Всичко е индивидуално

До колкото знам, при продължителен секс около час, се говори за качествен секс, понеже има статистика, че върховното удоволствие жената изпитвал след 30та минута и примерно ще може 3 4 дена без секс, но това си е много индивидуално както казах, понеже ако си в тийн възраст и те бие хормона, е нормално често да го правите.
Наистина има фактори като ангажименти, работа, деца.. Но при по свободни млади хора е напълно възможно , понеже въпросната млада мама е 3ти курс и е на работа подходяща за студенти , а той е IT специалист, и намират явно време за по 2 3 пъти на ден

Час....ми, не, имам и други интереси.
И да, жените могат да свършват и само с проникване.
Секс без изпотяване и мускулна треска не е секс! XD Пък и не знам защо всички ми говорите за претъркване, та аз съм като водопад дори след 30тата минута, единствено ако нямам чувства към партньора гледам да свърши за 10 15 мин, ако не мини номера с орална.
Иначе толкова много пози, близост, любов, ласки, пози... А вие само за проникването говорите, хихи

Какво да му е станало бе, Хепи? На тая възраст не е въпроса какво, а дали. Остарял е човека.
Оспамихме на момчето темата.