Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ох скед твоя коментар какво да допълня освен, че го описа супер емоционално и романтично. Не си падам по сантименталностите, но мн са яки те  Кръстю и Иван след Столичани в повече, професионализъм и симетрия, това с Радинка не вярвам да е дете на Мартин, ще има някаква неразгадана история, но детето ще е от друг

# 631
  • Галифрей
Все си има вкус, това е филм все пак и мен пък много ме кефят. Време беше да покажат хубави нежни моменти, само работа,Ицето и деца и тн. Трябва малко повече, техни моменти. 😉
Яница е голяма къстмейтка 😘❤

# 632
Късметлийка е меко казано, ударила е тройния джаклоп с такъв мъж ❤️🥰🤩

# 633
Нещо загубих нишката,какво стана със сестрата на Яна?

# 634
Тя беше епизодична роля, появи се само в 3 4 епизода

# 635
Да,ама замина ли си ?

# 636
Да,ама замина ли си ?

Отиде си на село, с предтекст, че има нужда от време да реши дали пак да дойде в София , или да остане на село

# 637
На мен пък нещо прекалено захаросано ми дойде тази серия, не ми даде това, от което имах нужда Grinning

# 638
Ммого ми хареса и на мен серията, екстра ми дойде, че ми беше едно мрачно Heart

# 639
  • Галифрей
Мен изобщо не ми се видя захаросано, ех значи хора от нищо не сте доволни 😄  Супер са си 😜 Ще си я гледам няколко пъти,позитивна е.

# 640
И на мен ми хареса, повече такива моменти да имат.

# 641
Цитат на: Г-жа Шанталlink=topic=1448045.msg45497604#msg45497604 date=1666900353
На мен пък нещо прекалено захаросано ми дойде тази серия, не ми даде това, от което имах нужда Grinning
Моето непопулярно мнение е, че откакто са официално заедно, Яна и Мартин са ми безкрайно безинтересни. 😅🙈 Хепи ендът ми е прекалено скучен.

# 642
Тихо, че ще ни линчуват Grinning
Aз никак не ги възприемам като двойка и може би затова не ме просълзява романтиката им.

Всъщност защо решихте, че героинята на Радина Кърджилова има нещо общо с Мартин? Тя реагира, когато видя репортажа със сцената от болницата м/у Мартин и Михаил. Според мен визираше Михаил.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:44 от Г-жа Шантал

# 643
  • Галифрей
Събрах едно и две. Почва да става очевидно. Защо чак сега пък се е сетила да го търси?
Не мисля,че това ще довлече голяма драма  между тях. Все пак преживяваха какво ли не
Оф ама вие бая сте истрадали от някой бг сериали,че не възприемете романтиката. Яна и Марти са много сладки❤
Целувките им са топ 😍 Въобщо много рядко има такава хубава  бг двойка. Химията и очите им блестят

# 644
  • София
Детето може да е на Михаил/Любомир. Той нали е бил в затвора. Може героинята на Радина да не знае, че е излязъл от затвора и сега чрез Мартин да иска да го намери. Лора ще е много разочарована.
Децата бяха много сладки: "ние имам вече трима бащи". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт