Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Не го казвам аз. Той сам си го е писал неведнъж.

# 376
Аз съм далеч от мисълта, че Иван и/или Андрей пишат във форума 😀  вероятно продукциите им си имат агенти, да, но другото ми звучи доста комично.

# 377
  • Велико Търново
Всеки има право да не вярва.

# 378
DamaPika, не знам в какъв период си ама постоянно чета дребнаво-заядливи постове от теб при сериалите, "Стани богат" и т.н..., човек каквото и да каже задълбаваш и копаеш и си ръфаш, явно ти доставя удоволствие да си издребняваш...Сега предполагам пак какъв пост ще последва, изтрий ме, нямам проблем Grinning

# 379
  • Велико Търново
Просто не ми харесва да се пише срещу истината и необективно. Вярно - мненията са лични и е невъзможно водещото в тях да не е субективизмът. Но има и толкова неща, за които може да се пише не само от собствена гледна точка, а използвайки чисти факти и доказателства като аргументи. Или едно най-обикновено доверие, да речем. Какъвто е конкретният случай например. Защото Иван на няколко пъти е писал, че е той. И когато някой друг не може да аргументира съмненията си, то... какъв е смисълът да ги пише? Човекът няма как да извади камера и да предава на живо как пише във форума, все пак.
А да те изтрия - първо, че не мога и второ, че не виждам чак пък защо. Ако истините ти се струват заядливи - ок. Все пак това си е твоето мнение.

# 380
  • Галифрей
И аз го забелязох. DamaPika един път така ми отговори, че ми стана неприятно. Ама си затворих очите. Не е хубово така виж примерно Яна как отговоря групо. Не си прави този навик. Няма да те навреди ако бъдеш  по-мила.  Казвам го с най-добри намерения Успокой топката ❤

# 381
OMG ще кажа само и не знам защо се занимавам, но все пак-
"Иван на няколко пъти е писал, че е той" 🤣 добре!
Аз съм Джулия Робъртс, уверявам всички, много исках да ме изберат за ролята на Габровска, ноо Снежана Макавеева ме отвя!

# 382
  • Велико Търново
Аз просто написах, че всеки има право да не вярва. Кое точно не беше разбрано, не знам.

# 383
Аз изгледах двете серии, доста ми харесаха, посмях се. Стори ми се, че Дария има някакво повдигане на клепачите, изглеждаше странно.

# 384
И кво петърчо се появи и то само в една серия

# 385
Хубав е сериалът и го гледам с удоволствие.
Но от Ева не съм очаквала такова предателство. Та тя й е най-добрата й приятелка.
Аэ не разбрах защо не се преместиха при Мартин в неговия апартамент.

# 386
  • Галифрей
В апартамента на Мартин живее Александър.
Мартин купи нов апартамент и правят ремонт и обзавеждаме. Скоро щеше се пренесат там.

# 387
  • Пловдив
В апартамента на Мартин живее Александър.
Мартин купи нов апартамент и правят ремонт и обзавеждаме. Скоро щеше се пренесат там.
нали под наем щяха да са?

# 388
  • Галифрей
Даде 😂 Ама пак е давал  кинти за ремонт,мебели и др. неща за домът. Не са го показали още. Казаха,че е почти готов. Скоро ще се живеят там.
То хубово Яна се завръща и захвърли шубата. Ама а тези дрехи не и отидават.

# 389
Тази оранжева рокля ми приличаше на домашен халат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт