядем всичко! newsm53
Марти ,няма лошо че те е страх-нормално е!Но мисля,че вече е голям и може да си ги хапва!Аз обаче оставчм сиренето във вода 24 часа преди да го дам,ти незнам как го даваш,но иначе е много солено и Ивко не го яде!
За днес стига толкова!
лека вечер на всички! lovekiss

# 117
Декемврийската дружина 2005, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug

# 118
Здравейте,

Честит 11-и месец на Маги и Борко!
Ние се позагубихме но ще гледам пак да пописвам. Не съм чела, за това сега само "минавам". Утре ще се включа с повече, обещавам  Grinning
(е, и на рима съм го докарала даже  Flutter  Blush)

# 119

baloniчестит рожден ден на бебе николай!!! Tada happy bd[/center
]
Да е мнооого здрав, послушен, щастлив и усмихнат! А мама и тати да купят мнооого и гоолеми подаръци, да направят и снимки от купона smile3521

Общи условия

Активация на акаунт