Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Дълго време си представях Ричард Армитидж като следващия мистър Дарси.

И на мен той ми е един от фаворитите за тази роля. Другите са ми Хенри Кавил, Люк Евънс и Крисчън Бейл.

# 106

Хрумна ми един въпрос предизвикателство: Кой актьор според вас би бил идеален за следващия мистър Дарси?

Ричард Армитидж,  също и Макс Айрънс.

# 107
Ричард Армитидж е на 50, минало му е времето Wink

# 108
Аз искам оня от първия сезон на Сандитън. Не се сещам как се казва, ама често го сънувам Joy

# 109
  • Пловдив

Дори на 52 вече.

Между другото ми попадна идеалният Дарси като млад.

# 110
На мен повече на Бингли ми мяза.
Дарси си го представям тъмнокос.

# 111
  • Бургас

Ще го позагладят с малко грим 😁

Аз искам оня от първия сезон на Сандитън. Не се сещам как се казва, ама често го сънувам Joy

Тео Джеймс. И аз си мислех за него, ама ми изглежда прекалено млад. Виж за капитан Уентуърт би бил идеален. 😁

# 112
Даааа, Ричард Армитидж е все така мнооого готин, обаче за съжаление вече не става за Дарси....  

Как го изтърваха, когато ме беше времето!

Толкова го харесвах тогава, Гай Гизбърн ми бе по- вълнуващ  от Робин Худ. Smiley За "Севера и Юга" даже няма да започвам. Grinning

# 113
  • Вестерос
Много слаб филм е новият Пърсуейжън... Нищо от Джейн Остин нямаше.. актьорите ми бяха нелицеприятни.
А да не говорим за пиенето, пуснатите коси, пикаенето зад дърво, къпането в океана с дрехите и т.н. 🙄🙄🙄

# 114
Е как ще е млад Тео Джеймс. Сега погледнах, на 37 е. Дарси не беше ли към 27-28 Rolling Eyes май даже дъртичък идва ама ще го гримират малко, пък и младее сякаш Joy

# 115
  • в сърцето на един мъж...
Толкова го харесвах тогава, Гай Гизбърн ми бе по- вълнуващ  от Робин Худ. Smiley За "Севера и Юга" даже няма да започвам. Grinning

Ох, същата работа, гледах сериала заради него Simple Smile Много е красив. А в "Севера и Юга" просто спира дъха! Ама аз бих го гледала и като Дарси, то грим има, ще го оформят Simple Smile

# 116
  • Бургас

Ох, същата работа, гледах сериала заради него Simple Smile

И аз, и аз.

Ама верно ли Тео Джеймс станал на 37, божкеее, аз още за 20-годишен го имам.

# 117
  • addicted
Много слаб филм е новият Пърсуейжън... Нищо от Джейн Остин нямаше.. актьорите ми бяха нелицеприятни.
А да не говорим за пиенето, пуснатите коси, пикаенето зад дърво, къпането в океана с дрехите и т.н. 🙄🙄🙄

Чета една група във фейсбук, която е по-скоро с акцент върху костюмите на подобни филми и сериали, но се дискутират във всички посоки всъщност. Общността и създателките ѝ са си доста либерални, но дори тяхното ревю за този филм беше, че е за тези, които мразят Джейн Остин. Адски зле.

# 118
  • Вестерос
Може би съм в същата група и аз четох подобни коментари.

# 119
  • Галифрей
А ве мани го Тео Джеймс, ето ви Ben Lloyd-Hughes ( на 34) незнам къде са го крили до сега но той е толкова талатлив на него сценарии не му трябва. ❤❤❤ Играе неворятно. Звездата от Sanditon. Неговият персонаж  е смесица от г- н Дарси и г-н Рочестър.

Общи условия

Активация на акаунт