Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
А ве мани го Тео Джеймс, ето ви Ben Lloyd-Hughes

С цялото ми уважение, не му достигат външна хладина и вътрешен огън (на макс), за автентичен Дарси.

# 121
  • в сърцето на един мъж...
Ъъъ прилича на конярчето, не на херцог Simple Smile
Лейди, писали сме заедно

# 122
  • Бургас
Лейди, писали сме заедно

Geia, ех, трудно  се забравя невероятната игра на Армитидж, непроницаемият и студен мъж, който смъкна маската си секунди преди финала на сериала и на екрана сякаш изгря слънце, когато се усмихна (най-после)...Two Hearts

А  Бен ЛХ е прекрасен актьор, просто има по-меко и смирено излъчване... (за мен, поне)

# 123
  • Вестерос
Ц, не става за Дарси този, иначе в Сандитън беше супер.

# 124
Лейди, писали сме заедно

Geia, ех, трудно  се забравя невероятната игра на Армитидж, непроницаемият и студен мъж, който смъкна маската си секунди преди финала на сериала и на екрана сякаш изгря слънце, когато се усмихна (най-после)...Two Hearts

А  Бен ЛХ е прекрасен актьор, просто има по-меко и смирено излъчване... (за мен, поне)

Ох, много ми е любим в оная сцена, когато й се молеше да се обърне... Сърцето ми спира всеки път!

# 125
  • Бургас
Geia , Broken Heart

А относно Дарси - навремето ме възхити с моженето си младият Хейдън Кристенсен. Как само се сгъстяваше мракът около личността на героя му, как погледът му помръкна и се изпълни със съмнения, страхове ... докато се превръщаше в еманация на Злото . Дали би му се получил един Дарси!? Малко е русоляв, но лесно може да се промени.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 13:35 от lady Koup

# 126
  • Галифрей
Аз само предлагам 😂  Иначе за мен Г-н Дарси си е изигран перфектно от Колин  Фърт а и има достъчно адапции, ( стига му толкоз) но сега ако трябва да избирам някой от британските актьори, трудно е едни са прекалено млади не пасват, други вече великите с харизъм,чар и сексибил са вече н 40+ и 50+  и тн. Може  би бих избрала Матю Гууд. Знам,че е на 44 но е прекрасен и студенината и всичко може да изиграе 😳
Днешно време е трудно да се намерим млад артист, да си пасва на персонажа, излъчва елеганост,чар и всичко останало.

# 127
  • България
Ех, Дарси.
Матю Макфейдън доста се доближава до моя Дарси.
Ако трябва да се избира нов, не виждам подходящ сред по-младите американски актьори.
С компромис, а и не е вече много млад:

Бен Барнс.

# 128
Мда, и аз не искам друг Дарси, освен Колин Simple Smile
Хейдън май не е много за такива роли. Отиват му други драматични, не го виждам във викториански чар Simple Smile

# 129
  • София
Лейди, писали сме заедно

Ох, много ми е любим в оная сцена, когато й се молеше да се обърне... Сърцето ми спира всеки път!

За кой филм става въпрос? 😊

# 130
  • Бургас
Maidenly  За минисериала"North & South" от  2004 г.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 14:48 от lady Koup

# 131
Maidenly  За минисериала"North & South" от  2004 г.

И моето разбито сърце добавям 😊

# 132
  • Бургас
Много, много разбити сърца остави след себе си.

# 133
Ох бе... Аз си го пазя този сериал, трябва пак да го гледам Simple Smile

# 134
  • Галифрей
И аз също, бях разбрала случайно за него в туитър и прочетох хубови отвизи за него. Ще го гледам ❤ Много са хубави тези двамата химията им просто 😍

Общи условия

Активация на акаунт