Свършвам прекалено бързо и се притеснявам..

• 13 091
  • 159
  •   1
Отговори
# 30
Авторе,  заложи на по- дългата предигра и ще се очудиш от резултата. Включи всякакви средства, придразположи я до степен да те иска незабавно, но ти не бързай....подлуди я преди самият акт и ще видиш какво ще се получи.
Тогава проблемът ти ще е нищожен, защото тя вече ще е получила своето.

# 31
Просто повтаряй!

Аз също не разбирам защо ми е дълъг секс по час. Качественият секс при нас е като аз свърша два пъти. Моят мъж няма нужда от час клатене да го постигне.

happy, той има проблем с бързото свършване. С по-дългата любовна игра искаш да се унижи да свърши повреме на нея ли?

# 32
Практичен съвет: почети малко за Дао практиките.
Помагат да качиш енергията от долу на горе и задържат свършването.

# 33
Просто си много млад и нямаш опит. Нормално е. Практика, практика, практика и ще стане работата. Седнали тука дъртите лели да ти обясняват за маратони Joy

# 34
Това с дългата пред-игра и на мен ми се струва като нож с две остриета.
Пробвай с повтаряне, поопознай тялото си, дай си време и ще стане.

# 35
Гледай да има повече време и спокойствие, да не е у вас или у тях, където могат да ви изненадат родителите ви. Наблегни на повтарянето, при всеки е различно, на мен ми се е случвало изобщо да не ми спада и да съм готов след няколко минути, но обикновено си трябват поне 10-15 минути, колкото да си хвърлиш един душ и да си смениш няколко приказки с момичето. Важно е да не бързаш и да не си го поставяш за цел на всяка цена. Проблема ти е в главата, иначе на тази възраст и като гледам при тази силна възбуда, която изпитваш, достатъчно е да си освободиш мозъка от всякакви притеснения и странични мисли, и ще си готов. Просто се наслаждавай, тия неща ги обсъди и с приятелката си, правете каквото ви харесва, орален секс, 69 и т.н. Ще видиш как с практиката ще задобрееш и ще ти се получават нещата. Тия работи с маратоните не са за всеки, а и както ти писаха, повечето жени не им допадат такива дълги клатения, поне не и всеки път, така че не слушай подобни глупости.

# 36
Нормално е, защото нямаш опит. Ще добиеш, споко. Върна ме в тийн годините, когато наборчетата много се стягаха първите пъти. 😂

Както ти казаха другите, повтаряй.

Секс 1 ч ще е като скучна лекция в университета в понеделник сутрин. Спи ти се на ужас и се чудиш кво правиш там. 😂

# 37
Е ти да не мислиш, че един час секс е монотонно ръгане в мисионерската? То се сменят пози, видове секс, почивки за кратко, после пак, въображние е нужно и от двамата. Готино е, когато се получава, ама за съжаление вече не винаги сме и двамата на тази вълна едновременно.

# 38
Прощавайте, ама какво се случва след 1,5 час секс ? Аз, освен за протриване, друго не се сещам. И, каква е целта на 1,5 клатене?

Всичко е индивидуално Simple Smile
До колкото знам, при продължителен секс около час, се говори за качествен секс, понеже има статистика, че върховното удоволствие жената изпитвал след 30та минута и примерно ще може 3 4 дена без секс, но това си е много индивидуално както казах, понеже ако си в тийн възраст и те бие хормона, е нормално често да го правите.
Наистина има фактори като ангажименти, работа, деца..  Но при по свободни млади хора е напълно възможно , понеже въпросната млада мама е 3ти курс и е на работа подходяща за студенти , а той е IT специалист, и намират явно време за по 2 3 пъти на ден Grinning
Я вземи спри да четеш статии за секса и почни да го практикуваш.
Час....ми, не, имам и други интереси.
И да, жените могат да свършват и само с проникване.

# 39
Прощавайте, ама какво се случва след 1,5 час секс ? Аз, освен за протриване, друго не се сещам. И, каква е целта на 1,5 клатене?

Всичко е индивидуално Simple Smile
До колкото знам, при продължителен секс около час, се говори за качествен секс, понеже има статистика, че върховното удоволствие жената изпитвал след 30та минута и примерно ще може 3 4 дена без секс, но това си е много индивидуално както казах, понеже ако си в тийн възраст и те бие хормона, е нормално често да го правите.
Наистина има фактори като ангажименти, работа, деца..  Но при по свободни млади хора е напълно възможно , понеже въпросната млада мама е 3ти курс и е на работа подходяща за студенти , а той е IT специалист, и намират явно време за по 2 3 пъти на ден Grinning
Я вземи спри да четеш статии за секса и почни да го практикуваш.
Час....ми, не, имам и други интереси.
И да, жените могат да свършват и само с проникване.

Секс без изпотяване и мускулна треска не е секс! XD Пък и не знам защо всички ми говорите за претъркване, та аз съм като водопад дори след 30тата минута, единствено ако нямам чувства към партньора гледам да свърши за 10 15 мин, ако не мини номера с орална.
Иначе толкова много пози, близост, любов, ласки, пози... А вие само за проникването говорите, хихи  Grinning

# 40
Абе ти не беше ли тая с дядото.. кви часове, кви мускулни трески, най-много някой инфаркт да си докара човечеца.

# 41
Не мастурбираш ли?
Полезно е

Ех, Роузи, Роузи.
Без да го познавам човека - казвам ти - не мастурбира.
Мастурбират жените, мъжете онанират.
Абе учи ли се още анатомия в средното училище? Че химия явно не се учи. Скоро някакъв ми говореше за "карбонов диоксид" Simple Smile Simple Smile
Айде, честит празник на Българския език и писменост !

# 42
Абе ти не беше ли тая с дядото.. кви часове, кви мускулни трески, най-много някой инфаркт да си докара човечеца.

В началото на историята бях писала, че всичко е било ок в леглото преди да стане егоист, и така като гледам още не е получил инфаркт,  вие там дъртите за нищо ги нямате, осъкатихте ги

# 43
Човек не става егоист, той просто се ражда такъв.

# 44
Човек не става егоист, той просто се ражда такъв.

В моя случай, той си се раздаваше първите 6 години и нещо. После не знам какво му стана, явно е заради продължението на историята, от преди 2 дена 3 за която няма да споменавам.

Общи условия

Активация на акаунт