Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • При елфите ...
Докато сме на тема колониална Индия, ще си позволя да препоръчам  Indian summers
https://www.imdb.com/title/tt3706628/
Този сериал изглежда обещаващо. Къде го гледате?
Ако не намерите с БГ субтитри... тук е на руски...

http://seasonvar.ru/serial-11562-Indijskoe_leto_pstwymd-0001-sezon.html

# 61
Гледах го аз, много тъпо го спряха. Иначе след този сериал никакъв секс не ме изненадва вече в сериалите 🤣

Много секс, да…какви нрави, какви сцени Wink

# 62
Много харесвах Indian summers, за съжаление остана с два сезона само. Ако не се лъжа, мисля, че и в YouTube ги има качени сериите.

А завършен ли е сериала или увисва в нищото?

# 63
  • Вестерос
И за какво се разказва?

# 64
Не увисва в нищото, има завършек. Приятно сериалче беше, ненатоварващо, за развличане за между другото.
Не помня ясно вече какви бяха историите, но в центъра беше богато английско семейство, което управляваше района от името на Великобритания. Прислугата беше местно население. Показваха как образоват индийците, имаше мисля някакъв заговор срещу англичаните, даваха бита на индийския народ като се бяха фокусирали върху едно семейство. Препоръчвам го - има какво да се научи и имаше красиви пейзажи.

# 65
  • Бургас
Минавам само набързо да кажа, че Downton Abbey: A New Era го качиха във filmisub.
https://filmiseriali.com/filmi/57571-downton-abbey-a-new-era-ime … a-epoha-2022.html

# 66
Бялата принцеса, Испанската принцеса - изгледах ги скоро на един дъх. На мен също ми се сториха без завръзка накрая. Излиза ми като филм от този вид и Вълци.

Вълци на мен не ми вървеше.
А съм чела и кнлгата, и също не ми хареса одобено много. Там става дума за животът на Томас Кромуел. Пак Тюдори, но  нещата се въртят около него.
Затова и вероятно не ни хареса.

Знаете ли дали го има вече новият филм по "Въздействие" с Дакота  Джонсън?

# 67
  • Бургас
Излиза на 15.07.

# 68
  • София
Приключих с Даунтън. Simple Smile Много, много ми хареса. Актьорите са великолепни, музиката, сценария... всичко. Даже сънувах Грани и Изабел един път, че си приказваме. Grinning Много съм впечатлена. Поинтересувах се от актьорите и се оказа, че актрисата, която играе лейди Идит е във връзка с прислужника Андрю.
Сега май ще захвана втори сезон на Бриджиртън. Къде гледахте втори сезон на Сандитън? Няма го в замунда и филмисуб.

# 69
  • Вестерос
От един сайт онлайн с английски субтитри, бяха го дали в общата тема за сериалите.

# 70
  • Бургас
Отзив за новия "Убеждаване" на Нетфликс

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 14:51 от lady Koup

# 71
Още една скорошна лятна премиера в кината, комедията Госпожа Харис отива в Париж. Историята е за чистачката, вдовицата Харис, която мечтае да притежава рокля на Диор. С много любими актьори.

Mrs. Harris Goes to Paris:

# 72
  • Галифрей
Търся един сериал, но не знам как се казва. Италиански е и го даваха едно време по БНТ. Това което си спомням. Действието се развива в началото на 20 век.  Богата млада девойка се влюбва в бендняк, обаче не могат да бъдат заедно нали невъзможна любов. Обстояствета го караха да замине да работи. Заминава, а тя е бремемна. За да скрият срамът от обществото я крият и после като ражда момиче я предстваят за нейна сестра.
Историята започва след тази случки след 16 години. Двамата пак се срещат и пак пламва любовта. Обаче той не знаеше,че е била бременна ( иначе щеше да остане) Спомням си,че той  май по едно време беше забогал имаше лозя,правеха вина. После си спомням,че имаше някакъв млад офицер свалеше щерката. Не си спомням много. За съжеление съм забравила имената.  Хубав сериал беше. Ако някой знае как се казва хиляди благодарности ❤

# 73
  • Бургас

За който не успя да го прочете може ли кратко резюме. Май май не се е харесал филма, доколкото разбирам.

# 74
  • При елфите ...
Скрит текст:
Приключих с Даунтън. Simple Smile Много, много ми хареса. Актьорите са великолепни, музиката, сценария... всичко. Даже сънувах Грани и Изабел един път, че си приказваме. Grinning Много съм впечатлена. Поинтересувах се от актьорите и се оказа, че актрисата, която играе лейди Идит е във връзка с прислужника Андрю.
Сега май ще захвана втори сезон на Бриджиртън. Къде гледахте втори сезон на Сандитън? Няма го в замунда и филмисуб.

Ако ползвате руски език...

http://seasonvar.ru/serial-32304-Senditon-2-season.html?fbclid=I … hnz5xfsw_jyQatjqQ

Общи условия

Активация на акаунт