Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хубав, позитивен епизод.
Нека да са повече такива.

# 286
  • Галифрей
“ Аз съм гледал  всички  сериали по юридическо право, подготвен съм”
- Христо 2022. 😎

# 287
Много се смях на изказването му, че е произлязло ресто, като връщаше парите от Ирен за покупки. 😂

# 288
  • София
Нещо не мога да я разбера Ася. Още е с барманчето, явно се обичат, но явно се кефи и на стария Касимов. Сконфузи се много, че той я видя с гаджето. Отделно Дария Симеонова може би си е правила нещо на устните, сториха ми се подути. Барманът дали се разведе или и там ще има драми? Явно Ася ще го играе гаднярка, поне за сега.

# 289
  • Бургас
Хазяйката на Христо много стана назидателна в този сезон.Звучи като щуреца-съвест на Пинокио. Забрави как точи лиги предните серии.Много се дразня като обърнат на 180 градуса някой герой, ей така, защото им скимнало. И с героинята на Дария така- миналия сезон беше една всеопрощаваща и разбираща, сега- гледа с присвити очички всички.

# 290
Тая мома, сестрата на Яна, някой знае ли как се казва? Евентуално да е Августина-Калина Петкова?

# 291
Страхотен епизод! Много съм доволна.
Кашите са налице. 😁
Горканчо Ицето никой не го ще, чак сълза пусна. Ами нищо сериозно не може да произлезе от него само вятър приказки.
Сестрата с прекрасни очи. Разбирам я, в малкото градче и при дълга връзка, това се очаква. Голяма скука. Нека си променя живота, но да не кисне у Янини, а и подозирам пак някой измамник за гадже. И ще я спасява Марто, разбира се.
Тя кантората трябва да работи половината време само по случаи с Яна и рода.
Много сладки Падалски и Силвия.
Пък трите жени като се събраха и умуват за мъжете. На нас жените всиките ни принципи отиват по дяволите стане ли дума за мъже.Simple Smile
Пореден съдържателен и приятен за слушане разговор между Виктор и Ася.
Абе всички ми харесаха, изключвам Касимов дърти.

# 292
  • София
Яна къде ще ходи в следващия епизод? Сигурно при семейството си.

# 293
Азалия🌸, и аз се чудех и се разтърсих - момичето се казва Мина Каукова.

# 294
  • Галифрей
Тази епзиод ми един от любимите . Смях се 😂
Яна и Мартин искат своят момент обаче  сестра и деца ги прекъсват.
Марти стиска зъби как ще издържи със сестрата.
Та беше смешно когато  Марти се прибра да си вземе разядното  и Яна се поява със секси бельото и се скри “ Какво правиш тука? Това трябваше да изненада за тебе! “ Хареса му изненадата 😃
Тома и Силвето хайде взимайте се ❤❤
Татко Захариев е баща на всичките 😘 Най-добрият. Дъртия Касимов да се засрами. Много ме дразни тоя.
Яна си загуби телефона поне това я расея да не дава  съвети на всеки.
Ама Ицето как се беше барнал с ризката и палтенцето 😘 държи се като едно голямо дете и всички са му сърдити.
Хареса сценката когато  Яна и Мартин играят ролева игра в хотела. 😂❤ Бельото и седи супер какво хубово тяло има.

# 295
Азалия🌸, и аз се чудех и се разтърсих - момичето се казва Мина Каукова.
Благодаря! И аз търсих, но не открих, а страшно ми прилича на момичето, което споменах. Не съм я виждала от години де, та нормално да не я позная, все пак съм я виждала последно на 23-4

# 296
  • София
Втори пореден много добър епизод.
А краят беше един път. Добре им се получи сценката. 🙄😊

# 297
  • Галифрей
Готиното,че Стефка Янорова играе майката на Мартин.  ❤❤ Прекрасна актриса. Нямам търпение да се появи и заспонае с Яна и компания 😀❤

# 298
Сладурчета  всички двойки

# 299
Много хубава седмица с епизодите измина, да ни е честита новата и да е с още по- интересни моменти Simple Smile
Харесва ми как в сценария вмъкват житейските казуси, в случая сестрата на Яна с нейната история- малък град, ученическа любов, очакванията към нея...
Мартин до този момент не му са се случвали такива препятствия (деца, сестра) с любимите му. По едно време, като че ли взе да му се насъбира, добре, че накрая му отпуснаха края. И нямаше как иначе, след като видя какво бельо си е взела Янчето Simple Smile
И в интрото пак ни метнаха с тоя халат, и с проблема на Христо "от кръста надолу" Smile
Ася преди ми беше много миличка, но сега е станала още по- ледена. Барманът няма шанс да разбие този лед!Касимов старши също е айсберг и затова, може би, са на една честота с нея Smirk
Силвия и Падалски- много сладки, "див секс по утринна роса" Heart

Общи условия

Активация на акаунт