Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Аз го гледам онлайн в https://filmi123.club - The Serpent Queen / Кралицата змия (2022)
Стигнах до 5ти епизод, но ми изписва, че сайта е само Премиум и иска да се направи дарение. Някой друг с такъв проблем?

И на мен периодично ми изписва това. Влизам на следващия ден и всичко си е наред.

# 376
Аз пак съм на вълна сестрите Бронте. Сигурно от есенното време, от сутрешния мрак може би.

Изгледах първо Наемателката на Уайлдфел Хол, а сега препрочитам Джейн Еър и гледам любимата си версия от 2006. Не мога да си представя друг мистър Рочестър освен този на Тоби Стивънс.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 12:10 от Digte

# 377
Ей голямо ядосване със Кралицата -Змия. Трети ден ми излиза този премиум . Във филми и сериали го няма, в замунда до 8 ми епизод, обаче без субтитри.
Да измрънкам, че няма какво да гледам. И май ще  си платя Премиум пакета. Явно е политика на сайта, и това им е целта.
Не го намирам другаде.

# 378
При мен на следващия ден беше изчезнал Премиум-а и успях да го догледам.

# 379
  • Бургас
Недейте да плащате на такива съмнителни сайтове.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:34 от Irene Adler

# 380
  • Галифрей
Провере в Fmovies там винаги има бая и винаги качват най-новите бързо.
Гледах Enola Holmes 2. Филмчето  не е зле поне даваха повече Хенри 😘😍 Приятно е.
Но не ми харесва Millie.  Като актриса ми е слаба. Туй дете актьор е вече е на 18 изглежда по- възрастна от мен.

# 381
В Замунда има 8 епозода. Иначе не знам колко са.. аз гледам с английски субтитри.
Малко ми беше странно да свикна, че няма красиви персонажи и всички са странни Joy
Сатирата е подобна на The Great, но там поне актьорите бяха красиви... Но като свикнеш с това, е интересно и забавно.

# 382
  • Бургас
Къде са качили Енола Холмс 2?

# 383
  • София

Замунда.

# 384
В Замунда има 8 епозода. Иначе не знам колко са.. аз гледам с английски субтитри.
Малко ми беше странно да свикна, че няма красиви персонажи и всички са странни Joy
Сатирата е подобна на The Great, но там поне актьорите бяха красиви... Но като свикнеш с това, е интересно и забавно.

Да, и на мен ми липсват красиви акъьори в този филм. Признавам си,че тук няма никой така харизматичен засега.
Но такива сякаш пък отиват на филма, на епохата.

# 385
  • Down south
Излезе в Нетфликс.

# 386
  • Галифрей
Първи стилове от Сандитън сезон 3

https://www.pbs.org/wgbh/masterpiece/specialfeatures/sanditon-se … irst-look-images/

Нямам търпение да го пуснат, ще е определено драматично и вълнуващо. Макар,че изобщо не го искам ферменското момче Ралф. 😄

# 387
  • Бургас
Горкият Ралф - без вина виновен! И очевидно в сезон 3, Шарлот ще продължава "известно" време да го заблуждава (и себе си ) за чувствата си... Тази нейна мила и невинна усмивка от общия им кадър ми е много ненамясто... Сякаш вместо да помъдрее и улегне, след придобития житейски опит, героинята бележи регрес - отново се вдетинява и връща към наивното си и невинно Аз. Или може би, никога не се е променяла
 наистина... Не знам 🤔

# 388
  • Галифрей
Според мен насила я сгодиха,защото тя нямаше особено избор. Изведнъж дадоха 2 месаца по-късно и казва голямата новина и аз бях  😱 К’ВО???!!
Явно си мисли,че Александър не я обича повече и тя миналата какво да прави 😑 Ако беше чула разговорът с прислужницата и ако знаеше,че той искаше да й предложи но тя го спря. Нещата щяха да са други
Вижда се фалшивата усмивка.

Тя постигна доста голям погрес в сезон 2,защо се тегли назад? Нали не искаше да бъде ферманска събруга 😒
Всичко това го направиха за да има още един сезон. Надявам се Александър да се бори за нея. Явно след завръщането си на бала разбира за Ралф.
От снимките зад камера,който видях доста теории ми се въртят в главата.

# 389
  • Бургас
Според мен насила я сгодиха,защото тя нямаше особено избор. .....и ако знаеше,че той искаше да й предложи но тя го спря. ....
Тя постигна доста голям погрес в сезон 2,защо се тегли назад? Нали не искаше да бъде ферманска събруга 😒
Всичко това го направиха за да има още един сезон.

Точно тези неща имам пред вид - за мен това е въпиюща липса на последователност в развитието на персонажа, в името на още един сезон... Ми не се прави така... можеше по-елегантно и убедително да ги направят нещата. Шарлот от сезон 1 и сезон 2-без 6-ти епизод как я виждате да се покори на нечия воля ,  пък бил той и баща й. Да не говорим, че бащата от сезон 1 - образовал, възпитал и доверил се на  дъщеря си, направил я точно такава - непокорна и свободомислеща - никога не би я тласнал в подобен брак. Ясно е, че семейството е наясно с нежеланието на Шарлот. Аз лично не видях прогрес при нея. Тя все така прибързано съди хората, без да ги познава (първият разговор с Александър и не само)... И избяга на финала, без да го изслуша... Ако обичаш някого, надмогваш страха от нараняване и  разговаряш, изясняваш позициите...питаш защо... За мен през целия сезон 2, тя беше много тъжна и объркана, но така и не помъдря...

Общи условия

Активация на акаунт