Свършвам прекалено бързо и се притеснявам..

• 13 044
  • 159
  •   1
Отговори
# 15
Е, хората са различни - някои имат проблем, че бързо свършват, а други, че не могат да свършат. Няма лошо, важно е всеки да си намери половинка на същата вълна.

# 16
Прощавайте, ама какво се случва след 1,5 час секс ? Аз, освен за протриване, друго не се сещам. И, каква е целта на 1,5 клатене?

Всичко е индивидуално Simple Smile
До колкото знам, при продължителен секс около час, се говори за качествен секс, понеже има статистика, че върховното удоволствие жената изпитвал след 30та минута и примерно ще може 3 4 дена без секс, но това си е много индивидуално както казах, понеже ако си в тийн възраст и те бие хормона, е нормално често да го правите.
Наистина има фактори като ангажименти, работа, деца..  Но при по свободни млади хора е напълно възможно , понеже въпросната млада мама е 3ти курс и е на работа подходяща за студенти , а той е IT специалист, и намират явно време за по 2 3 пъти на ден Grinning

# 17
2-3 пъти е едно, а триене по 1,5 часа- друго. Поне, така си мисля, де. Аз, явно, съм енергоспестяваща.

# 18
По моето скромно мнение, може и да греша разбира се, но смятам, че жените нуждаещи се от толкова много време, са жени, които не познават телата си и просто оставят на мъжа да ги “разгадава” и да налучква кое им харесва.. което отнема време. Разбира се става въпрос за тези постоянно нуждаещите се от часове секс. Всички обичаме секс маратоните… от време на време 😋

# 19

До колкото знам, при продължителен секс около час, се говори за качествен секс, понеже има статистика, че върховното удоволствие жената изпитвал след 30та минута и примерно ще може 3 4 дена без секс,

Аз тази статистика не можах да я намеря Simple Smile За сметка на това намерих други, общо взето в съвсем различен диапазон:

Цитат
According to the survey, vaginal sex that lasts one to two minutes is “too short.” Vaginal sex that lasts 10 to 30 minutes is considered “too long.”
So how long should vaginal sex actually last? The sex therapists surveyed say that anywhere from 7 to 13 minutes is “desirable.”

https://www.healthline.com/health/healthy-sex/how-long-should-sex-last

И графика от друго проучване:

Абе, както се казва, спасението на давещите се е грижа преди всичко на самите давещи се. Така и оргазмът си е грижа преди всичко на жените Wink

# 20
И аз не намирам това което бях чела, но никой не е казвал за повече от час, а само около XD. Но има жени които трудно им се наглася психиката поради различни мисли и притеснения в главите им, което удължава времето с до около час.
И все пак това не е темата, нека се върнем на проблема на автора Simple Smile

# 21
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не мастурбираш ли?
Полезно е

# 22
Можеш ли да повтаряш?
На около 25 и аз свършвах бързо първия път, ама след тва втория тур можеше да продължи до час и повече. Нормално е да свършваш бързо при силна възбуда и като не го правите всеки ден. Ако не можеш веднага, след час два опитайте пак, би трябвало да държиш повече, ако не става, тогава вече има проблем, вероятно на психолог. Основа.

Пробвах да повторя няколко минути след това, но не се получаваше. Пробвал съм и няколко часа преди това да се самозадоволя и на вечерта да пробвам с нея, но и това не проработи.

# 23
Жената, осъзнала своята сексуалност и потребности няма нужда от клатене 1 час.
Може да свърши и преди да е започнала същинската част. Но,... това при 20 годишните няма как да се получи.
След двайстата минута бих си запалила цигара.

# 24
До колкото знам, при продължителен секс около час, се говори за качествен секс, понеже има статистика, че върховното удоволствие жената изпитвал след 30та минута.
Хм, това явно го е писала фригидна девственица.

# 25
Уиш, това може да го напише само някоя, дето още не е изпитвала истински оргазъм.

Хепи, 👏

# 26
Не е изпитвала, но е чела статистики. Simple Smile

# 27
Жената, осъзнала своята сексуалност и потребности няма нужда от клатене 1 час.
Може да свърши и преди да е започнала същинската част. Но,... това при 20 годишните няма как да се получи.
След двайстата минута бих си запалила цигара.
+1
Ако за 15-20 минути не се е получил хепи енда, то какво променя времето на триене.

# 28
Пробвах да повторя няколко минути след това, но не се получаваше. Пробвал съм и няколко часа преди това да се самозадоволя и на вечерта да пробвам с нея, но и това не проработи.

Обикновено младеж  може да повтори не няколко минути след това, а след 20-30. Ако се насилиш по-рано няма да се получи, ако чакаш много пак ще свършиш бързо, трябва да хванеш момента.

# 29

Казвма каквото са ми споделяли, явно за тях е работило. Иначе не познавам жена която да е доволна на 10-15мин Grinning

Слeд болднатото вече са депресирани повечето мъже правещи секс в делнични дни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт