Честит 11-и месец на Маги,Борко и Теди!
Мамчета,благодаря ви,че откликнахте на моите притеснения относно падането
.Снощи започнаха рекламите и той се втурна към ТВ и ние с баща му докато се усетим и той беше вече на пода по очи.Порева малко и после пак тръгна наново Шнапи,благодаря и на теб за бързия отговор
.Сигурно и аз ще взема от замразените или гледах на едно място с плодова глазура.Имам 8 дни за размисъл и ще измисля Сани,ние също нямаме нито една снимка на хартия,за разлика от бабите му.А колко много имаме
дори и от самото раждане имаме няколко Веси,не се притеснявай за стъпването на пръсти.Дани в началото стъпваше на пръсти и постепенно започна на цяло ходило,е не винаги,но в повечето случаи
Зори,и аз съм голяма бъзла и се притеснявам за всякакви неща свързани с Дани.Най-се притеснявам,когато въвеждам някоя нова храна.Тогава по десет пъти проверявам да не се е обринал или пък дали няма разтройство
,аз и затова има нещта които още не съм му дала (яйца,кис.мляко,сирене му дадох в събота за първи път Сигурно нещо съм пропуснала,но сега не се сещам.
Приятен ден от мен
.

заради неправилното захранване.А яйца (жълтък) ще започна да му давам от 15 месец,по препоръка на педиатърката.Сигурно наистина се вманиачавам,ама какво да правя...страхливка съм си 

,Ивон тежи 8050кг. и е висока 77см.-малко сме финни ама ще прилича на мама

)
честит рожден ден на бебе николай!!!
[/center