Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
"По-полека с тая ракийка, че ше объркаме жанра!"
Христаки както винаги ръси лафове и много ме разсмива Simple Smile най-свежата муцуна в сериала.
Янчето: "Няма един нормален около мене!"
Толкова със спойлерите Simple Smile
Много ме весели сериалчето, и аз искам трети сезон.

# 676
Хм, а защо майката да го е крила и като го вижда по телевизията да се сеща да го търси?
Еее не знам. Да накаканижат нещо. А и по други филми го има тоя елемент майката скрила от уж нензайния баща, че дете се е родило.

# 677
  • Галифрей
Аз все си мисля,че му е син. Знаци много.
Чакай да видим дали ще покажат ДНК теста.След време ще ви кажа казах ли ви 😁

# 678
  • Велико Търново
Е, ти си гледала и оригинала, все пак...

# 679
  • Галифрей
Е да ама тук променят някой неща

# 680
  • София
Всъщност така ще е по-справедливо - и Мартин да има поне 1 дете.
Само че Яна не я виждам толкова ларж

# 681
  • В най - голямото село
Цитат
Само че Яна не я виждам толкова ларж

И аз така Simple Smile

# 682
Аз пък я виждам,едно дете в повече,една радост повече!

# 683
но явно той ще крие от нея в началото и там ще стане драмата Simple Smile Защо криеш Mask нали така стана и за неговите родители?

# 684
  • София
Не само за криенето. На нея й е трудно да погледне обективно на хората, които я вълнуват.
И каквато е импулсивна, особено при някаква трудност...

# 685
  • Галифрей
На него все пак му е трудно, освен това той иска да бъде сигурен 100%,че това дете е негово и тогава ще каже на Яна.
Не мисля,че ще е толкова драмарично би трябвало да го приеме както той я прие с двете деца.Ако действието се развиваше през 19век щеше да е голям скандал. 😄
Иска ми се поне така малко тя се кротне и да помисли,да не му се ядосва много. Но тя първо  избухва и после мисли.

# 686
Яна го кара махленската, все чужди каши оправя, но не съм сигурна, че ще приеме толкова лесно дете на Мартин от друга…

# 687
  • София
Да, ще е драма.

Забавен епизод. Общо взето от две седмици насам съм доволен.

# 688
  • Галифрей
Лошо Седларов лошо 😂

# 689
Не мога да се нарадвам, че вкараха по-голяма роля на Цонева. Много харесвам Ива Митева и ми е такова удоволствие. Ред е да развият и нейния образ, то се усети още с историята на Любомир / Михаил, че тя има много мека страна и сега го показва пак с помощта на Мартин.
Силвия и Христо също ми харесват, започва да се заражда там нещо усещам го. Изпусна я Тома с глупостите си, ама нека му е. Нейния образ също има градация към добро. Сал една Яна не мръдна, същата си е. 😃

Общи условия

Активация на акаунт